36
-
Epikurosz #36 Pesten -
Epikurosz #35 Menj végig az utcán Peste. A főemlősök minden típusa szembejön veled (öltönyben vagy uccai cuccban): csimpánz, törpecsimpánz, pávián, orangután, gorilla, makákó... -
plamex #34 Kérdés hogy lehetne a közös utódai a mai és a neandervölgyinek :)
(vagy csak olyan mint a lónak és a szamárnak ?) -
Epikurosz #33 Mondom én, hogy túlélték. A neanderek köztünk vannak.
A vikingek is tőlük származnak. -
Epikurosz #32 Ne röhögj, mert lehet, hogy ez csak spontán jött, de én tényleg nagyrabecsülöm a magyar nyelvet, és szeretem, értékelem ősi vonásait. Az persze más, hogy nem vagyok elvakult, és a humort, az iróniát mindig is alapvető fontosságúnak tartottam. szerintem a jobbolalnak ez a hibája: halálkomoly. Pedig Gyurcsányt röhögéssel hamarabb ki lehetne űzni a hatalomból. Na, jó, nem mondom, a tüntetőknek is van humora: Gyurcsány, Kóka, végetért a móka! -
Su0my #31 -
god25 #30 "A felfedezés egyetlen, mégis kritikus gén, a FOXP2 jelenlétén alapul". Ennyi. Akkoriban a firefox és az XP -főleg XP2- még 1ütt dolgoztak. Majdan az XP felülkerekedett és lenyomta multi társát és kialakultunk mi. Yó8. :P -
Epikurosz #29 Röviden: nándorok
Lehet, hogy tényleg volt keveredés, és a magyar, mint a világ legősibb nyelve őrzi a nevüket. -
Epikurosz #28 mindenkinek szólt, aki nem becsüli a neandereket. -
rolika #27 gondolom nekem szól, én se komolyan gondoltam, csak eszembe jutott ez a valujev-gyerek :) -
kisb92 #26 a modern ember fejlesztette ki a gén speciális nyelvi változatát
fejlesztették. jó humorérzék? -
Epikurosz #25 és tanulj! -
Epikurosz #24 Nem voltak azok a Neandervölgyiek annyira rusnyák és buták.
Nézd meg ezt a képet, és utána beszélj:
-
Su0my #23 szerintem a magyar nyelvet a neandervölgyiek találták ki! a magyar volt az első nyelv! és az első ember első szavai ezek voltak: MAGYAR VAGYOK! Aztán elindult a Kossuth térre hogy megmutassa mit tud az új bunkósbotja -
#22 "A neandervölgyiek is rendelkeztek "beszéd-génnel""
...Aztán sokra is mentek vele. :D
Mi ebből a tanulság?
Az, h. egyszer mi is kihalunk majd. -
#21 Akkor ezért halhattak ki? :) -
rolika #20 nem tudom, miről beszélnek, ki sem haltak :-DDD
Nyikoláj Valujev -
#19 ejpaszmek micsoda poénok röpködnek itt -
#18 roflol, stfu, gl hf és a többiek. :-))))))))))) -
#17 ugrh urghuu hááá huáááá!
hudfhg ? heuifh ropotáf!!!!!!
segmekfákk , loal ,zaporka.. -
#16 Így is van! A nagy LLL már leírta a tutit. A neandervölgyiek nem beszéltek, mert nem kellett nekik. Gondolatolvasás mellett minek koptatnák a szájukat...
Féljetek csak cro-manogni majmok! Grrr! -
neB #15 én is olvastam Leslie L Lawrence-t és ha ó ezt mondja így is lessz kezdehtünk félni -
who am I 7 #14 De LYUKAT nem találtak rajta....szóval lehet még találgatni, mi hogy működött akkoriban -
haxoror #13 Hát most komolyan, nem elég kézenfekvő a képre nézve hogy biztos tudtak beszélni? Sok mai ember szarabbul néz ki mint ők!
Persze most már be lett BIZONYÍTVA a nyilvánvaló szal öröm boldogság, ez a hír nekem kb olyan mintha azt jelentették volna be szorgos kutatás után hogy végre tudományosan bizonyított hogy a neandervölgyieknek volt seggük mert megtalálták a segg-DNSt, persze eddig is gyanították de most már megdönthetetlenül bizonyítottá vált -
lee56 #12 Ez jó volt -
neoG #11 kiváncsi vagyok milyen adathordozót használtak.nekem kell olyan.
mp3aimat akarom még 40 év múlva is halgatni -
LowEnd #10 a digitális fénykép bármeddig eláll. -
djukel #9 hogy a picsába szereztek fotót róluk? -
Jobrog #8 Ez tényleg így van,én már találkoztam is példányaival várótermekben és aluljárókban! -
Jobrog #7 Áöööeeááá..üöööáá uff!-szólt a Neandervölgyi. -
Csaba42 #6 Hehe.:) -
Aviak #5 Nem igaz, hogy nem szoltál hamarabb, megkímélhetted volna őket a fáradtságos munkátol! :) -
t0ma #4 ha mar allitolagnal tartunk, akkor Leslie L.: A Nagy Meszarlas.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
roviden: neandervolgyi el, virul, varazsol (!); cro-magnoni jon, es szetveri baltaval a fejet, de az osszesnek. nehany neandervolgyi megmenekul, es napjainkban kezdik ujraegyesiteni eroiket, hogy a cro-manognin (azaz rajtam, meg rajtad) bosszut alljon es kiirtsa a Foldrol.
-
AzUs #3 Ez 1szerűen lol xD -
neB #2 Örülök neki hogy ők is tudtak beszélni... bár sokra nem megyünk egyszerűbb lett volna ha keresün k egy neandervölgyit (állítólag a jeti az ) -
haxoror #1 Fura, én eddig is abban a hitben éltem hogy a neandervölgyiek tudtak beszélni.