18+os reklám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Úgy értettem, hogy a tévében láttam elõször. Ezt elfelejtettem leírni, de gondoltam, nem lényeges a topic elején megadott link miatt.
A 75-ös meg kivételesen nem is errõl szól, csak egy kis off volt. -__- Ott van, hogy mire válasz. Ennyit arról, hogy ki nem tudja, hogy ki mit ír.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
a mûsor lényege is majd ez lesz, hogy ki mennyire tudja elhitetni a többi játékossal, hogy tudta a választ, mikor nem is tudta stb 'pókerarccal', arcjátékkal stb...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Sokkal rombolóbb hatásúak.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
(egyébként most is pont ez a reklám megy😄)
én 3 évesen már nem voltam szûz!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Mellesleg be kell vallani: a reklám tökéletesre sikeredett. Mindenki beszél róla, és ez a cél.
Én így nevelkedtem, és teljesen kiegyensúlyozott gyerekkorom volt, sõt tinédzser koromban sem volt semmi "utál a világ", "nem ért meg senki" meg hasonló problémám.
Elsõsorban a szülõk tehetnek arról, ha a gyerekük retardált idióta lesz a sok marikasótol, meg a felnõtteknek szóló reklámoktól.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
De engem pl. már 5 évesen is nagyonm érdekelt hogy mit csinálnak akkor a tévében, amikor anya egy lájtos jelenetnél, amikor csak fejeket meg vállakat látni szinte, eltakarja a szemem. És mindig leskelõdtem, ha lehetett, kíváncsi voltam 😄
A szülõ úgyis el tudja dönteni, mit szeretne a gyereke. Nekem pl. nem volt fájdalmas ez soha -.-
meg nem egy óvszer reklám is volt már.
-anyaaa, ez mire valóóó?
Na és a vibráció gyûrût is reklámozták
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Trance&Friends nothing more..
Egyébként ilyen jelenetek tényleg simán vannak 12-es filmekben.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Ti, akik itt védiktek a szexet a tv-ben, hogy miért ne lehetne, azért valószínûleg már elég idõsek vagytok ahhoz, hogy ilyesmit nézzetek. Valószínûleg nem is vetitek meg az ilyesmit. Ezért érthetõ, hogy szívesen látnátok ilyesmit gyakrabban a tv-ben. De azért gyermekként ti sem olyan reklámokon nõttetek fel, amik most mennek. Szerintem egyszerûen undorító, ami ma média címen megy.
Másrészt pedig: más dolog az, hogy tudja a gyerek, hogy mennek a dolgok, és teljesen más, ha a tv élesben megmutatja neki. Egy gyermek világa teljesen más, õ még ha tudja is, egyáltalán nem ilyennek képzeli el.
És azért azt se felejtsük el, hogy mennyire torz képet adnak ezek a filmek/reklámok+az internet a szexualitásról. És még csodálkozunk, ha a férfiak egy darab húsként kezelik a nõket. Itt a fórumon is (pl. PB fórum) hogy beszélnek már róluk... De meg... aztán meg? Arról már nem szól a "fáma". Mert a filmek teljesen azt a téves képzetet keltik bennük, hogy megkapjuk amit akarunk (merthogy férfiak vagyunk), aztán majd lesz ami lesz. Közben a felének barátnõje/felesége van otthon. Ez egyáltalán nincs így jól szerintem, és a világ egyre jobban efelé tendál.
Igen, a szex természetes dolog, de nem mindegy hány éves korban. Ahogy mondani szokták, a testi érettség nem egyenlõ a lelki érettséggel és ezt nagyon komolyan kell venni. Sokan érettnek érzik magukat a felnõtt életre, belevágnak, aztán õk lesznek elõször alkoholisták, agresszív állatok, stb.
Igenis az én (tegyük fel) 11 éves kislányomnak csak ne sugallja azt a tévé (se az internet!!!), hogy a szex természetes.
Ennyi erõvel az alkohol, a drogok meg a cigi is az, hiszen azt is rengetegen használtál már és fogják használni, és évezredek óta léteznek.
Megkérem az egyik moderátort írja át a topic címét erre. Ugyanis nem csak a reklámok,hanem minden tévémûsor ami megy a (TV2,RTL klub) undorító.
Mónika show-Balázs show állandóan veszekedõ idegbeteg emberek vannak, Aktív-ban állandóan meztelen csajok(dundika,bódysilvy állandó szereplõ pl.). Meg mikor buzikat mutatnak az undorító. a kisgyerek látja õket, még a végén azt hiszi hogy az a normális. Felháborító.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Az pedig egyáltalán nem baj hogy a gyerek szexet lát, de azért emberek, komolyan, kezdje már valami lájtosabbal, ne már egy lovagló sikítozó nõvel. Aki ráadásul kettõ pasival csinálja, mert ugye a végén jön a másik emberke. Mi ebben az egészséges? Felnõtteknek lehet jó móka de egy gyereknek aki amúgy is ritkán lát helyes dolgokat... ne már.
Frosty01: nem, a Mónika meg a Balázs sem normális, ha rajtam múlna holnaptól nem menne többet.