elégedett pc-tulsjdonosok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
És 3 éve vették. Én meg csodálkozom az XP miért 10 mp alatt ölti be a Sajátgépet és miért nem XP stílus van fenn.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Szal nagyon nem vagyok elégedett a pécémmel sem hardware sem software szinten. Vista tuti ki fog maradni az életembõl, egy darabig marad az XP munkahelyi dolgok miatt, de melette már ott van egy Linux is. Ha elromlik ez a gépem, akkor váltani fogok Mac-re (játékra meg inkább konzolt használok, nem kell options menüvel baszkódni, meg évente lecserélni a felét az új játékok miatt).
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Tigeroo te meg egy akkora csíííra vagy hogy már fáj, ennyire azért ne legyél már szánalmas...
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Az én gépem minden bizonnyal az ide fórumozó topiklakók gépei közül a legrégebbi és leglassabb díjat fogja kivívni, ugyanis egy HP Vectra VL420 konfig.
P4 1,7Ghz
256Mb SD Ram 133Mhz -->(Egy kérdés: lehet még valahol SD Ramot kapni?)
Nvidia Geforce FX5200 128Mb 64Bit -->(Eredetileg Geforce 2 MX400 32MB -->A poén az, hogy mivel a régi geforce2-es karim nem támogatta a Pixel és Vertex Shader effekteket, így egyes játékok, melyek megkövetelik a Pixel és Vertex Shadert, gyorsabban futottak Geforce2-esen, mint FX5200-ason, mert a kártya nem pepecselt ezen effektek számolásával. :D)
Tudom, ezt nehéz überelni (lefele), de nincs más. Már lassan 4 éves (vagy több). A topik kérdésére visszatérve: régen nagyon meg voltam elégedve vele, de mostmár egyre kevésbé. Azonban ez nem a gép hibája. Attól, hogy a gépigény fejlõdik, a gép nem. És ennek legfõképp anyagi okai vannak. Becsülendõ, hogy a Doom3-at végigtudtam tolni rajta diavetítéssel, de végigtoltam. Most jött el az az idõ, hogy az újonnan kijövõ játékok EGYIKE sem fut.
Remélem nemsokára lesz új konfig...
Downhill!!
sztem nem is lesz uj pc-m soha, ha felvesznek egyetemre akkor nyáron veszek vmi 100ezer körüli laptopot !
a mostani pc-m meg marad örök múzeális darab xd
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
1,7 celeron, gef fx5700, 256mb ram, 160giga samsung vinyo
alaplap?nemtom:)
torrenthez,winamphoz,nethez jó.
gamera meg ott a ps2:)
bár jo lenne karacsonyra egy uj gep...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
De nekem ez bõven elég, Msnre , film nézésre, zene hallgatásra, és böngészésre használom!
na nyertem ? <#idiota>#idiota>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
msi p55(cd53)+(i3(530)+ninja2)+ msi 220gt+fsp zen300w+cm690
Egyébként jó dolog
És kalács: nem lesz flame topic, van már olyan topic is, ahol a konzolokat istenítik, miszerint a pc-nek vége... Néha beszólnak ott is, de megvan a topic.
púúúúú
nem kérdés, írígylem azokat akik havonta-félévente tudják fejleszti vagy akkor amikor akarják. sõt ha vastagabb lennék én is megtenném, de mivel nem így van ezáltal megvagyok elégedve azzal a színvonallal amit a gépem nyújt. és nem sóvárkodok spórólgatok stb. hogy fejleszthessem.
u dont have to listen anybody else but me
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
és meg vagyok vele elégedve, emelett most van egy új gép amit fejlesztek az újabb játékokért, de amik igazi örökzöld és még jó játékok azok ezen is ugyan úgy elindulnak. sõt még a cod4is megy rajta :D
egy szó mint száz, nem vagyok a gyakorta gépfejlesztés híve, se a pénztárcám se a kedvem nem kedveli.
sokkal nagyobb öröm pl. hogyha 3-4 évig rosszabb gép után van egy akkori kornak megfelelõ, leesik az állad ésígytovább. mint hogy félévente új kártya és van +10fps-ed :]
u dont have to listen anybody else but me
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ha hülyeség a topik akkor sory.