Az idei mérleg: vezet a Blu-ray
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
"ugyanis nagyon kevés jó film van, és azoknak is csak egy kis része az, ahol a látvány meghatározó jelentõségû."
Ráadásul nem sok értelme volt, mert a nem-legeslegjobb filmek között annál több van, aminél meg fontos a látvány, és ha még a látvány is jó, már egész nézhetõvé válik. (Nem B kat. filmekrõl beszélek.)
1%? Oké. Nem tudom, összesen mennyi film létezik. Tegyük fel, 100000. Annak 1%-a 1000. 1000 jó film figyelmes végignézése el tud foglalni egy darabig...
Mostanában... És te már minden korábbi filmet láttál? Vagy csak az lehet jó, ami új? LOL, és még te beszélsz az igazi minõségrõl. 😛
"A többtízezer film között, amit eddig készítettek, szerinted nincs éppen elég sok jó?" - kb. 1 % jó, vagy még annyi sem.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
A többtízezer film között, amit eddig készítettek, szerinted nincs éppen elég sok jó?
"Ha nem lenne látvány, akkor rádiójáték kategória lenne."
Nalátod. Te meg a tévéjátékokat szereted, úgy látszik. Én meg a mozifilmeket.
"Még mindig te akarod mindenkinek megmondani, mi a jó, és mi nem? 😉" - leírtam a véleményemet. Hol írtam én ilyesmit? Mit hazudsz/csúsztatsz már itt megint?
"Ha nem is meghatározó, de mindenhol számít a látvány." - mit okoskodsz? Ha nem lenne látvány, akkor rádiójáték kategória lenne.
Mennyi is volt? Talán #428?
720p-ben még jó, hogy kisebb bitráta is elég, de az nem 1080p.
Abban, hogy külsõ meghajtót vegyenek 3x akkora áron mint a beépített kerülne. 😊)
Tényleg? Még mindig te akarod mindenkinek megmondani, mi a jó, és mi nem? 😉
"és azoknak is csak egy kis része az, ahol a látvány meghatározó jelentõségû."
Ha nem is meghatározó, de mindenhol számít a látvány.
AMD Athlon X2 AM2
Egyrészt a Sony nem kis név.
Másrész.. igen, olcsóbb a Hd-DVD, de ne feledjük, hogy a piac nem csak filmekbõl áll.
Számítógépes író és lemez egyáltalán nem kapható mgé hddvd-hez(legalábbis itthon), míg bluray-bõl azért már van némi kínálat:
5X-ös blu-ray olvasó és DVD-író már kapható 45-ért.
Az írók még picit drágábbak, de ami drágább, gyorsabb is😄 És lesz ez még gyorsabb is, meg olcsóbb is.
HD-DVD-s megoldás meg még nincs.(külföldön talán, olvastam pl a NEC HR-1100A -rõl, de az csak olvas.. mindenesetre nem kapható itthon ilyesmi, és szerintem máshol is ikább a bluray megoldások elterjedtebbek.)
és hát persze... ha van író, akkor le lehet másolni a filmet😄 És ugye... amerikában is csalnak az emberek😄 (bár egyenlõre a lemez majdnem drágább, mint a film, de megy ez még lejjebb😄)
Ja.. lemez... Verbatim lemez 5000Ft, ellenben TDK lemezt már 4.400-ért lehet kapni. lesz ez még olcsób... sokkal😄 1-2 év.
Meg BD-bõl már készül a 4rétegû 200gigás változat is😄 A 3 rétegû is 100 gigás, míg HDDVD-bõl még a 3 rétegû is csak 51 gigás.
A rétegezés sokkal jobban megoldható a Blu-ray lemezeknél...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Az aljas kis tetû fogyasztók megpróbálnak kihagyni 1 tecnológiai lépcsõfokot és rögtön egy hangyányit fejlettebb technológia érdekli õket drágábban? Hogy szabad ilyet! Börtönbe velük, adót rájuk vagy valami!!! <#mf1>#mf1>
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Viszont az is igaz, hogy a filmek 99%-ához még a Divx/Xvid is bõven jó, ugyanis nagyon kevés jó film van, és azoknak is csak egy kis része az, ahol a látvány meghatározó jelentõségû.
Ha valaki igazi nagy felbontású képet akar látni, az nézzen körül. A valóságnál jobbat semmilyen kép és hangrendszer nem képes jobbat csinálni (nem is lenne persze értelme) 😊
Nem értem miért ad ki ennyi ember egy csomó pénzt, hogy otthon HD-ben lássa ezt a hulladék filmet.
Szal valami alapja biztos van a dolognak a beépített HD-DVD meghajtóval kapcsolatban, bár valszeg ahhoz az X360-nek sokkal megbízhatobbnak (és talán csendesebbnek is) kellene lennie, hogy egy ilyen kettõs terhelésnek megfeleljen, és amit a hcgémer elnéz a gépnek, azt a házimozista-hifista már nem.
Amúgy Japánban meg 9:1 arányú a BD elõnye.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs