19
-
kvp #19 "Valószínű egyedül van, mint a kisujjam, szóval a pénz nem minden.."
Keszer hazasodott, ketszer valt el. Eredemes utannanezni a wikipedian. Egyebkent az apple-t akkor hagyta ott amikor osszetorte magat egy repulobalesetben es par evig nem emlekezett semmire. Azota helyrejott. -
kacsi01 #18 De legalább nem kurvanagy jachtokra, meg kokóra költi a pénzét/idejét mint a legtöbb amerikai "híresség". Amúgymeg ha rendesen elolvasod a cikket, ott van hogy zenei fesztiválokat szervez, iskolákban tart előadásokat. Ezeket gondolom nem macskáknak tartja... -
qwas #17 Remélem mikor a munkából én is visszavonulok ez vagy ilyen lesz a legnagyobb gondom. -
haxoror #16 "A gazdagnak sok gondja van, a szegénynek csak egy..." -
zemy #15 Valószínű egyedül van, mint a kisujjam, szóval a pénz nem minden.. -
#14 "..."hát izé, itt magyarországon sajnos nem tudjuk kezelni ezt az x kórt, betegséget különböző okok miatt(legtöbbször pénz). Nagyon sajnáljuk. Németországba kéne...blabla" stb. De ez csak egy példa volt a millióból.
Vagy te hogy vélekedsz erről?"
Talán beszélj a gyógyszergyárakkal, akiknek az az érdekük, hogy minnél magasabb legyen a gyógyszerek ára, meg nem gyógyítani akarnak vele, hanem folyamatos kezelést elérni, hiszen nekik ez gazdaságilag jobb. -
#13 Aranyos macskák! Sokszor jobban tudom sajnálni egy állat halálát mint egyes emberekét. Ez nincs véletlen ;) -
zLk #12 http://nol.hu/cikk/469025/
pont aktuális. De ez megint csak egy példa. És csak magyaro. -
zLk #11 És ezzel azt akarod mondani hogy állatkínzó, és állatgyűlölő vagyok?:)
1., 2 kutyám is van.
2., Én egy kicsit másképp látom a dolgokat végzős orvostanhallgatóként. Nekem például nagyon szúrja a szememet amikor milliomosok szórják olyasmire a pénzt ami nem hogy fölösleges (-ne érts félre), de lehetne szebbre, jobbra költeni.
Többek között csak az orvostudományba annyi pénzt lehetne még belefejleszteni a különböző betegségek elleni harcra, kutatásokra, hogy iszonyat.
Az tény hogy sokan és egyre többen vagyunk, de ha egészségügyi probléma van valakinek a családjában, akkor mindenki azt szeretné, hogy minél gyorsabban meg lehessen gyógyitani az illető családtagot és nem pedig olyan választ kapni, hogy
"hát izé, itt magyarországon sajnos nem tudjuk kezelni ezt az x kórt, betegséget különböző okok miatt(legtöbbször pénz). Nagyon sajnáljuk. Németországba kéne...blabla" stb. De ez csak egy példa volt a millióból.
Vagy te hogy vélekedsz erről?
Sokszor elszomorít ennek a felgyorsult világnak az növekedő egoizmusa.
ps.: persze nem azt mondom, hogy egy átlagkeresetű embernek el kéne adományoznia a keresetét erre meg arra, hanem azt, hogy aki tényleg tud nélkülözni, az legalább ésszerűen és oda tegye azt, ahol embertársainak segíthet. -
who am I 7 #10 LOL geci, ezt is elbaszom..szóval, érte nem harcol senki -
who am I 7 #9 haxor is hajléktalan (most tudtam meg), éste nem harcol senki? -
haxoror #8 Legyél te is multimilliomos és akkor arra költheted majd a pénzed amire csak akarod. -
waterman #7 london macskáktól túlnépesedett kerületeiben gyűjtik a macskákat, aztán ivartalanítva visszapakolják őket az utcára. a hyde park környékén pl vannak olyan kis védett zugok, kerítéssel körülvéve, ahova csak a macskák tudnak bemenni így háborítatlanul élnek (legtöbbjük ott is ivartalanítva). a helyiek tömik őket kajával, mert idegenforgalmi látványosság, hogy tele a királyi park dagadt és jókedvű macskákkal.. -
#6 Ne sajnáld. A sok iq bajnok amerikai küldi neki a sok manyt. -
#5 Gyűjtsünk pénzt a hajléktalan patkányokért. :) -
Hellion #4 Például adhatna nekem egy kicsit. :)
Amugy meg állatok többet érnek mint némelyik ember. Ha, én lennék gazdag, én is inkább állatokra költeném, állatkorházat épittetnék, menhelyeket. Embereknek meg fityiszt! Úgyis túlnépesedünk a földön.
És amugy meg pont azok a legnagyobb állatkínzók, állatellenesek, akik azt mondják: "semmi bajom az állatokkat". -
Cat 02 #3 cica :) -
zLk #2 Semmi bajom az állatokkal, de ne ilyenbe fektesse már be a pénzét...
Hány olyan kórház, olyan gyerek van a földön akinek szüksége lett volna arra a pénzre! -
#1 úúúúú...
hááát mit ne mondjak nem így képzeltem el a nagy Steve Wozniak-ot...