56
Régen sokat lógtunk együtt, mára eltávolodtunk, van visszaút?
-
#16 nekem pont fordítva van a nővéremmel! régen nem voltunk jó viszonyban, viszont most már rájöttünk, hogy jó ha van valaki akire támaszkodhatsz ha baj van! -
#15 ez nem offkanapé, mert itt van a kanapétulajdonos :c -
#14 Ezért sz*pni fogsz , de nagyon.
ÉN már szoptam. -
simirizsa #13 Nekem bátyám van úg jól el vagyunk, de most hogy 1 hónapja szenvedek mert volt barátnőmel szakitotam, de még mindig szeretem és nem probált velem beszélni meg semmi szal nemtom mi milyen kapcsolatba vagyunk -
#12 Nálunk is ez a helyzet ha baj van akkor összetartunk meg néha beszélhetünk (nekem mondjuk egy öcsém van de szerintem egyre megy)
-
#11 jaésezis,tesóm ilyen kanapét vett
-
#10 nekem van 1 nővérem, a látszat az h utáljuk egymást, de ha valami gond van, segítünk egymásnak -
#9 Nekem 2 nővérem van, hát meg nem lennénk nélkülük sokat segítettek nekem
a hölgyek elcsábításában sokat szórakoztunk, de volt hogy felidegsítettek, jóban vagyunk az a lényeg -
#8 Kapcsolatom az öcsémmel? 384 KBit/sec :) -
Mirk #7 ha kis testvérem lenne valószínűleg mindent megtennék érte hogy normális embert faragjak belőle, de hát 2 nővérem van, egyik amerikában él, a másikkal meg jól kijövök itthon -
F1re #6 en regen noveremmel rossz viszonyba voltam allandoan verekedtunk stb :D utaltuk 1mast mostanaba miota mar nem 1ut lakunk jol kijovunk meg minden nem csak helo/szia :D amugy pl haverom 16 eves battya asszem 19 1 szoababa laknak de naluk neha meg helo/szia sincs amikor beszelgetnek az annyi hogy "van cigid ?" "van ongyujtod?" :D -
#5 Nekem ket kisebb lany testverem van. Az egyikkel nagyon jo mig a masikat egyszer latom egy evben... -
#4 Nekem egy bátyám és egy nővérem van. Mindkettőjüknek külön családja van már én pedig angliában lakom. Bátyámmal jó a kapcsolatom, na nem amolyan mindent megbeszélünk és közös bulik, hanem csak amolyan langyos. Nővéremmel viszont már nagyon régóta hello szia kapcsolat van.Van nem egy testvérpár ismerősöm akik nagyon jól kijönnek és ezt irigylem is néha, hogy nekem nincs.
Wolf: én úgy gondolom, hogyha nem akarod, hogy odáig fajuljon a kapcsolatod öcséddel amerre most tart akkor talán le kellene ülni beszélni vele és megkérdezni, hogy merre is haladtok ti ketten. -
#3 van mikor jól kijövünk..
van mikor 1 kanál vízbe megtudnám folytani..
-
#2 jól megvagyok a tesómmal
ritkán találkozok vele szal nem érdemes haragudni egymásra -
Wolfsnack #1 Szevasztok!
Tesómmal régebben nagyon jó volt a viszonyom, együtt jártunk szórakozni, ismertem a haverjait, ő az enyémeket.
Jókat tudtam vele dumálni, szinte a legjobb barátom volt, bármit megtettünk volna egymásért.
Mára nagyon eltávolodtunk egymástól "szeva! szeva! mi újság? semmi" szinjére jutottunk.
Törvényszerű az eltávolodás? Engemet igencsak zavar hogy mára már semmi közös témánk és élményünk.
Ha megnézem a rokonságot és az ismerősöket, az emberek többsége karácsonykor találkoznak a testvérükkel, na én nem akarom hogy idáig fajuljon a dolog.
Nektek milyen a viszonyotok a testvéretekkel?
(öcsém van, 1 évvel fiatalabb)