Ötvös Tibor

Chucky is visszatér?

20 évvel ezelőtt lépett először a mozik vásznaira Chucky, a sorozatgyilkos szelleme által megszállt baba. A Gyerekjáték azóta négy részt ért meg, ám az utolsó már inkább amolyan komédia volt. Ezt a szériát is utolérte a remake-láz.

Chucky neve bizonyára nem cseng ismeretlenül a horrorrajongók fülében. Bizony, sokunk gyerekkorának volt félelmetes gonosztevője a babába bújt sorozatgyilkos szelleme, aki szeretett volna egy kisfiú testébe költözni. A Gyerekjáték eddig négy részt ért meg, ám sajna a debüt után folyamatos minőségi romlás volt tapasztalható.



Ez főleg a Chucky ivadékára igaz, mely leginkább önmaga paródiája volt. Tegnap azonban a széria producere, David Kirschner egy interjúban elárulta, hogy - a tervek szerint - a gyilkos baba hamarosan ismét visszatér.

"Elég sokat beszéltünk a dologról Don Mancinivel, aki az eddigi részeket írt" - kezdte Kirschner. "A következő résszel visszalépünk a gyökerekhez és remake-t készítünk az első részből. A tervek szerint jóval szaftosabb és rémisztőbb lesz, mint volt. Jelenleg azonban még csak a sztorit írjuk, egyetlen rendező neve sem került még szóba."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gyik gyuri #11
    akkor újból kinyírunk
  • ChuckyHUN #10
    Visszatértem geciek:D
  • bender93 #9
    Uhh amikor betöltött a kép lesetem a székről.
  • HJPOWER #8
    Nagyon jó volt az első, talán 3 film, de a többiről ne is beszéljünk.
  • Kmarha #7
    nekem 8-10 évesen bőven elég volt a beszaráshoz :D lehet elötte túl sok bambit néztem azért.
  • Loverman #6
    Egyetértek Wittgennel, egy X akták résztől jobban "összefostam" magam mint egy ien filmtől... Persze lehet h nem az első részt láttam, de akkoris.
  • johnz #5
    Chuckx 1,2,3 volt a királyság!! ami utána jött gyalázat..wittgen te meg hülye vagy és kész...Nemondmán hogy ha a lakásodban egy ilyen kis szarzsák kotorna oda vissza a kezében egy konyhakéssel nem fosnád össze magad??!!
  • Kemény Husi #4
    Kezd unalmassá válni ez a remake-mánia. Elhiszem én, hogy hollywood sorra befuccsol a félelmetesnek szánt alkotásokkal, hiszen a közönségnek lassan végképp elege lesz a sok sablonos tinihorrorból, a minimum hatféle módon feldolgozott japán-kiskölyökös-szellemes történetekből, meg a sokadszori Fűrész-koppintásokból. Úgy tűnik, vissza akarnak térni a sikeres, klasszikus témákhoz, de nem hiszem, hogy a régi filmek kedvelőinek körében unalomig ismert történetek újboli elmesélése lenne az ideális megoldás. Főleg akkor nem, ha suspense helyett CGI-vel operálnak, ahogyan azt már írták előttem.
  • Wittgen #3
    Én már gyerekfejjel is szarnak tartottam ez a Chucky-sorozatot.
  • Hooligan666 #2
    A Gyerekjáték eddig négy részt ért meg

    Child's Play (1988)
    Child's Play 2 (1990)
    Child's Play 3 (1991)
    Bride of Chucky (1998)
    Seed of Chucky (2004)

    Ez főleg a Chucky ivadékára igaz, mely leginkább önmaga paródiája volt.

    Gondolom a cikk írójának még véletlenül sem tűnt fel, hogy a negyedik rész óta (tehát a második trilógia kezdetén) megy a paródia...

    Remake nem kell, nincs kedvem egy cgi chuckyhoz...