24
-
Epikurosz #24 Gésa kinézetűek vagy hivatásosok vagy rokonok. Kicsit hajaznak az ufósokra. -
Yoshimitsu #23 A két csajt is piacra dobják?:D
Mert ha igen akkor mondjuk a bal oldali kéne. :D És nem politikai nézetem miatt, hanem mert a bal oldali tetszik :D -
angol #22 és a fotón melyik a memória, az a nagy kerek :) -
#21 Miért népszerűsítene egy dél korreai cég japán lányokkal? Vagy ferdeszemű osztmá mindegy? Amúgy én blokkolnám a kis sárga ribiket -
#20 ez szép és jó, de mennyibe fog kerülni? :) -
#19 Lemásolni viszont az Mp3 playerről rohadt gyorsan tud... 102 MB / 11 sec. Ki a túró érti ezt??
USB1.0? Ki használ még olyat???
Nincs memória kártya olvasóm. Próbáltam már sok gépen, az eredmény mindig ugyanaz. Dobjam vissza? 3 hónapja vettem. -
matt taylor #18 Hallottam vmi oasmit hogy az elöl lévő USB ajzatok lassubbak mint a hátsok, de azé 10Mb/90s az elég lassú... -
matt taylor #17 ezek nem hormon zavarosak csak japánok -
Csaba42 #16 Hát nagyon idevágó lenne, komolyan mondom. Ha ilyen nőkre vágysz, tudok ajánlani pár oldalt. -
LowEnd #15 szar a memóriakártya olvasód?
USB 1.0-t használsz?
Nem szaladnak elég gyorsan a mókusok a kerékben?
Nekem 4GB-os kártyát piffpuff teleírja. (megnemmérem neked, de nem 10 perc, hanem kb 1.) -
#14 Mind szép és jó, de mekkora az írási olvasási sebesség? A régi lesajnált 256MB kapacitású Mp3 playerem 3 perc alatt felmásol 70MB-ot. Az új 1GB-os kb. 90 másodperc alatt másol fel 10MB-ot. RÖHEJ!!!! Ez miért van? Nem tudja valaki? -
#13 a baloldali teljesen jó. -
kernerster #12 lehet hogy az igazgató lányai -
Pityp6ng #11 úláccik csak ilyenek voltak kéznél -
#10 Akkor szerzek neked egy travit, azok is tetszenének neked akkor :D -
roliika #9 Szerintem aranyosak. :) -
#8 > ha legalább valami szép lányokkal promotálnák akkor még jobb lenne.
Nem tok mindegy, hogy "szep lanyokkal" vagy orszarvuval nepszerusitik? A lenyeg a termek nem pedig az emberek elkabitasa. -
#7 Szerintem a jobboldalinak még bajussza is van... -
RealPhoenixx #6 Inkabb valoszinu a hibrid lemezek megjelenese, mintsem az egyik a masikat kiszoritsa (jelenlegi korulmenyeket és célszerűséget tekintve).
Masfelol az izraeli flash illetve memoria alapu winchesterek, melyeket katonai - uzleti celokra hasznalnak (tehat kifejezetten ennek megfelelo arkategoriakba sorolhatoak), mar joparszor emlitesre kerultek, szval javallom a kereses "nem reklamozunk!" hasznalatat. :)
Szval teny, hogy nem kell messzire tekinteni, elobb utobb azok berobbannak majd az asztali szegmensbe, de egyenlore uzleti/haszon tekinteteben inkabb csak azt lehet mondani hogy utobb (ismerve izraelt /nem igazan termelnek/).
Lehetne tekinteni itt raadasul bizonyos fejleszteseket es celtudatos fejlesztesi visszatartasokat, illetve visszaszoritasokat (lasd a tiltott szabadalmi teruleteket, melyek kizarolagos jogtulajdonlast biztositanak bizonyos szervezeteknek /katonai es egy iszonyu szuk toketulajdoni retegnek/).
Tavolkelet pedig igyekszik ejteni ezek fejere, amennyiben nem kapnak cserebe valamilyen befolyast. Marpedig altalaban nem, szval kozpiacon probaljak ervenyesiteni a tokeszerzes es tulajdonlas jogat /igy vallva egyre fuggetlenebbe az emlitett szuk keresztmetszetu regioktol/.
NB: igen eszesen jatszak azt az efektet: nem mondhatom el senkinek, elmondom hat mindenkinek *vagyis vannak fejlesztesek amiket nem dobhatnanak piacra, ezert mocskosul nagyszamban legyartjak a cumot es hirtelen leteritik, igy pedig nem allithatjak meg oket, illetve joval kissebb mertekben ervenyesulnek bizonyos ellenerdekek, melyek a piacra nem akarnak bizonyos fejleszteseket juttatni*
*az efektet igencsak hasonlatosnak erzem technikai es tudomanyos vonatkozasban a kozepkori egyhazak tekinteteben (tuntessuk el: boszorkany, eretnek, egessuk meg, etc.... /csak eppen manapsag mashogy tortennek az eltuntetesek/)* -
#5 Élettartamukat ha sikerül minél tovább kitolni akkor fasza! -
#4 ha legalább valami szép lányokkal promotálnák akkor még jobb lenne.
Ilyen hormonzavaros nőcskék nem valóak a képernyőre. -
feamatar #3 vagyis gyakran swappalő flash... elírtam -
feamatar #2 mivel a vinyókból már a terások jönnek nem egyhamar...
másrészt a flashek még mindig relatíve korlátozott számban írhatók... egy torrentet használó, vagy egy gyakran swappelő vinyóban hamar megjelennének a hibás szektorok... -
tunyo902 #1 Kiváncsi vok mikor fejezik be a merevlemezek gyártását