67
Gravity Defied - Trial Racing [GDTR]
-
F1re #27 nekem meg volt az 1-2 resz fasza toltam ki is porgettem leszedtem valami orosz valtozaqtot az olyan szinten lehehetlen hogy geci durva :D olyan palyak vannak hogy áá nem lehet megcsinalni :D -
tzsoltika #26 mobilon tolom a játékot és nem tudom átvinni a 100% pályát valaki tudna tenni egy teljes képet a pályáról, hogy tudjam hogy még mire számithátok? -
Gibor #25 juuuj menyiszer végigtoltam az 1-et mostmr látom vannak ujjab részek... már van legaláb jobb foglalkozásom töri órára... -
#24 Ez tényleg egy jó játék. Nyáron sokat toltam, amikor holmi nyaralások elválaszottak a PC-től. (ezt most nem komolyan mondtam)
-
#23 gyorsan fel is dobtam, király:) -
Szabi1991 #22 vmi orosz pályaszerkesztővel :) -
ktomi22 #21 látom felkapott game.. és nem csak engem érdekel :P -
ktomi22 #20 sztem nem hiv :).. már azt hittem van..deh nem baj.. valn milió modolt game :D szal elvok :D -
#19 elmondanád pontosan hogy lehetne saját pályákat rajzolni? -
#18 hát nem tudom hivatalos-e mert most igy rágondolok az a neve hogy mod2
erre gondolok -
ktomi22 #17 szivesen.. de van akkor hivatalos 2. része? -
#16 ó ezeket is köszi :D
nem fogok unatkozni szünetbe! :D -
#15 köszi ez nagyon jo -
Szabi1991 #14 itt is van pár moddolt verzió :) -
ktomi22 #13 remek dolog akkor.. nekem ez a kedvenc gamem :D -
ktomi22 #12 hehe :) -
Szabi1991 #11 winrar + paint :)) -
ktomi22 #10 hogyan lehet? -
Szabi1991 #9 a legjobb hogy lehet a pályákat,motorokat,embert szerkeszteni :)) -
ktomi22 #8 van hivatalos második része? -
ktomi22 #7 http://gdmods.alibom.net/index.php?action=master&sm=show
itt van pár moddolt :)
kiválasztod melyik modot akarod, aztan tel típust meg a menü nyelvét.. aztan lelalul oldalon a gomb.. és kigenerálja neked a várva várt *.jar fájlt :) + egy *.jad ot is ha kéne.. :) -
#6 megköszönném -
#5 tesóm rakta rá, nemtom ő honnan szerezte, de ha rá tudom rakni a gépre a jar fájlt, akkor feltölthetem nektek -
#4 honnan van olyan modod? :O -
#3 legjobb játék!:D
vagy egy hete szereztem egy moddolt 300+ pályás változatot (valami winnie mod++), elvagyok vele, bár a mostani pályát (Escape - Medium szint) olyan 300x próbáltam eddig átvinni, de még a pálya feléig(!) se tudtam eljutni csak 4x, bár az előzőt (A.L.M.) több mint a 700. próbálkozásra sikerült csak átvinni. Hibája az, hogy az easy szinten az utolsó 30 pályát nem unlockolja ha átviszed, így azokat egy huzamra kell átvinned, ha a 175cc-st meg akarod kapni.
az eredeti változattal, olyan 1 éven játszottam folyamatosan:) -
#2 nekem megvan az elsö és a második része is és én is nagyon birom a játékot még mindig játszok velük. Nincs ennek több része? vagy pályák? -
ktomi22 #1 http://www.codebrew.se/gdtr/
Ki ne ismerné a számítógépes játékot egyik meghatározó tagját. az ElastoMania-t?!
Tudjuk jól, hogy a játéknak nem erőssége a grafika, vagy akár a hangok. De amit az a játék nyújtani tud nekünk azt nehéz szavakba önteni.
Na de inkább beszéljünk a Gravity Defied-ról.
Nem véletlenül kezdtem a tesztet a fenti PC-s játék említésével, ugyanis ez a mobiljáték nagyon sokban hasonlít rá. Néhány dolog kivételével persze. itt például nem kell almákat megszereznünk, és csak egy irányba tudunk haladni. De a cél természetesen ugyanaz: minél gyorsabb időt motorozni az adott pályákon.
Három nehézségi szint van (Easy, Medium, Pro), szintenként 10 pályával. A pályákat meg kell szerezni, méghozzá a célbajutással aktiválhatunk egy új pályát. Ha a szinten belül megcsináltuk az utolsó pályát is, aktiválunk egy új szintet és egy új motort is.
Négy féle motor van: 100cc, 175cc, 220cc, 325cc. Természetesen ahogy az lenni szokott, a megnyert motorok egyre jobbak, gyorsabbak, sőt a 325cc-s motorral már egészen "ElastoMania-s" mozdulatokra is képesek vagyunk.
Garantálom, hogy hetekig, sőt hónapokig nem törlöd le a telefonodról. Én már 2005 eleje óta játszom vele, de még mindig nem untam meg! Próbáld ki Te is!!!
Irányítás:
1 - Gyorsítás hátradőléssel
2 - Gyorsítás
3 - Gyorsítás előredőléssel
4 - Hátradőlés
6 - Előredőlés
7 - Erős fékezés hátradőléssel
8 - Fékezés
9 - Erős fékezés előredőléssel