A neander­völgyiek is rendelkeztek "beszéd-génnel"

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pesten

Kara kánként folytatom tanításom.

Menj végig az utcán Peste. A fõemlõsök minden típusa szembejön veled (öltönyben vagy uccai cuccban): csimpánz, törpecsimpánz, pávián, orangután, gorilla, makákó...

Kérdés hogy lehetne a közös utódai a mai és a neandervölgyinek :)
(vagy csak olyan mint a lónak és a szamárnak ?)

Mondom én, hogy túlélték. A neanderek köztünk vannak.
A vikingek is tõlük származnak.

Ne röhögj, mert lehet, hogy ez csak spontán jött, de én tényleg nagyrabecsülöm a magyar nyelvet, és szeretem, értékelem õsi vonásait. Az persze más, hogy nem vagyok elvakult, és a humort, az iróniát mindig is alapvetõ fontosságúnak tartottam. szerintem a jobbolalnak ez a hibája: halálkomoly. Pedig Gyurcsányt röhögéssel hamarabb ki lehetne ûzni a hatalomból. Na, jó, nem mondom, a tüntetõknek is van humora: Gyurcsány, Kóka, végetért a móka!

<#nyes><#nevetes1><#idiota>

Blackmail the Universe

"A felfedezés egyetlen, mégis kritikus gén, a FOXP2 jelenlétén alapul". Ennyi. Akkoriban a firefox és az XP -fõleg XP2- még 1ütt dolgoztak. Majdan az XP felülkerekedett és lenyomta multi társát és kialakultunk mi. Yó8. :P

Röviden: nándorok

Lehet, hogy tényleg volt keveredés, és a magyar, mint a világ legõsibb nyelve õrzi a nevüket.

mindenkinek szólt, aki nem becsüli a neandereket.

gondolom nekem szól, én se komolyan gondoltam, csak eszembe jutott ez a valujev-gyerek :)

a modern ember fejlesztette ki a gén speciális nyelvi változatát

fejlesztették. jó humorérzék?

Nem voltak azok a Neandervölgyiek annyira rusnyák és buták.

Nézd meg ezt a képet, és utána beszélj:

szerintem a magyar nyelvet a neandervölgyiek találták ki! a magyar volt az elsõ nyelv! és az elsõ ember elsõ szavai ezek voltak: MAGYAR VAGYOK! Aztán elindult a Kossuth térre hogy megmutassa mit tud az új bunkósbotja

Blackmail the Universe

Esrohnoil
"A neander­völgyiek is rendelkeztek "beszéd-génnel""

...Aztán sokra is mentek vele. :D

Mi ebbõl a tanulság?
Az, h. egyszer mi is kihalunk majd.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Akkor ezért halhattak ki? :)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

nem tudom, mirõl beszélnek, ki sem haltak :-DDD

Nyikoláj Valujev

12346
ejpaszmek micsoda poénok röpködnek itt<#wilting>

sz4bolcs
roflol, stfu, gl hf és a többiek. :-)))))))))))

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Mr Csé
ugrh urghuu hááá huáááá!

hudfhg ? heuifh ropotáf!!!!!!

segmekfákk , loal ,zaporka..

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Griphons
Így is van! A nagy LLL már leírta a tutit. A neandervölgyiek nem beszéltek, mert nem kellett nekik. Gondolatolvasás mellett minek koptatnák a szájukat...
Féljetek csak cro-manogni majmok! Grrr! <#idiota><#nevetes1>

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

én is olvastam Leslie L Lawrence-t és ha ó ezt mondja így is lessz kezdehtünk félni <#lookaround>

De LYUKAT nem találtak rajta....szóval lehet még találgatni, mi hogy mûködött akkoriban <#eplus2><#eplus2><#gunyos1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Hát most komolyan, nem elég kézenfekvõ a képre nézve hogy biztos tudtak beszélni? Sok mai ember szarabbul néz ki mint õk! <#idiota>

Persze most már be lett BIZONYÍTVA a nyilvánvaló szal öröm boldogság, ez a hír nekem kb olyan mintha azt jelentették volna be szorgos kutatás után hogy végre tudományosan bizonyított hogy a neandervölgyieknek volt seggük mert megtalálták a segg-DNSt, persze eddig is gyanították de most már megdönthetetlenül bizonyítottá vált <#hehe>

Ez jó volt <#hehe>

kiváncsi vagyok milyen adathordozót használtak.nekem kell olyan.
mp3aimat akarom még 40 év múlva is halgatni<#banplz><#taps>

a digitális fénykép bármeddig eláll.

hogy a picsába szereztek fotót róluk?
Ez tényleg így van,én már találkoztam is példányaival várótermekben és aluljárókban!
Áöööeeááá..üöööáá uff!-szólt a Neandervölgyi.
Hehe.:)

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Nem igaz, hogy nem szoltál hamarabb, megkímélhetted volna õket a fáradtságos munkátol! :)
ha mar allitolagnal tartunk, akkor Leslie L.: A Nagy Meszarlas.

roviden: neandervolgyi el, virul, varazsol (!); cro-magnoni jon, es szetveri baltaval a fejet, de az osszesnek. nehany neandervolgyi megmenekul, es napjainkban kezdik ujraegyesiteni eroiket, hogy a cro-manognin (azaz rajtam, meg rajtad) bosszut alljon es kiirtsa a Foldrol.
Ez 1szerûen lol xD

Örülök neki hogy õk is tudtak beszélni... bár sokra nem megyünk egyszerûbb lett volna ha keresün k egy neandervölgyit (állítólag a jeti az <#wow3> )

Fura, én eddig is abban a hitben éltem hogy a neandervölgyiek tudtak beszélni. <#fejvakaras>