19
-
ldavid #19 gondolom ezt PyRex-nek akartad írni -
Dzs3kk #18 Most mondjátok meg, akkor kik produkálják ezt a nézettséget? Szerintem kevesebb humort tartalmazó műsort nem igazán mutatnak(tak) még mint a Sas-kabaré és mikroszkóp színpad. Lassan olyan humorunk lesz, mint a németeknek? azt nem tudnám elviselni... -
sylas #17 azért népszerű mert vannak benne elég durva politikai viccek és ez kell a népnek
mert van hétköznapi tartalma
a szeszélyes milyen az már nem a mai korba illik - régen jó volt de változik a világ -
morden #16 Egyébként sajnálom a melóelvesztést , de mostanában indul csomó új tv szal hajrá ! menni fog ! -
#15 Nem talált. Én nem az Interaktívnál voltam, hanem a TV2-nél. -
morden #14 *interaktívos -
morden #13 Silanor csak nem interakívos Sváby "Orbán jól elintézett" András farvize csapott meg :DDDD -
#12 ldavid: Talán mert én is azok között voltam akiket 3 hete kirúgtak a TV2-től magyarázat nélkül. Szerintem ez elég ok. -
daneelolivaw #11 egyszerűen nem tudok nevetni ezen a műsoron, valszeg azért,mert rengeteg monty pythont nézek, és hozzá vagyok szokvga :D -
ldavid #10 meg a Bagi-Nacsa is szokott, a Viki/Feri páros az tetszik :D -
Loverman #9 azért, jelenleg 2 "kabaréműsor" van az egész palettán amikben van politikai humor, ez a Sas kabaré és a MKE. pedig az a múfaj igenis szórakoztató és népszerű! -
Szocsi88 #8 dawinD-nek ment -
Szocsi88 #7 Csak nem a Miskolci Egyetemre jársz :D -
#6 miért utálod ennyire a tv2-t? egyáltalán hogy lehet utálni egy megfoghatatlan valamit? :) -
Kobaljov #5 Ja és szerencsére a Rádiókabaré is még tartja magát, még ha sokkal kevesebb médiafigyelmet is kap. -
Kobaljov #4 Nem értem, hogy a MKE miért lenne annyira egyszerű humor, az inkább a fingós-böfögős Mirigy részekre igaz. Sas kabaré szintén nem ez a stílus, de emlékeim szerint azt csak szilveszterkor veszik elő, úgyhogy talán annyira nem is népszerű. Azzal is valóban lehet vitatkozni, hogy a Lost egy entellektüel darab lenne. Nekem kicsit zavaros ez az írás. -
#3 Nem sok ember van most, aki nálam jobban utálja a TV2-t, de a Mi kérünk elnézést szerintem egy nagyon jó műsor, színvonalas humorral. -
#2 Eleinte nem volt olyan vicces, de mostanában egyre jobb. Tegnap néztem valamelyik részt a tv2 honlapján. És ezen tényleg lehet nevetni, nem úgy mint a gálvölgyin, vagy a Szeszélyesen, mert azokat már csak a nevük tartja el. -
dawinD #1 Mutassa be hogy kérünk elnézést !