89
elégedett pc-tulajdonosok
-
#9 igen, így legalább tudom hova megy a pénzem, cserébe mindent maximálisan tudok élvezni! amúgy nem felvágóskodásnak szántam a kommentem, de te attól még nyugodtan: -
#8 #7 -
#7 grat,pontosan ilyen okos emberekre van szükségük a metszettfaszú gazdag pacákoknak. legalább tudod hova megy a pénzed -
#6 amd1.8+ - 512mb.SD :D - 9550GE.
és meg vagyok vele elégedve, emelett most van egy új gép amit fejlesztek az újabb játékokért, de amik igazi örökzöld és még jó játékok azok ezen is ugyan úgy elindulnak. sőt még a cod4is megy rajta :D
egy szó mint száz, nem vagyok a gyakorta gépfejlesztés híve, se a pénztárcám se a kedvem nem kedveli.
sokkal nagyobb öröm pl. hogyha 3-4 évig rosszabb gép után van egy akkori kornak megfelelő, leesik az állad ésígytovább. mint hogy félévente új kártya és van +10fps-ed :] -
#5 nem hülyeség topik de a címét azért normálisan leírhattad volna... -
#4 Uhh.. Elég izom géped van pedig. -
#3 én sajnos nem tudom ezt a tartósságot elmondani magamról. eddig gyakorlatilag évente cseréltem a konfigom, most is várom a köv generáció megjelenését -
#2 Hát szerintem fejleszteni mindig kell a gépen. Az előző konstrukcióm 7 évi volt meg, természetesen ram, videókártya, és processzor cserével. De az alaplap bírta 7 évig. Aztán megadta magát, azóta vettem meg az új konfigomat, amit egy ideig nem fogok lecserélni (bár már most szemezek egy 6000+ -os AMD processzorral...). -
vinjos #1 itt minnél régebbi gépekröl lenne szo amit fögépként használ az adott felhasználo és nem is akarja lecserélni mert teljesen meg van vele elégedve , teljesitménybe és stabilitásba . nekem egy 22oo as sempronom van 512rammal 925o es radeonnal és nem akarom lecserélni pedig már régi darab ,
ha hülyeség a topik akkor sory.