Gravity Defied

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

régen mennyit szenvedtem vele de most hogy toltam moddolt gravitikat mostmár simán végig viszem az eredetit :D

a legjobb mobil játék[#vigyor3, és sikerült 3 pálya kivételével meg csinálnom az összes pályát az összes motorral<#buck><#buck><#buck>
ISTEN JÁTÉK :)
(mobilra xD)

bardocz
hu,ez a játék hatalmas,ezt toltam ma suliban 4 órán keresztül,és most itthon megint elakadtam,csak sajna lemerült a telóm:D
Majd' 2000 pályát tartalmazó mód, csinos indítómenüvel ellátva. A legnépszerûbb módokat integrátam bele. Angol.
Kétféle verzió: ez egyik minden javás telókon müxik, a másik csak új nokiákon, pl 5300.

http://rapidshare.com/files/94214845/Gravity_Defied_All-in-One.jar.html
http://rapidshare.com/files/94214981/Gravity_Defied_All-in-One_5300.jar.html
Enjoy :-)
Én most az 1x2 akadtam el...:-(
Aquir
megnézem <#buck> és majd "összetöröm magam"?!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

PJack
"Összetörted magad!" :DD

ez király, köszi :)

Pain is inevitable. Suffering is optional.

És itt van ugyanez,csak ez mûködik pl. 5300-n is.

http://rapidshare.com/files/93195413/Gravity_Defied_925_HUN_5300.jar.html
Itt egy mod, én készítettem, lefordítottam magyarra, 925 pályás :)

http://rapidshare.com/files/93194816/Gravity_Defield_925_HUN.jar.html

Más: nem tudjátok, hogy miért van az, hogy x pálya után nem ment?
a
Sziasztok! Nekem nem mûködnek azok a modolt verziók amiket csinálok azon az oldalon mi lehet a baja?? Nokia N73-m van.
Sziasztok! Nokia 5300-ám van és nem tom mér de nem megy rajta :( Több változatot is kipróbáltam de egy se. SE-on, Sagemen, Motorolán gond nélkül megy. Nem tom mi lehet a gond :( Ha valaki tudja help:)
nah már senki sem gravityzik?
pedig találtam pár jót:
-lexa2
-faraon
mind2 egészségesen nehéz :D és hosszú, a kedvenceim... és semmi pajzán gondolat a most elhangzott mondathoz :D

Hello,akit mér érdekel a GD azoknak tudok még küldeni:
-GD 601 EN(kb 640track)
-GD SE (345track)
mind2-t folyamatosan frissítem csak ezekben az a gond hogy egy bizonyos számi(pl.:133-ig) eljutsz akkor a 133 után egyhuzamban kilépés nélkûl kell átvinni.
nem osztom itt meg akinek kell írjon nekem:
rolandmafiagmail.com
ColdFire
ah, ezzel kezd! :D

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

nem magyarországon élek..

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

acsati
wow :D nekem fel se tünt hogy ezt irta :D
ColdFire
teknap suli? :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Aquir
én meg befejeztem :) az utolsó pálya szvsz a legnehezebb, bár ez a normális :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

én is a tegnap csináltam meg a suliban :) most a következõ pályát nem tudom átvinni, pedig nem is olyan nehéz :D

Aquir
épp most csináltam meg a 100%-ot 5-10 perc alatt, én meg még tartottam tõle mert emlékeztem rá hogy többen írtátok milyen nehéz:)

Én az elején úgy kezdtem hogy csak az 1-est és 3-ast nyomtam és mentem mint a meszes, aztán mikor egyes részeknél külön meg kellett tartanom magam, elõredöntve fékezni felfele, stb, akkor jöttem rá hogy óvatosan, de szépen is lehet mûvészien végigmenni az adott pályán, ami néha elengedhetetlen :)

jaaa :D...Full

xD xD

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

hogy érted hogy full-t?

akyyy
valami fullt merre találhatok?:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

acsati
hát én most felraktam telora kétféle moddoltat is de minden a kettöben megakadtam. lehetetlennek tartom megcsinálni :D
a modoltakkal az a baj hogy a eleve lehet mediumon nyomulni Xd

jóvan farok vagyok tessék kiröhögni :D aszittem hogy pc-s nah nem baaaaaj XD

jah.. hogy ez nem is pc verzió??? :D

hali
én ezt telefonon nyomtam nyomom meg pár oszt - társam és tök jó hogy megnyitásra került ez a topik mert nem tudtam hogy létezik pc verzió is

+fav :D

ha elég GD fan vagy akkor sikerülhet :D

hát szerintem is visszasírják :D

kösz a biztatást :)

NEOreg3
visszasírjátok ti még az original pályákat amint elkezdtek játszani moddoltakkal:D

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hát.. mi máson tolnád ha nem mobilon? xD
Amugy 100% pályát 3 napig szenvedtem :D ..de nem lehetetlen.. de utána lévõ 2 pálya se semmi :D

nincs 2. része a gamenak..

Aquir
nem rossz :)

Aquir
na ezt akkor én is leszedem:P :)

Semmi jóra, az tényleg nehéz. Ha sikerült feljutni a dombra, onnan már nem annyira vészes.

acsati
én is szenvedek most az új módokkal :D
de legalább nem unatkozok ;) és van egy csomo, ha egyiken elakadok rakok fel másikat :D
nekem meg volt az 1-2 resz fasza toltam ki is porgettem leszedtem valami orosz valtozaqtot az olyan szinten lehehetlen hogy geci durva :D olyan palyak vannak hogy áá nem lehet megcsinalni :D
mobilon tolom a játékot és nem tudom átvinni a 100% pályát valaki tudna tenni egy teljes képet a pályáról, hogy tudjam hogy még mire számithátok?

juuuj menyiszer végigtoltam az 1-et mostmr látom vannak ujjab részek... már van legaláb jobb foglalkozásom töri órára...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

fv82
Ez tényleg egy jó játék. Nyáron sokat toltam, amikor holmi nyaralások elválaszottak a PC-tõl. (ezt most nem komolyan mondtam)

\"Majdnem párom lett!\"

ColdFire
gyorsan fel is dobtam, király:)

vmi orosz pályaszerkesztõvel :)

látom felkapott game.. és nem csak engem érdekel :P

sztem nem hiv :).. már azt hittem van..deh nem baj.. valn milió modolt game :D szal elvok :D

acsati
elmondanád pontosan hogy lehetne saját pályákat rajzolni?
acsati
hát nem tudom hivatalos-e mert most igy rágondolok az a neve hogy mod2
erre gondolok
Oldal 1 / 2Következő →