Szekeres Viktor

A TV2 sikerrel kért elnézést

A (kimondani is szörnyű) népszerű szórakoztató műsor, a Mi kérünk elnézést! a gyenge kezdést követő stagnáló folytatás után a csatorna egyik húzóműsorává vált és ki tudja, talán a havi sugárzásból valamikor heti vagy kétheti produkció is lehet.

Értelmiségi (muhaha!) sírások szokták követni az egyszerű humorral operáló sorozatok sikerét (ld. még Sas-kabaré), de ha egyszer a műfaj népszerűsége töretlen, ha a Mikroszkóp színpad az ország legkihasználtabb színháza, akkor nincs mit tenni: el kell fogadni, hogy a hiba nem mindig az előadókban, hanem a hőzöngők készülékében van.

A célközönség imádja Sas Józsiékat és imádja a Mi kérünk elnézést! című humoretűdöket felsorakoztató műsort, mely játszi könnyedséggel verte el legutóbb az RTL párhuzamosan adott Lost - Eltűntek 3. évadát. (802 ezer néző, illetve 609 ezer néző az adatok szerint) Az eredmény persze szigorúan a papírformák körében tartozik, hiszen nyilvánvaló, hogy általában az intellektuálisabb produkció marad alul a nézettségi versenyben. (Persze sokan minden bizonnyal azzal is vitába szállnának, hogy a Lost entellektüelebb nézőt kíván, mint a Mi kérünk elnézést!)

Ami meglepőbb, hogy a Mi kérünk elnézést! a sokkal kifinomultabb ízléssel rendelkező 18-49-es, kereskedelmileg fontos korosztályban is győzelmet aratott a Lost felett (hibahatáron belüli különbséggel) és, akinek mindez nem lenne elég: az előtte egy órával, vagyis sokkal frekventáltabb időpontban adott Till Attila-féle Okosabb vagy, mint egy ötödikest is simán elpáholta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ldavid #19
    gondolom ezt PyRex-nek akartad írni
  • Dzs3kk #18
    Most mondjátok meg, akkor kik produkálják ezt a nézettséget? Szerintem kevesebb humort tartalmazó műsort nem igazán mutatnak(tak) még mint a Sas-kabaré és mikroszkóp színpad. Lassan olyan humorunk lesz, mint a németeknek? azt nem tudnám elviselni...
  • sylas #17
    azért népszerű mert vannak benne elég durva politikai viccek és ez kell a népnek
    mert van hétköznapi tartalma

    a szeszélyes milyen az már nem a mai korba illik - régen jó volt de változik a világ
  • morden #16
    Egyébként sajnálom a melóelvesztést , de mostanában indul csomó új tv szal hajrá ! menni fog !
  • silanor #15
    Nem talált. Én nem az Interaktívnál voltam, hanem a TV2-nél.
  • morden #14
    *interaktívos
  • morden #13
    Silanor csak nem interakívos Sváby "Orbán jól elintézett" András farvize csapott meg :DDDD
  • silanor #12
    ldavid: Talán mert én is azok között voltam akiket 3 hete kirúgtak a TV2-től magyarázat nélkül. Szerintem ez elég ok.
  • daneelolivaw #11
    egyszerűen nem tudok nevetni ezen a műsoron, valszeg azért,mert rengeteg monty pythont nézek, és hozzá vagyok szokvga :D
  • ldavid #10
    meg a Bagi-Nacsa is szokott, a Viki/Feri páros az tetszik :D