89
elégedett pc-tulajdonosok
  • vinjos
    és ez a fögéped ?? az is jo vas és eléggé jo vinyo van benne .
  • Csuhai G
    Nekem van egy gépem, nagyon meg vagyok vele elégedve:
    286-os, CPU-ja: 8 MHz, RAM: 512 Kbyte (beforrasztott),HDD: 120 MB, VGA: 256 Kbyte TRIDENT ISA-BUS. Op rendszere természetesen Dos 6.22 és Win 3.1 :)
    Szerintem egy álomgép. :))
  • Csuhai G
    Nekem mindíg Inno3D kártyáim voltak és tökéletesen működtek. :)
  • zoolee
    Nekem van egy elég régi gépem..Régebben a tesómé volt, most cask sufni gép.
    1,8 gigás cerka, 256 ram és most van benne gef 7600 GS.(Toom, hogy nem hajtja ki a 20 % át sem, de jobb mint egy gef 2.)

Szal a lényeg, hogy a garry's mod úgy süvít rajta mint atom ...van, hogy 50 fps el..De ez változik, ha berakok NPC ket...
    Az LFS ~25-40 FPS t megy átlagba...
    De kedden jönnek az új alkatrészek, és rakom ösze az újat...
  • zeli
    Bakker, azt olvastam, hogy elégetett pc-tulajdonosok.
    Nekem ez az első gépem, harmadik alaplap van benne, egyik bírta egy évig kb, tönkre ment, aztán a másik se bírta sokáig, pedig mindkettő ugyanolyan volt(Asus nemtommi), most meg egy msi van :c
    Videókártya is második benne, előzőnek leállt a ventije, s tönkre ment azis :C
    Csakhogy témához is hozzászóljak:D
  • barnie1990
    Nekem egy Athlon 2000+ van,ami 1,66-on üzemel 512 Rammal és egy FX5200-al.Már 3 éve megvan szinte változatlan állapotban.
    Viszonylag elégedett vagyok,mert már rájöttem,hogy annyi pénzt áldozni a gépbe,mint amennyit a piac megkövetel,egyenesen hülyeség.
    A játékokról letettem,mert már nagyon egy sémára épülnek a mostaniak,és hamar megunhatóak.
    Ami most érdekelne,az csak a PES2008 meg az új NFS.Meglátjuk,mi lesz belőle...
  • Rockynhooo
    x800XT megér 8000Ft-ot?
  • n3whous3
    Néha újraindul a gép. És kékhalálos. Játék alatt, bár mostanában meg má win alatt is...

Inno3D 7600GT--- nehogy valaki is innot vegyen :D Mástól is hallottam ilyeneket...
  • degenerator
    1.8 duplamag, 512 a memória, és 256 a grafika. igazából a winchesterért szeretem.
  • Vardar
    Én elégedett vagyok-e a gépemmel? Teljesítményileg igen. Na de egyebek. A gép 2 óránként auto. bekapcsol ha áram alatt hagyom. Ezért kellett beiktatni egy megszakítót. A monitor meg ha kikapcsol a képernyővédő után bemutatja az összes megjeleníthető színt de a Windowst a világ minden pénzéért sem hozza vissza.
  • Bucser
    1,5-ös PIV, 512 RAM, 128 Megás Radeon 9500 Pro-val. Apámnak tökéletesen megfelel netezni, naptárat karbantartani, szerződéseket írni meg táblázatkezelni és még Autocadezik is vele (persze nem 3D-s de akkor is kell neki a kraft)
  • Vardar
    Übereltem
    És 3 éve vették. Én meg csodálkozom az XP miért 10 mp alatt ölti be a Sajátgépet és miért nem XP stílus van fenn.
  • Vardar
    Ismerősömnek 128 MB RAM-os 1 GHz-s gépe van.
  • c a r b o n
  • vegicsek
    Szerintem a topic címe mehet a világ legrövidebb könyvei közé
  • Hellhammer
    Nekem 3 éves konfigom van, most kezdi magát lassan megadni (vinyók, ventillátorok). Fejleszteni már nem fogok, mert beleuntam a dologba (286-al kezdetm és végig mentem minden aktuális újdonságon egészen 3 évvel ezelőttig). Ha most valami komolyabb dolog elszaródna a gépemben, az elég nagy érvágás lenne már, mert akkor mindent vehetek újra, mert az alaplap, proci, memória dolog azóta átment vagy 2 lépcsőn, és persze hogy nem kompatibilisek a mostani hardware-ekkel. Igazából ezzel lett tele a tököm, hogy a gyártók belekényszerítik az embereket abba, hogy olyan dolgokat is megvegyenek, amire nem lenne szükségük.
    Szal nagyon nem vagyok elégedett a pécémmel sem hardware sem software szinten. Vista tuti ki fog maradni az életemből, egy darabig marad az XP munkahelyi dolgok miatt, de melette már ott van egy Linux is. Ha elromlik ez a gépem, akkor váltani fogok Mac-re (játékra meg inkább konzolt használok, nem kell options menüvel baszkódni, meg évente lecserélni a felét az új játékok miatt).
  • Rockynhooo
    én nem is akarok játszani :)
  • sweech
    netezéshez, filmnézéshez jó, játékokhoz nagyon nem :/
  • [Walaki]D`Lair
    Én nem vagyok elégedett a konfigommal, jó lenne egy új amin szépen fut majd a CRYSIS :D:D
  • NEOreg3
    elégedett vagyok a gépeitekkel
  • Brolly
    wáá, majdnem csak nekem nem 256ram hanem 512:P, persze gyárilag 256 volt benne, abban az időben még büszek voltam rá, most már leszarom az egészet úgy ahogy van, arra tökéletesen elég amire nekem kell.
    Tigeroo te meg egy akkora csíííra vagy hogy már fáj, ennyire azért ne legyél már szánalmas...
  • DJviolin
    Sziasztok!

Az én gépem minden bizonnyal az ide fórumozó topiklakók gépei közül a legrégebbi és leglassabb díjat fogja kivívni, ugyanis egy HP Vectra VL420 konfig.

P4 1,7Ghz
    256Mb SD Ram 133Mhz -->(Egy kérdés: lehet még valahol SD Ramot kapni?)
    Nvidia Geforce FX5200 128Mb 64Bit -->(Eredetileg Geforce 2 MX400 32MB -->A poén az, hogy mivel a régi geforce2-es karim nem támogatta a Pixel és Vertex Shader effekteket, így egyes játékok, melyek megkövetelik a Pixel és Vertex Shadert, gyorsabban futottak Geforce2-esen, mint FX5200-ason, mert a kártya nem pepecselt ezen effektek számolásával. :D)

Tudom, ezt nehéz überelni (lefele), de nincs más. Már lassan 4 éves (vagy több). A topik kérdésére visszatérve: régen nagyon meg voltam elégedve vele, de mostmár egyre kevésbé. Azonban ez nem a gép hibája. Attól, hogy a gépigény fejlődik, a gép nem. És ennek legfőképp anyagi okai vannak. Becsülendő, hogy a Doom3-at végigtudtam tolni rajta diavetítéssel, de végigtoltam. Most jött el az az idő, hogy az újonnan kijövő játékok EGYIKE sem fut.

Remélem nemsokára lesz új konfig...
  • gordon 24
    Hát! "elégedett pc-tulajdonost" Nehezen fogsz találni:D Minden pc egy körülményes nehézkes szerkezet:D Persze nekem is van és ha lehet ujra veszek pc-t (mert a konzolokat aztán meg véképp nem birom).
  • Rockynhooo
    én ha gamelnék tuti X-box 360at vennék :)
    sztem nem is lesz uj pc-m soha, ha felvesznek egyetemre akkor nyáron veszek vmi 100ezer körüli laptopot !
    a mostani pc-m meg marad örök múzeális darab xd
  • schrank
    nna jó nyertél de ebben sokat segített a madárijesztő séró
  • Csabesz6
    hehe:D
    1,7 celeron, gef fx5700, 256mb ram, 160giga samsung vinyo
    alaplap?nemtom:)
    torrenthez,winamphoz,nethez jó.
    gamera meg ott a ps2:)
    bár jo lenne karacsonyra egy uj gep...
  • Atkamon
    Miben akarsz nyerni? Ez nem verseny... lényeg, hogy te akkor elégedett vagy vele. woot
  • Rockynhooo
    hát sztem ebben a versenyben én nyerek! van egy nagyon szar Mercury alaplapom , akkor egy 1.7es Celeron proci, 256 ram , Geeforce mx 440 , és egy integrált hangkártya, ja és 40 Gb-os vinyo! :)

De nekem ez bőven elég, Msnre , film nézésre, zene hallgatásra, és böngészésre használom!

na nyertem ?
  • w77d
    ;)
  • Vegas
    szard le őket, még mindíg jobb mint a cigi/drog..
  • vinjos
    mien hiba az amit nem hoz elö teszt ? és milyen vga-kártyárol van szo ?
  • n3whous3
    Én elégedett lennék a gépemmel, ha a VGA-nak nem lenne olyan hibája, amit NEM tudnak előhozni tesztekkel... Csak néha jön elő. És így nem fogják garanciásan kezelni a dolgot... omfg.

Egyébként jó dolog

És kalács: nem lesz flame topic, van már olyan topic is, ahol a konzolokat istenítik, miszerint a pc-nek vége... Néha beszólnak ott is, de megvan a topic.
  • VRSDM
    mert a 2hónapoddal aztán tudod mi? ÚJREKK!!44négy

nem kérdés, írígylem azokat akik havonta-félévente tudják fejleszti vagy akkor amikor akarják. sőt ha vastagabb lennék én is megtenném, de mivel nem így van ezáltal megvagyok elégedve azzal a színvonallal amit a gépem nyújt. és nem sóvárkodok spórólgatok stb. hogy fejleszthessem.
  • szucsy89
    én pl inkább hangrendszert vettem most is gépfejlesztés helyett, bár tavaly vettem a gépem szal sztem annyira nem ócska...mivel már nem játszok olyan sokat mint régen ezért gondoltam nem a szokásos dolgokat(proci, alaplap)veszek, hanem a füleimnek kedvezek kicsit^^
  • kakaoskalacs
    ebböl flame topic lesz ---------------->ésakkor closetopc
  • vinjos
    hát én nem akartam ezekre kitérni hanem pont azokra akik nem ujj és ujjab gépekre költik ; azaz az alapgonfigot (lap; proc)-hanem inkább másra pl 2-monitor ; vagy jobb hangrendszer esetleg sok sok vinyo és hogy milyen rendszerel --aki nem teljesen anyagi okok miatt nem cseréli le a konfigját hanem megfelel neki mertpl( évente 1-fagyás volt a gépével ) -vagy valami ilyesmi okokra gondoltam .
  • Atkamon
    természetesen irigységből írják... én sem értem miért baj az, ha valakinek jó gépe van... de mindegy ez már nagyon OFF....
  • bakvarnyu
    Én örülök, hogy van ilyen ember is. A többség máris nyíg, ha valami nem megy teljes felbontásban.Félig-meddig én is elégedett vagyok.Lényeg, hogy a kedvenc játékom a BF2 megy vele. És még a legújabbak is elindulnak mind, az más kérdés, hogy milyen minőségben de legalább meg tudom nézni.
  • Roger6
    Nem hiszem el, hogy mindig valakinek valami baja van a másikkal. Valamibe bele kell kötni. Nem értem. Ettől nyugodtabban alszol? Vagy irigy vagy? Tényleg nem értem! Nekem fele ilyen jó gépem sincs, mégsem küldöm el a susnyásba. Vagy velem van a gond?
  • w77d
    amúgy hozzátok a jó magyar mentalitást. leugatni azt, aki egy picit szerencsésebb, megtehet néhány dolgot ebben a kurva életben, gratulálok nektek! (amúgy biztos vagyok benne, ti is így cselekednétek a helyemben)