elégedett pc-tulsjdonosok

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
1,5-ös PIV, 512 RAM, 128 Megás Radeon 9500 Pro-val. Apámnak tökéletesen megfelel netezni, naptárat karbantartani, szerzõdéseket írni meg táblázatkezelni és még Autocadezik is vele (persze nem 3D-s de akkor is kell neki a kraft)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Übereltem<#hehe>
És 3 éve vették. Én meg csodálkozom az XP miért 10 mp alatt ölti be a Sajátgépet és miért nem XP stílus van fenn.
Ismerõsömnek 128 MB RAM-os 1 GHz-s gépe van.
c a r b o n
<#levele>

Intel Core i7-4960X, 32GB DDR3, R9 295X2

vegicsek
Szerintem a topic címe mehet a világ legrövidebb könyvei közé

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Hellhammer
Nekem 3 éves konfigom van, most kezdi magát lassan megadni (vinyók, ventillátorok). Fejleszteni már nem fogok, mert beleuntam a dologba (286-al kezdetm és végig mentem minden aktuális újdonságon egészen 3 évvel ezelõttig). Ha most valami komolyabb dolog elszaródna a gépemben, az elég nagy érvágás lenne már, mert akkor mindent vehetek újra, mert az alaplap, proci, memória dolog azóta átment vagy 2 lépcsõn, és persze hogy nem kompatibilisek a mostani hardware-ekkel. Igazából ezzel lett tele a tököm, hogy a gyártók belekényszerítik az embereket abba, hogy olyan dolgokat is megvegyenek, amire nem lenne szükségük.
Szal nagyon nem vagyok elégedett a pécémmel sem hardware sem software szinten. Vista tuti ki fog maradni az életembõl, egy darabig marad az XP munkahelyi dolgok miatt, de melette már ott van egy Linux is. Ha elromlik ez a gépem, akkor váltani fogok Mac-re (játékra meg inkább konzolt használok, nem kell options menüvel baszkódni, meg évente lecserélni a felét az új játékok miatt).

Rockynhooo
én nem is akarok játszani :)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

sweech
netezéshez, filmnézéshez jó, játékokhoz nagyon nem :/

[Walaki]D`Lair
Én nem vagyok elégedett a konfigommal, jó lenne egy új amin szépen fut majd a CRYSIS :D:D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

NEOreg3
elégedett vagyok a gépeitekkel

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Brolly
wáá, majdnem csak nekem nem 256ram hanem 512:P, persze gyárilag 256 volt benne, abban az idõben még büszek voltam rá, most már leszarom az egészet úgy ahogy van, arra tökéletesen elég amire nekem kell.
Tigeroo te meg egy akkora csíííra vagy hogy már fáj, ennyire azért ne legyél már szánalmas...

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Sziasztok!

Az én gépem minden bizonnyal az ide fórumozó topiklakók gépei közül a legrégebbi és leglassabb díjat fogja kivívni, ugyanis egy HP Vectra VL420 konfig.

P4 1,7Ghz
256Mb SD Ram 133Mhz -->(Egy kérdés: lehet még valahol SD Ramot kapni?)
Nvidia Geforce FX5200 128Mb 64Bit -->(Eredetileg Geforce 2 MX400 32MB -->A poén az, hogy mivel a régi geforce2-es karim nem támogatta a Pixel és Vertex Shader effekteket, így egyes játékok, melyek megkövetelik a Pixel és Vertex Shadert, gyorsabban futottak Geforce2-esen, mint FX5200-ason, mert a kártya nem pepecselt ezen effektek számolásával. :D)

Tudom, ezt nehéz überelni (lefele), de nincs más. Már lassan 4 éves (vagy több). A topik kérdésére visszatérve: régen nagyon meg voltam elégedve vele, de mostmár egyre kevésbé. Azonban ez nem a gép hibája. Attól, hogy a gépigény fejlõdik, a gép nem. És ennek legfõképp anyagi okai vannak. Becsülendõ, hogy a Doom3-at végigtudtam tolni rajta diavetítéssel, de végigtoltam. Most jött el az az idõ, hogy az újonnan kijövõ játékok EGYIKE sem fut.

Remélem nemsokára lesz új konfig...

gordon 24
Hát! "elégedett pc-tulajdonost" Nehezen fogsz találni:D Minden pc egy körülményes nehézkes szerkezet:D Persze nekem is van és ha lehet ujra veszek pc-t (mert a konzolokat aztán meg véképp nem birom).

Downhill!!

Rockynhooo
én ha gamelnék tuti X-box 360at vennék :)
sztem nem is lesz uj pc-m soha, ha felvesznek egyetemre akkor nyáron veszek vmi 100ezer körüli laptopot !
a mostani pc-m meg marad örök múzeális darab xd

schrank
nna jó nyertél de ebben sokat segített a madárijesztõ séró <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Csabesz6
hehe:D
1,7 celeron, gef fx5700, 256mb ram, 160giga samsung vinyo
alaplap?nemtom:)
torrenthez,winamphoz,nethez jó.
gamera meg ott a ps2:)
bár jo lenne karacsonyra egy uj gep...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Atkamon
Miben akarsz nyerni? Ez nem verseny... lényeg, hogy te akkor elégedett vagy vele. woot

Rockynhooo
hát sztem ebben a versenyben én nyerek! van egy nagyon szar Mercury alaplapom , akkor egy 1.7es Celeron proci, 256 ram , Geeforce mx 440 , és egy integrált hangkártya, ja és 40 Gb-os vinyo! :)

De nekem ez bõven elég, Msnre , film nézésre, zene hallgatásra, és böngészésre használom!

na nyertem ? <#idiota>

w77d
;)

szard le õket, még mindíg jobb mint a cigi/drog..

mien hiba az amit nem hoz elö teszt ? és milyen vga-kártyárol van szo ?

msi p55(cd53)+(i3(530)+ninja2)+ msi 220gt+fsp zen300w+cm690

n3whous3
Én elégedett lennék a gépemmel, ha a VGA-nak nem lenne olyan hibája, amit NEM tudnak elõhozni tesztekkel... Csak néha jön elõ. És így nem fogják garanciásan kezelni a dolgot... omfg.

Egyébként jó dolog

És kalács: nem lesz flame topic, van már olyan topic is, ahol a konzolokat istenítik, miszerint a pc-nek vége... Néha beszólnak ott is, de megvan a topic.

púúúúú

VRSDM
mert a 2hónapoddal aztán tudod mi? ÚJREKK!!44négy

nem kérdés, írígylem azokat akik havonta-félévente tudják fejleszti vagy akkor amikor akarják. sõt ha vastagabb lennék én is megtenném, de mivel nem így van ezáltal megvagyok elégedve azzal a színvonallal amit a gépem nyújt. és nem sóvárkodok spórólgatok stb. hogy fejleszthessem.

u dont have to listen anybody else but me

szucsy89
én pl inkább hangrendszert vettem most is gépfejlesztés helyett, bár tavaly vettem a gépem szal sztem annyira nem ócska...mivel már nem játszok olyan sokat mint régen ezért gondoltam nem a szokásos dolgokat(proci, alaplap)veszek, hanem a füleimnek kedvezek kicsit^^
kakaoskalacs
ebböl flame topic lesz ---------------->ésakkor closetopc

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

hát én nem akartam ezekre kitérni hanem pont azokra akik nem ujj és ujjab gépekre költik ; azaz az alapgonfigot (lap; proc)-hanem inkább másra pl 2-monitor ; vagy jobb hangrendszer esetleg sok sok vinyo és hogy milyen rendszerel --aki nem teljesen anyagi okok miatt nem cseréli le a konfigját hanem megfelel neki mertpl( évente 1-fagyás volt a gépével ) -vagy valami ilyesmi okokra gondoltam .

Atkamon
természetesen irigységbõl írják... én sem értem miért baj az, ha valakinek jó gépe van... de mindegy ez már nagyon OFF....

bakvarnyu
Én örülök, hogy van ilyen ember is. A többség máris nyíg, ha valami nem megy teljes felbontásban.Félig-meddig én is elégedett vagyok.Lényeg, hogy a kedvenc játékom a BF2 megy vele. És még a legújabbak is elindulnak mind, az más kérdés, hogy milyen minõségben de legalább meg tudom nézni.

Roger6
Nem hiszem el, hogy mindig valakinek valami baja van a másikkal. Valamibe bele kell kötni. Nem értem. Ettõl nyugodtabban alszol? Vagy irigy vagy? Tényleg nem értem! Nekem fele ilyen jó gépem sincs, mégsem küldöm el a susnyásba. Vagy velem van a gond?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

w77d
amúgy hozzátok a jó magyar mentalitást. leugatni azt, aki egy picit szerencsésebb, megtehet néhány dolgot ebben a kurva életben, gratulálok nektek! (amúgy biztos vagyok benne, ti is így cselekednétek a helyemben)

w77d
igen, így legalább tudom hova megy a pénzem, cserébe mindent maximálisan tudok élvezni! amúgy nem felvágóskodásnak szántam a kommentem, de te attól még nyugodtan: <#mf1>

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tigeroo
grat,pontosan ilyen okos emberekre van szükségük a metszettfaszú gazdag pacákoknak. legalább tudod hova megy a pénzed
VRSDM
amd1.8+ - 512mb.SD :D - 9550GE.

és meg vagyok vele elégedve, emelett most van egy új gép amit fejlesztek az újabb játékokért, de amik igazi örökzöld és még jó játékok azok ezen is ugyan úgy elindulnak. sõt még a cod4is megy rajta :D

egy szó mint száz, nem vagyok a gyakorta gépfejlesztés híve, se a pénztárcám se a kedvem nem kedveli.

sokkal nagyobb öröm pl. hogyha 3-4 évig rosszabb gép után van egy akkori kornak megfelelõ, leesik az állad ésígytovább. mint hogy félévente új kártya és van +10fps-ed :]

u dont have to listen anybody else but me

szucsy89
nem hülyeség topik de a címét azért normálisan leírhattad volna...
Roger6
Uhh.. Elég izom géped van pedig.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

w77d
én sajnos nem tudom ezt a tartósságot elmondani magamról. eddig gyakorlatilag évente cseréltem a konfigom, most is várom a köv generáció megjelenését

Roger6
Hát szerintem fejleszteni mindig kell a gépen. Az elõzõ konstrukcióm 7 évi volt meg, természetesen ram, videókártya, és processzor cserével. De az alaplap bírta 7 évig. Aztán megadta magát, azóta vettem meg az új konfigomat, amit egy ideig nem fogok lecserélni (bár már most szemezek egy 6000+ -os AMD processzorral...).

itt minnél régebbi gépekröl lenne szo amit fögépként használ az adott felhasználo és nem is akarja lecserélni mert teljesen meg van vele elégedve , teljesitménybe és stabilitásba . nekem egy 22oo as sempronom van 512rammal 925o es radeonnal és nem akarom lecserélni pedig már régi darab ,

ha hülyeség a topik akkor sory.

← ElőzőOldal 2 / 2