11
-
gyik gyuri #11 akkor újból kinyírunk -
#10 Visszatértem geciek:D -
bender93 #9 Uhh amikor betöltött a kép lesetem a székről. -
HJPOWER #8 Nagyon jó volt az első, talán 3 film, de a többiről ne is beszéljünk. -
#7 nekem 8-10 évesen bőven elég volt a beszaráshoz :D lehet elötte túl sok bambit néztem azért. -
Loverman #6 Egyetértek Wittgennel, egy X akták résztől jobban "összefostam" magam mint egy ien filmtől... Persze lehet h nem az első részt láttam, de akkoris. -
johnz #5 Chuckx 1,2,3 volt a királyság!! ami utána jött gyalázat..wittgen te meg hülye vagy és kész...Nemondmán hogy ha a lakásodban egy ilyen kis szarzsák kotorna oda vissza a kezében egy konyhakéssel nem fosnád össze magad??!! -
Kemény Husi #4 Kezd unalmassá válni ez a remake-mánia. Elhiszem én, hogy hollywood sorra befuccsol a félelmetesnek szánt alkotásokkal, hiszen a közönségnek lassan végképp elege lesz a sok sablonos tinihorrorból, a minimum hatféle módon feldolgozott japán-kiskölyökös-szellemes történetekből, meg a sokadszori Fűrész-koppintásokból. Úgy tűnik, vissza akarnak térni a sikeres, klasszikus témákhoz, de nem hiszem, hogy a régi filmek kedvelőinek körében unalomig ismert történetek újboli elmesélése lenne az ideális megoldás. Főleg akkor nem, ha suspense helyett CGI-vel operálnak, ahogyan azt már írták előttem. -
Wittgen #3 Én már gyerekfejjel is szarnak tartottam ez a Chucky-sorozatot. -
#2 A Gyerekjáték eddig négy részt ért meg
Child's Play (1988)
Child's Play 2 (1990)
Child's Play 3 (1991)
Bride of Chucky (1998)
Seed of Chucky (2004)
Ez főleg a Chucky ivadékára igaz, mely leginkább önmaga paródiája volt.
Gondolom a cikk írójának még véletlenül sem tűnt fel, hogy a negyedik rész óta (tehát a második trilógia kezdetén) megy a paródia...
Remake nem kell, nincs kedvem egy cgi chuckyhoz...
-
Sance231 #1 Chucky Begins