148
(TV) Egyik legjobb anime
-
#108 jah, animeaddicts. :(( -
#107 én csak 1-8ig találok -
#106 angol feliratot a 14 részhez hol találok? -
#105 Hoppá... Módosítanom kell a beállításaimat, mert már Tesztmérnök vagyok fél éve
Mondjuk ennek sok köze nincs az EL-hez -
#104 ja én úgy értettem hogy 6 órája vagy melóban,szóval éjjel kezdtél. Na mind1, amúgy kiket "operálsz" ha szabad tudni? ^^ -
#103 Én is aludtam :D 6-ra jöttem melóba :P
Bár inkább Nyuu-ra felügyelnék, mint dolgoznék ^^ -
#102 Éjszakai műszak azért nyugis? ^^ a sok hülye olyankor alszik :) -
Antrax #101 kitartást^^
-
#100 6 óra óta vagyok a melóban
テイク -
Antrax #99 de te nem vagy az XD
éjfélkor még itt lopod a napot (estét), de reggel 8kor is itt vagy kapásból :D -
#98 Lusta? =] -
Antrax #97 egyesével mért nem jó? :D -
#96 nem -
#95 jajah.
nem tudsz egy olyan helyet, ahol az egészet le lehet angolul szedni egyhuzamban? :( -
#94 Nah, elérhető már a 78. fejezet is angolul -
#93 jahjah. :D
de ez borzasztóan aranyos, ahogy kifújja magát a közepén... -
#92 Aztán Nana is utána csinálja ... viszonylag kevesebb sikerrel (kezét-lábát "töri", szó szerint :D Vagy ha jobban tetszik, egyik lába itt, a másik ott ) -
#91 :) -
#90 húha Oo
vannak ám itt árak -
#89 Manga kiccccsaj.Azok mar csak ijenek :D -
#88 deari :) -
-
#86 egyébként angol nyelven lehet itthon kapni boltokban?
magyarul lenne, biztos vennék ^^ -
Antrax #85 én csak a mangazinos hobby fordításról tudtam :/
tényleg lesz boltban kapható normális verzió???? húúú de jó lenne :D -
#84 no és valaki tud arról valamit, hogy készül és hamarosan kézhez kapjuk magyarul is az e.l. mangát? :) -
Antrax #83 a fényképezéssel nem szórakoztam lényeg h akárhogyan állítom az egyesnek mindig csak a fele látszik, szal számomra ez az információ új :D -
#82 <alt>+<print screen>, majd Paint Shop Pro-ban kivágás
Lejátszó beállításának kérdése csupán :D (nem overlay-t használ)
Ja, és igen, tanulok japánul ^^ -
Antrax #81 mivel fényképezted ki? ha mondassz vmi progit amivel videóból lehet screenshotot készíteni akkor megmutatom nekem mennyi látszik :D
(tudsz japánul?) -
#80 Remélem, jól értettem a feliratokat :D Legalábbis a legalsót
-
Antrax #79 jah :D (de télleg) -
#78 Rakjak képet? :D -
Antrax #77 18? -
Antrax #76 és amúgy hány részes? (addig olvastam amég Nanát oldalba lőtték egy buzogány fej féle golyóval) -
#75 Kihagytad, hogy 18 éves :P
Doko ni iru, Lucy? Omae wa watashi no mono da! -
#74 76. fejezetig -
#73 ahamm megvan, köszie -
Antrax #72 5. rész utolsó harmada -
#71 jah értem.
meg akarta erőszakolni? :o
hűha valamin átsiklottam akkor.. ^^ -
Antrax #70 sztem tud mert amikor a prof meg akarta erőszakolni akkor is mondta hogy a másik énje alszik, meg a mangában is mondta hogy ezt a felét el kell nyomnia hogy Kouta szeresse -
#69 btw pár hsz-szel ezelőtt említettem, hogy lehetne a karakterekről is beszélni. hát akkor elkezdem a számomra legszimpatikusabbal.
(igyekszem nem az "én vagyok ez" óvodás játék hatását kelteni) :P
lucy. ő a favorit. miért?
úgy vettem észre, hogy van bennem és az ő karaktere közt némi hasonlóság. nyilván itt szinte senki nem ismer, de körülbelül olyan ridegen, olyan hangsúllyal és sebességgel szoktam legtöbbször beszélni az idegenekhez, vagy azokhoz akiket nem szeretek, mint ahogy ő teszi a legtöbb esetben (lsd.lucy-nana hercehurca. "még mindig nem fáj?")bár ez hangulattól függ nálam.
egyébként lucy tud a másik énjéről, nyuu-ról? mert a mangában mintha olyat láttam volna, hogy azon jajong, hogy megint "hülye" lesz, csak ezért kérdem...