Jöhetnek a 128 GB-os flash memóriák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gésa kinézetûek vagy hivatásosok vagy rokonok. Kicsit hajaznak az ufósokra.

Kara kánként folytatom tanításom.

A két csajt is piacra dobják?😄
Mert ha igen akkor mondjuk a bal oldali kéne. 😄 És nem politikai nézetem miatt, hanem mert a bal oldali tetszik 😄
és a fotón melyik a memória, az a nagy kerek 😊
azirafael
Miért népszerûsítene egy dél korreai cég japán lányokkal? Vagy ferdeszemû osztmá mindegy? Amúgy én blokkolnám a kis sárga ribiket <#vigyor2>

Darth Sith
ez szép és jó, de mennyibe fog kerülni? 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Molnibalage
Lemásolni viszont az Mp3 playerrõl rohadt gyorsan tud... 102 MB / 11 sec. Ki a túró érti ezt??

USB1.0? Ki használ még olyat???

Nincs memória kártya olvasóm. Próbáltam már sok gépen, az eredmény mindig ugyanaz. Dobjam vissza? 3 hónapja vettem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hallottam vmi oasmit hogy az elöl lévõ USB ajzatok lassubbak mint a hátsok, de azé 10Mb/90s az elég lassú...
ezek nem hormon zavarosak csak japánok<#idiota>
Hát nagyon idevágó lenne, komolyan mondom.<#levele> Ha ilyen nõkre vágysz, tudok ajánlani pár oldalt.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

szar a memóriakártya olvasód?
USB 1.0-t használsz?
Nem szaladnak elég gyorsan a mókusok a kerékben?

Nekem 4GB-os kártyát piffpuff teleírja. (megnemmérem neked, de nem 10 perc, hanem kb 1.)

Molnibalage
Mind szép és jó, de mekkora az írási olvasási sebesség? A régi lesajnált 256MB kapacitású Mp3 playerem 3 perc alatt felmásol 70MB-ot. Az új 1GB-os kb. 90 másodperc alatt másol fel 10MB-ot. RÖHEJ!!!! Ez miért van? Nem tudja valaki?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PíszLávJuniti
a baloldali teljesen jó.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

lehet hogy az igazgató lányai <#vigyor3>

A mennybõl az összes érdekes ember hiányzik

úláccik csak ilyenek voltak kéznél
Frayer
Akkor szerzek neked egy travit, azok is tetszenének neked akkor 😄

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Szerintem aranyosak. 😊

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

rigidus
> ha legalább valami szép lányokkal promotálnák akkor még jobb lenne.

Nem tok mindegy, hogy "szep lanyokkal" vagy orszarvuval nepszerusitik? A lenyeg a termek nem pedig az emberek elkabitasa.

Axon
Szerintem a jobboldalinak még bajussza is van...

Inkabb valoszinu a hibrid lemezek megjelenese, mintsem az egyik a masikat kiszoritsa (jelenlegi korulmenyeket és célszerûséget tekintve).

Masfelol az izraeli flash illetve memoria alapu winchesterek, melyeket katonai - uzleti celokra hasznalnak (tehat kifejezetten ennek megfelelo arkategoriakba sorolhatoak), mar joparszor emlitesre kerultek, szval javallom a kereses "nem reklamozunk!" hasznalatat. 😊

Szval teny, hogy nem kell messzire tekinteni, elobb utobb azok berobbannak majd az asztali szegmensbe, de egyenlore uzleti/haszon tekinteteben inkabb csak azt lehet mondani hogy utobb (ismerve izraelt /nem igazan termelnek/).
Lehetne tekinteni itt raadasul bizonyos fejleszteseket es celtudatos fejlesztesi visszatartasokat, illetve visszaszoritasokat (lasd a tiltott szabadalmi teruleteket, melyek kizarolagos jogtulajdonlast biztositanak bizonyos szervezeteknek /katonai es egy iszonyu szuk toketulajdoni retegnek/).

Tavolkelet pedig igyekszik ejteni ezek fejere, amennyiben nem kapnak cserebe valamilyen befolyast. Marpedig altalaban nem, szval kozpiacon probaljak ervenyesiteni a tokeszerzes es tulajdonlas jogat /igy vallva egyre fuggetlenebbe az emlitett szuk keresztmetszetu regioktol/.
NB: igen eszesen jatszak azt az efektet: nem mondhatom el senkinek, elmondom hat mindenkinek *vagyis vannak fejlesztesek amiket nem dobhatnanak piacra, ezert mocskosul nagyszamban legyartjak a cumot es hirtelen leteritik, igy pedig nem allithatjak meg oket, illetve joval kissebb mertekben ervenyesulnek bizonyos ellenerdekek, melyek a piacra nem akarnak bizonyos fejleszteseket juttatni*

*az efektet igencsak hasonlatosnak erzem technikai es tudomanyos vonatkozasban a kozepkori egyhazak tekinteteben (tuntessuk el: boszorkany, eretnek, egessuk meg, etc.... /csak eppen manapsag mashogy tortennek az eltuntetesek/)*

Asus P5E; Q6600@3,4GHZ; Dragon 800MHZ 8G, Asus 8600GT; Samsung 1,25T; Dragon haz; Cooler Master M620; Logitech G5; Schyte Ninja 1100 RevB; Canon LBP810 & Lide 600F; LG L226WTQ & Belinea 21\"; NEC RW

grebber
Élettartamukat ha sikerül minél tovább kitolni akkor fasza!

Next PC upgrade: 2022

Frayer
ha legalább valami szép lányokkal promotálnák akkor még jobb lenne.
Ilyen hormonzavaros nõcskék nem valóak a képernyõre.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

vagyis gyakran swappalõ flash... elírtam

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.

mivel a vinyókból már a terások jönnek nem egyhamar...
másrészt a flashek még mindig relatíve korlátozott számban írhatók... egy torrentet használó, vagy egy gyakran swappelõ vinyóban hamar megjelennének a hibás szektorok...

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.

Kiváncsi vok mikor fejezik be a merevlemezek gyártását <#boxer>