25
  • koimbra1978
    #25
    Tegnap sikerült megnézni, hogy ez mekkora egy gané volt. Judd Appatow -ot mostmár eltemettem magamban , idén már ez a második írtó gáz filmje
  • winnie
    #24
    nem enni kell., hanem nézni. ők megnézik - te is megnézted 120ezer változatban a sztorit. onnantól kezdve mindegy, hogy bejön-e.
  • sonic1xx
    #23
    hát én nem tudom mit esznek ezen az amcsik...már 120ezer változatban megjelent hogy pár lúzert a film elején lekoptatják a csajok, de a végén mindig meghuzzák a legjobbakat, kivéve egy aki egy csúnyábba szeret bele és azt zsinnyegteti meg! most komolyan, ez már annyira nem vicces! én is fiatal vagyok, de vhogy nem jönnek be azok a poénok, ahogy a gumit felfedezik, meg hogy a bréjük haptákba vágja magát és nem tud vele mit csinálni! 1000X lerágott csont, nem tom mi benne a poén .....
  • Yoshimitsu
    #22
    És a felének is csak az oldalbordája. :D
  • Theodolit
    #21
    Most nem azért de én sem a pitét ne nézem se ezt, ezt a témát mindig a tőlünk olyan k**** távoli szemszögből mutatják h semmi realitása nincs MO.-n az egésznek, arról nem is szólva inkább horror vagy akcio filmet nézek mint ilyen szarokat.
    plusz utálom ezt a szót "tini" megis h hangzik ez? vazze én meg egy fiu ismerősömtől se hallotam ezt a szót max. lányok használjak az meg mint tudjuk csak a fele az embereknek.
  • VvD
    #20
    Hát, tegnap néztük meg a moziban...azazhogy majdnem. A felénél kijöttem. Azt hiszen ennyire udorító filmet is régen láttam már. Elhiszem, hogy vkinek ez a végnélüli "fuck" -olás tetszik, de az én gyomrom nem bírja. Meg a poénok is elég szarok voltak. Azt hiszem visszasírom az Amerikai Pitét. Az legalább még hihető volt valamennyire és izléses. Ez egyszerűen izléstelen.
  • Arnoux
    #19
    Az első hozzászólokra válaszolva nem az olyanoknak kéne szídni az amcsi pitét akik nem is tinik. Én sem szídom a Titanicot. Kérdezzetek meg 50 embert a suliból, h jó-e az amcsi pite. És nem gettó suliba járok.
  • Arnoux
    #18
    Nekem a legjobban az amcsi pite 4 jött be, abból is a jó szövegek. Haverokkal hónapokig azokon röhögtünk. Amcsi pite 5 is marha jó csak abból hiányoznak a jó dumák (mivel feliratos a film)
    "megpróbálnak bevágódni a lányoknál azzal, hogy hamis személyivel piát ígérnek az egész brancsnak."
    Marha nagy bevágódás, én 15 évesen (nyáron) bementem a tescoba vettem egy Cherrys Garronét adtam személyit, megnézte, kifizettem, elmentem. Kis boltokban is ott veszel piát ahol akarsz.
  • Yoshimitsu
    #17
    Amerikában is a mami füzijéből önállósodnak és mennek kollégiumba meg albérletbe, persze ott is van kivétel aki elmegy melózni, de valami tipikus diákmelót zúznak.
    Pont ez a paradoxon, hogy itt 15 évesen már megy a ba..ás orrba szájba, de 26 éves korában is még azt hiszi egyetemistaként hogy a papi pénzéből meg a diákhitelből kell beba..ni a szigeten.
  • Ronny
    #16
    "Mert ott aztán tényleg gyerekszámba veszik az embert 21 éves koráig papi mami pénzeli"

    érdekes elképzeléseid vannak. Kint az a természetes, hogy a gyerek 18 éves kora után valamilyen szinten önállósítja magát, ezzel szemben itthon az egyetemisták többsége még a szülői kégliben lakik. Ez csak akkor válik igazán nevetségessé, amikor a bulikban már 14 éves koruk óta játszák a nagyfiút/nagylányt(közben meg a mami főztjét eszik).

  • Yoshimitsu
    #15
    Hát.:D Egy ilyen filmet bár 10 üveg sörrel, de hogy min 3 ne legyen bennem az kizárt, és akkor leülök megnézni és akkor jó. Meg esetleg teljesen tiszta fejjel nagyon beteges jókedvűen és akkor tetszik. Meg végülis ennek a kategóriának is megvan a helye a filmek között. Szóval lehet egy ilyen is jó vígjáték. És mivel amerikában az egész bolygóra készítik a filmet szarnak bele és csak is az ő világukat mutatják be.

    ÉS ilyen magyar vígjáték azért nincs, mert a magyar tinik nem szakközépben kezdik ezt, hanem 7.-es 8-adikos korukban már ba..nak orrba szájba. Aki meg nem arról nem érdemes ilyen filmet csinálni, csak szegény a valósággal ellentétesen lehet hogy egészségesen gondolkodik és éppen ezért kirekesztődik. Mert a csaj is szakközépben lerázza a sunyiba mondván: "Szűz pasival nem kezdek".
    Általánosban meg nem volta srácnak kedved dugogatni mert sörözött és cigizett meg gettózott a helyi sikátorokban. :D

    Na szóval csak annyi, hogy magyar szemmel nagyon kifacsart a dolog. Mert szerintem a magyar gimisek mondjuk úgy 10.-től már rég nem olyan gázak mint amerikában akár egy 20 éves f.szkalap. Mert ott aztán tényleg gyerekszámba veszik az embert 21 éves koráig papi mami pénzeli. Magyarhoznban meg nem szokás, ill az én tapasztalatom az, hogy azért itthon durvábbak az elvárások már gimis korszakban...
  • humaninsect
    #14
    tanult kollega LOL :D
  • skodatuning
    #13
    nem probléma, nálam a pénz a legkevesebb...
  • AgentKis
    #12
    Ha fasza reklámot is csinálsz neki, akkor dollármilliókat hozhat. Úgyhogy hajrá! Ja kell hozzá azért néhány dollármillió befektetés is, de más nem nagyon...
  • skodatuning
    #11
    egyszer csinálok egy filmet, amiben lesz: iskolacímeres-melegítős irányító, 40 éves chevrolettel,menő pompomlány, a hülyepicsa barátnőivel, bál-bálszépe választás csúnya lánnyal,hasraesős lúzer, genya iskolaigazgató, reppelő néger osztálytársak, persze lesz ázsiai haver is, buli ahol dugni akarnak, de kijönnek a zsaruk, szobafogság-menekülés az ablakon át,és ha ez nem tetszik a producernek, rakok bele delfint vagy kengurut, az mindig bejön
  • drizzt1666
    #10
    előzetes alapján nem valami nagy szám. egyedül talán az a nerdy csóka jött be. Volt egy olyan szomszédom xD
  • predakon
    #9
    Szekeres Viktor-- te egy ilyen gyökedék lehetsz, ez egy marha jó film
  • avman
    #8
    ízlések és vogonok... tisztességes iparosmunkának tűnik a maga kategóriájában. felírtam magamnak.
  • Szolnokboy1
    #7
    már az amerikai pite 1 is ciki volt. szánalmas, szenzációhajhász sületlenség. nem várok többet a Superbad-től sem.
  • magyarszurke
    #6
    mindenkinek ajánlom ,nagyon jó film:D
    BBB,annak aki már látta:D
    ja és a két legjobb szereplő a 2 zsaru volt:térj át a sötét oldalra,Michaels!!!
    Neeem!!!!
    XDXDXDXDXDXD
  • norti
    #5
    4-től? 2-től talán :D
  • winnie
    #4
    na, ja. szigorúan videóra készült kamufolytatások - de akkor van értelmük, mert ahogy olvasom, meg is nézte valaki:) (bátorsás kell leereszkedni:)
  • zaki
    #3
    4-től szánalom kategóriába tartoznak ezek a filmek már.
  • CUCLI
    #2
    azok már úgy szarok ahogy vannak
  • PrisonMan
    #1
    "Úgy kellett már egy új Amerikai pite az amerikai népnek, mint...., mint..., mint a magyarnak."

    Amerikai pite 5? És külömben is készül a 6. Amerikai Pite