11
  • Su0my
    #11
    UNIX van mögötte.

    Time machine jó dolog, recycle binnek köze sincs hozzá, szitematikusan, időintervallumokra lebontott mentéseket kér a fájlról, (hátrány: mindezt lassan és ha jól tudom, nem lehet állítani, milyen időintervallumok legyenek..) szóval jó dolog, mert a userek 90%-a nem archivál, TM pedig könnyen érthető módon megadja ezt a biztonsági funkciót is nekik.

    Dizájnról meg jajdecsilliviliről: míg a MSnál a vizuális fejlesztések igencsak hatalmas gépigénynövekedést hoztak, addig az APPLE MAC G4en röccenésmentesen fut az MAC OS X LEOPARD.. Ja, nem mondtam még? 10-15%-al gyorsabb uezen a gépen-amely nem mai gyerek! Lenne még mit tanulni odát Redmondban.. Most nem az optimalizálásról beszélek (jó: nem CSAK), mert ugye APPLE-nek viszonylag kevés hardverelemre kell koncentrálnia (más kérdés, hogy ezek tökéletesen megfelelnek).

    Amire NEKEM kell, arra meg (zene,fotó,filmezés,első profi, második harmadik félprofi módon) nincs párja egy APPLE gépnek. Amellett mindennapi haszálatra is (játékot kivéve) sincs. Én így érzem. Ezért fogok venni egyet-> végre nem kell Windowssal és Linuxokkal szenvednem.. (UI: max játék, illetve hobbi szinten)..
  • cadeyrn
    #10
    nem linux, BSD van mögötte.
    nem ugyanaz.
  • Mister
    #9
    na de pl én úgy telepítek xp-t, vista-t, hogy utána egyből kikapcsolom a recyclebyn-t, ne foglaljon el semmit, szóval pl nekem a time machine egy nagy nulla :D
    nagyon jól tudom, mit akarok megtartani, és letörölni.
  • Vorpal
    #8
    Én életemben nem használtam MacOS t de - ezzel is ugy vagyok mint a Kossuth térrel:
    nemtudom embereket miért irritálnak dolgok, amik nincsenek.
    ez a város és ez az ország koszos mocskos és aluldizájnolt az emberek meg
    rosszul érzik magukat benne - higgyétek el : jókedvetek lesz egy jó dizájntól.
  • Wittao
    #7
    Általában az ilyen főcímekből vannak a nagy flame topikok...

    Tényleg jó, de nem kell túlmisztifikálni. Az esetek 95%-ában OSX-et használok, de még a maradék 5%-ban kénytelen vagyok WinXP-t használni. Szerintem ez így is marad (jah, és úgy, hogy nem játszom). Ha még játszanék is, akkor ez tuti 50-50%hoz közelítene.

    Time Mashine jó dolog, Spaces már Linuxoknál ezer éve van. Semmi forradalmi újítás nincs a Leoban, talán úgy lehetne tálalni, mint egy nagyon összeszedett sallangmentes Linux disztró, mely erőteljesen a multimédiára van kihegyezve és a mindennapi használatra.
  • moyirto
    #6
    Hát elkezdtem nézni a videót és a hirnév, stabilitás mellett, sajnos a videóból a 'jajdeszuper dizájn' reklámja jött, ki.
  • Vorpal
    #5
    Hát leegyszerüsitve a dolog :

    a csillivilli és user friendly mindig jobb mint a gagyi használhatatlan.
    amit 1.5 évig csinálnak 5 helyett az jobb a sziveknek.
    autógumiból is van már 1000 fajta mégis lehet rajta mit feljleszteni - és uj nevet adni neki.
  • Theodora
    #4
    Én sem értem mi ebben a nagy felhajtás azon kívűl, hogy csili-vili módon került megoldásra. Ha az MS így oldotta volna, meg akkor arról írnának, hogy ennek az egyszerű funkciónak a használatához is erőgépre van szükség és milyen mennyire béna az MS.
    Ettől függetlenül az Apple tényleg előrébb jár User Experience-ben mint az MS.
  • AnonyX
    #3
    Hajrá Apple!
  • drag
    #2
    Time machine = Shadow copy
    de marh anagy újításként eladják
  • Mister
    #1
    a time machine mennyi helyet foglal el?