67
Gravity Defied - Trial Racing [GDTR]
-
Adam69852 #67 régen mennyit szenvedtem vele de most hogy toltam moddolt gravitikat mostmár simán végig viszem az eredetit :D -
pozsy #66 a legjobb mobil játék[#vigyor3, és sikerült 3 pálya kivételével meg csinálnom az összes pályát az összes motorral -
Miskolc88 #65 ISTEN JÁTÉK :)
(mobilra xD) -
#64 hu,ez a játék hatalmas,ezt toltam ma suliban 4 órán keresztül,és most itthon megint elakadtam,csak sajna lemerült a telóm:D -
jpetro #63 Majd' 2000 pályát tartalmazó mód, csinos indítómenüvel ellátva. A legnépszerűbb módokat integrátam bele. Angol.
Kétféle verzió: ez egyik minden javás telókon müxik, a másik csak új nokiákon, pl 5300.
http://rapidshare.com/files/94214845/Gravity_Defied_All-in-One.jar.html
http://rapidshare.com/files/94214981/Gravity_Defied_All-in-One_5300.jar.html -
jpetro #62 Enjoy :-)
Én most az 1x2 akadtam el...:-( -
#61 megnézem és majd "összetöröm magam"?! -
#60 "Összetörted magad!" :DD
ez király, köszi :) -
jpetro #59 És itt van ugyanez,csak ez működik pl. 5300-n is.
http://rapidshare.com/files/93195413/Gravity_Defied_925_HUN_5300.jar.html -
jpetro #58 Itt egy mod, én készítettem, lefordítottam magyarra, 925 pályás :)
http://rapidshare.com/files/93194816/Gravity_Defield_925_HUN.jar.html
Más: nem tudjátok, hogy miért van az, hogy x pálya után nem ment? -
jpetro #57 a -
adikah #56 Sziasztok! Nekem nem működnek azok a modolt verziók amiket csinálok azon az oldalon mi lehet a baja?? Nokia N73-m van. -
bence vmg #55 Sziasztok! Nokia 5300-ám van és nem tom mér de nem megy rajta :( Több változatot is kipróbáltam de egy se. SE-on, Sagemen, Motorolán gond nélkül megy. Nem tom mi lehet a gond :( Ha valaki tudja help:) -
Adam69852 #54 nah már senki sem gravityzik?
pedig találtam pár jót:
-lexa2
-faraon
mind2 egészségesen nehéz :D és hosszú, a kedvenceim... és semmi pajzán gondolat a most elhangzott mondathoz :D -
Rolandmaffia #53 Hello,akit mér érdekel a GD azoknak tudok még küldeni:
-GD 601 EN(kb 640track)
-GD SE (345track)
mind2-t folyamatosan frissítem csak ezekben az a gond hogy egy bizonyos számi(pl.:133-ig) eljutsz akkor a 133 után egyhuzamban kilépés nélkűl kell átvinni.
nem osztom itt meg akinek kell írjon nekem:
rolandmafia[kukac]gmail.com
-
#52 ah, ezzel kezd! :D -
tzsoltika #51 nem magyarországon élek.. -
#50 wow :D nekem fel se tünt hogy ezt irta :D -
#49 teknap suli? :o -
#48 én meg befejeztem :) az utolsó pálya szvsz a legnehezebb, bár ez a normális :) -
tzsoltika #47 én is a tegnap csináltam meg a suliban :) most a következő pályát nem tudom átvinni, pedig nem is olyan nehéz :D -
#46 épp most csináltam meg a 100%-ot 5-10 perc alatt, én meg még tartottam tőle mert emlékeztem rá hogy többen írtátok milyen nehéz:)
Én az elején úgy kezdtem hogy csak az 1-est és 3-ast nyomtam és mentem mint a meszes, aztán mikor egyes részeknél külön meg kellett tartanom magam, előredöntve fékezni felfele, stb, akkor jöttem rá hogy óvatosan, de szépen is lehet művészien végigmenni az adott pályán, ami néha elengedhetetlen :) -
ktomi22 #45 jaaa :D...Full
xD xD -
ktomi22 #44 hogy érted hogy full-t? -
#43 valami fullt merre találhatok?:D -
#42 hát én most felraktam telora kétféle moddoltat is de minden a kettöben megakadtam. lehetetlennek tartom megcsinálni :D -
ktomi22 #41 a modoltakkal az a baj hogy a eleve lehet mediumon nyomulni Xd -
Adam69852 #40 jóvan farok vagyok tessék kiröhögni :D aszittem hogy pc-s nah nem baaaaaj XD -
Adam69852 #39 jah.. hogy ez nem is pc verzió??? :D -
Adam69852 #38 hali
én ezt telefonon nyomtam nyomom meg pár oszt - társam és tök jó hogy megnyitásra került ez a topik mert nem tudtam hogy létezik pc verzió is
+fav :D -
ktomi22 #37 ha elég GD fan vagy akkor sikerülhet :D -
ktomi22 #36 hát szerintem is visszasírják :D -
tzsoltika #35 kösz a biztatást :) -
#34 visszasírjátok ti még az original pályákat amint elkezdtek játszani moddoltakkal:D -
ktomi22 #33 hát.. mi máson tolnád ha nem mobilon? xD
Amugy 100% pályát 3 napig szenvedtem :D ..de nem lehetetlen.. de utána lévő 2 pálya se semmi :D -
ktomi22 #32 nincs 2. része a gamenak.. -
#31 nem rossz :) -
#30 na ezt akkor én is leszedem:P :) -
Szeszmester #29 Semmi jóra, az tényleg nehéz. Ha sikerült feljutni a dombra, onnan már nem annyira vészes. -
#28 én is szenvedek most az új módokkal :D
de legalább nem unatkozok ;) és van egy csomo, ha egyiken elakadok rakok fel másikat :D