67
Gravity Defied - Trial Racing [GDTR]
  • Adam69852
    régen mennyit szenvedtem vele de most hogy toltam moddolt gravitikat mostmár simán végig viszem az eredetit :D
  • pozsy
    a legjobb mobil játék[#vigyor3, és sikerült 3 pálya kivételével meg csinálnom az összes pályát az összes motorral
  • Miskolc88
    ISTEN JÁTÉK :)
    (mobilra xD)
  • bardocz
    hu,ez a játék hatalmas,ezt toltam ma suliban 4 órán keresztül,és most itthon megint elakadtam,csak sajna lemerült a telóm:D
  • jpetro
    Majd' 2000 pályát tartalmazó mód, csinos indítómenüvel ellátva. A legnépszerűbb módokat integrátam bele. Angol.
    Kétféle verzió: ez egyik minden javás telókon müxik, a másik csak új nokiákon, pl 5300.

http://rapidshare.com/files/94214845/Gravity_Defied_All-in-One.jar.html
    http://rapidshare.com/files/94214981/Gravity_Defied_All-in-One_5300.jar.html
  • jpetro
    Enjoy :-)
    Én most az 1x2 akadtam el...:-(
  • Aquir
    megnézem és majd "összetöröm magam"?!
  • PJack
    "Összetörted magad!" :DD

ez király, köszi :)
  • jpetro
    És itt van ugyanez,csak ez működik pl. 5300-n is.

http://rapidshare.com/files/93195413/Gravity_Defied_925_HUN_5300.jar.html
  • jpetro
    Itt egy mod, én készítettem, lefordítottam magyarra, 925 pályás :)

http://rapidshare.com/files/93194816/Gravity_Defield_925_HUN.jar.html

Más: nem tudjátok, hogy miért van az, hogy x pálya után nem ment?
  • jpetro
    a
  • adikah
    Sziasztok! Nekem nem működnek azok a modolt verziók amiket csinálok azon az oldalon mi lehet a baja?? Nokia N73-m van.
  • bence vmg
    Sziasztok! Nokia 5300-ám van és nem tom mér de nem megy rajta :( Több változatot is kipróbáltam de egy se. SE-on, Sagemen, Motorolán gond nélkül megy. Nem tom mi lehet a gond :( Ha valaki tudja help:)
  • Adam69852
    nah már senki sem gravityzik?
    pedig találtam pár jót:
    -lexa2
    -faraon
    mind2 egészségesen nehéz :D és hosszú, a kedvenceim... és semmi pajzán gondolat a most elhangzott mondathoz :D
  • Rolandmaffia
    Hello,akit mér érdekel a GD azoknak tudok még küldeni:
    -GD 601 EN(kb 640track)
    -GD SE (345track)
    mind2-t folyamatosan frissítem csak ezekben az a gond hogy egy bizonyos számi(pl.:133-ig) eljutsz akkor a 133 után egyhuzamban kilépés nélkűl kell átvinni.
    nem osztom itt meg akinek kell írjon nekem:
    rolandmafia[kukac]gmail.com
  • ColdFire
    ah, ezzel kezd! :D
  • tzsoltika
    nem magyarországon élek..
  • acsati
    wow :D nekem fel se tünt hogy ezt irta :D
  • ColdFire
    teknap suli? :o
  • Aquir
    én meg befejeztem :) az utolsó pálya szvsz a legnehezebb, bár ez a normális :)
  • tzsoltika
    én is a tegnap csináltam meg a suliban :) most a következő pályát nem tudom átvinni, pedig nem is olyan nehéz :D
  • Aquir
    épp most csináltam meg a 100%-ot 5-10 perc alatt, én meg még tartottam tőle mert emlékeztem rá hogy többen írtátok milyen nehéz:)

Én az elején úgy kezdtem hogy csak az 1-est és 3-ast nyomtam és mentem mint a meszes, aztán mikor egyes részeknél külön meg kellett tartanom magam, előredöntve fékezni felfele, stb, akkor jöttem rá hogy óvatosan, de szépen is lehet művészien végigmenni az adott pályán, ami néha elengedhetetlen :)
  • ktomi22
    jaaa :D...Full

xD xD
  • ktomi22
    hogy érted hogy full-t?
  • akyyy
    valami fullt merre találhatok?:D
  • acsati
    hát én most felraktam telora kétféle moddoltat is de minden a kettöben megakadtam. lehetetlennek tartom megcsinálni :D
  • ktomi22
    a modoltakkal az a baj hogy a eleve lehet mediumon nyomulni Xd
  • Adam69852
    jóvan farok vagyok tessék kiröhögni :D aszittem hogy pc-s nah nem baaaaaj XD
  • Adam69852
    jah.. hogy ez nem is pc verzió??? :D
  • Adam69852
    hali
    én ezt telefonon nyomtam nyomom meg pár oszt - társam és tök jó hogy megnyitásra került ez a topik mert nem tudtam hogy létezik pc verzió is

+fav :D
  • ktomi22
    ha elég GD fan vagy akkor sikerülhet :D
  • ktomi22
    hát szerintem is visszasírják :D
  • tzsoltika
    kösz a biztatást :)
  • NEOreg3
    visszasírjátok ti még az original pályákat amint elkezdtek játszani moddoltakkal:D
  • ktomi22
    hát.. mi máson tolnád ha nem mobilon? xD
    Amugy 100% pályát 3 napig szenvedtem :D ..de nem lehetetlen.. de utána lévő 2 pálya se semmi :D
  • ktomi22
    nincs 2. része a gamenak..
  • Aquir
    nem rossz :)
  • Aquir
    na ezt akkor én is leszedem:P :)
  • Szeszmester
    Semmi jóra, az tényleg nehéz. Ha sikerült feljutni a dombra, onnan már nem annyira vészes.
  • acsati
    én is szenvedek most az új módokkal :D
    de legalább nem unatkozok ;) és van egy csomo, ha egyiken elakadok rakok fel másikat :D