68
Worldwide Boxing Manager
 • Mbru
  #68
  Amint látom már egy ideje nincs írás.Senki nem próbálkozik?Én elkezdtem játszani vele,eleinte megyeget illetve jön a pénz,de nem olyan sok.500.000 fölé eddig sose mentem:(
 • rellat
  #67
  Hello! Én csak annyit szeretnék , hogy most találtam rá erre a játékra és nagyon megtetszett csak az a problémám h én nem igazán értek angolul és így elég nehéz játszani ezel a játékkal, szóval nagyon örülnék ha valaki tudna nekem információva szolgálni a magyarítással kapcsolatban. A választ nagyon örlünék ha a [email protected] tudná elküldeni vki. Elöre is köszönö,.
 • tief
  #66
  214-ben tartok!Bár próbálok rájönni a te stílusodra,de eddig nem jöttem rá!A Pro cycling Managerhez a www.gamecopyworld.com-on találsz cracket vagy patch-t amivel működhet!Én torrent oldalakról szoktam letölteni!Mint a játékot mint a filmet megtalálhatod a www.filetorrents.tx.hu-n vagy a www.bithorlo.hu-n!Csak regisztrálnod kell és oké!Remélem sikerülni fog?!
 • atesz86
  #65
  Ja és azt elfelejtettem írni hogy aviba és szinkronosan kéne
 • atesz86
  #64
  Ha megnézted a mentésem akkor sztem már kapizsgálod az én játékstilusommal hogy lehet pénzt keresni(játékba), évbe amúgy hol tartasz a sajátdonál.
  A C. M. 2007-ben meg főmenüig jutok csak el (sztem rosz a crack), azt irták a forumán csak a clonedvd-s müxik, nekem nem az a fajta van, írd már le lécci neked honnan van meg(honnan tudnám letölteni, hogy müködjön és csak végső estbe kéne torrent)?
  Meg nem ide vág de megigértem valakinek hogy megszerzem az ilyen a boksz című filmet angol nevén: PLAY IT TO THE BONE lécci ha meg van töltsd már fel vagy nem tudsz egy linket akár torrentet is ahonnan letudom tölteni? Előre is thx
 • tief
  #63
  Megnéztem a mentésedet és működik!Köszi!Nekem meg van a Pro Cycling Manager 2006,2007 és megy mind a kettő!Írd le,h mi a probléma hátha tudok segíteni!?Én megszoktam nézni a meccseket,mert az tetszik benne maga a bunyó része csak hát néha csal a gép!
 • atesz86
  #62
  Hát én megmondom neked öszintén nem szoktam a mecset nézni, nekem a managerkedés tetszik ebbe a játékba, meg a többi hasonló (pl nagy kedvencem a cycling manager sorozat, de a legustyo része sehogyse akar elindulni). Legkönyebb szinten nyomom még nem mertem arra vetemedni hogy feljebb tegyem a lécet, de az is kilesz próbálva ha a easy nagyon könnyű lesz.
  Na sikerült megnézned a mentésemet és mükszik?
 • tief
  #61
  Érdekesen számol a bíró is amúgy!Majdnem kiütöm az ellenfelemet és 10:9 oda meg majdnem kiütöm az ellenfelemet legalábbis érezhető mert sokszor megsorozza és mégis engem ütnek ki!Szóval érdekes!
 • tief
  #60
  Nem gond!Kössz szépen!Remélem menni fog most már!Sok sikert a karrieredhez!És kössz szépen mégegyszer!De a 10-es trainer amúgy az elég drága!Na de mindegy!És milyen fokozaton kezdted?
 • atesz86
  #59
  http://data.hu/get/144732/worldwide_boxing_manager.rar.html Ide töltöttem fel a savegame-t, mert nagyobb mint 5 mega és a freemail nem engedte(ha nem gond). Két mentés van benne az elsőnél ott van elmentve mikor megkell venni a youth trainerből a 10-est és megkell kezdeni a jővőt felépiteni, a második meg épp ahol tartok 11milla.....
  Ja és rájöttem miért kell trainer-ből is 10, mivel később egyáltalán nem fejlődnek a boxolók(A csoportba kb 10 mecsenként egyet).
 • tief
  #58
  Kössz atesz86!Majd megpróbálkozom vele!Most nekem 100 ezrem van csak,de van vagy 6 boxolóm!És mindig úgy kezdem,h az elején megcsinálom az első boxolómat és mindjárt játszatom,de ugyw 2 meccs és kész is,de ha nem játszatom akkor havonta 3 ezret vonnak le!Ha esetleg elküldenéd a mentésedet akkor erre a címre légyszíves:[email protected]!
  És kössz szépen a segítégedet!Jó játék meg szeretek vele játszani csak néha feladom amikor azt írja,h nincs elég pénzem a rendezéshez!Mégeygszer köszi!Ha sikerül vagy ha nem akkor is írok!Kössz!Cácsá
 • atesz86
  #57
  még elfelejtettem van event managered? és ha igen akkor reklámozni is szoktál mert ha egyik nincs akkor pénzed se lesz valami sok:D(event manager elég mikor B-s féltávnál, reklámozni meg muszáj én mindig számolgatok meik éri meg legjobban (mennyit költesz rá és mennyivel lenne több a jegyár(érdeklődés/seats, osztol szorzol:D)
  Ha lesz majd 10-es event managered akkor meg kb 100-eket kell költeni reklámra tv szoktam általába használni.
  Irok ide egy példát: pl érdeklődés a mecsed iránt 55(ennyiért tudod most eladni a jegyet), 10000 seats(férőhelyes), ha reklámozol 85000ért tvbe akkor megugrik 83-ra. Számoljunk 55*10000=550000-es bevétel, de ha rekámozol akkor 83*10000=830000-85000=745000. Vagyis reklámozással 745-550= 195evel többet kapsz(egy mecsnél), 10 event amúgy megéri mert mindig ugrik sokat a érdeklődés reklámozással.
  Na remélem érthető, ha van még kérdésed nyugodtan szólj
 • atesz86
  #56
  Boxoldat te hogy alakítod ki mire adsz általába mit fejlesztgetsz(skillnél is), magasság? Én amúgy stamina 14-15 alap, robustness 10, agility-streng úgy alakitom hogy heavyweight-ba legyen 186cm-rel(ag:11-12, st: 7-8), speed :11-12, ko punch: ami marad de ezt feljesztem az elején kb 12-ig, és agressziv taktikával, skillnél meg fejütés 4, gyors kéz:2 fejvédelem:2, és egyformán fejlesztgettem mindet contra ütésre később 2, fejütést 7-ig, gyorskezet 5-ig, védekezést meg 3 mindre
 • atesz86
  #55
  ja ezt amúgy lekell irnom Kokó Istvan nevet adtam az első boxolómnak:D
 • atesz86
  #54
  na én ezeket a helyszineket használom(tam):
  1000 seats:
  -Belchatow, club nelchat
  2000 seats:
  -Upton park, bolton center
  -wolfsburg, allenpark
  3000:
  -mobile, milton stadium(3276)
  -Sommerville, Sporthouse(2956)
  4000:
  -Vasteras, rock-hall
  -Madrid, Estadio vicente
  5000:
  -Bendigo, foster hall
  -Sunderland, bordel hall
  -Rostock stock stadion
  6000:
  -Huntsville, davis stadion
  és így tovább ha az elejét menézted akkor érted majd a logikát
 • atesz86
  #53
  tief, elején leirtam, hogy én hogy szerzek sok cash-t, de leirom ide mégegyszer (amúgy most 4 boxolóm van egyik A-s 2 B-s, 1 C-s,nem egyszer jutottam el idáig most 5millióm van kb egy rendezés 2 milliómba kerül de megéri hidd el:),az A-snak 1 millió csak a prize moneyja, de ha nyer 500e visszakapok..),
  Na szóval:
  elején semmire se költs, csak egy boxoló mikor 94% körül a youth trainer szerződtetése 7-10 min1, ha az első boxolód B-be kb 40. akkor vegyél egy 10 szintű event managert és doctor-t (nagyon fontos mivel gyorsabban regenerálodnak, edző-t még mindig feleslegesnek tartom, nekem amúgy csak ez a három van mind 10 szintű),
  Na akkor irok a boxgála rendezésről is mert lehet itt rontod el és azért nincs cashed, kb 3 mecs legolcsóbb stadion, aztán léphetsz előre ahogy látod nővekszik a jegyár(érdeklődés), úgy rendezhetsz nagyobb helyen, de leirom ide neked a pontos neveiket én mikken szoktam felfele menni mert nem éri meg drágább helyen rendezni mert ót nagyobb a rating, én úgy vettem észre hogy a seats(férőhely) fontosabb, de amúgy most néztem 6328000-am van pontosan :F, gondolod odhatok a savegame-t és fojthatod és ha ráérzel tudsz majd te is jól elindulni, mert én rájöttem hogy nagyon soakt számít a jó kezdés
 • tief
  #52
  Ja és a meccsekkel nincs gond,mert általában 3-ik vagy 5-ik menetben KO-val nyerek!Csak a fitness dologgal van mindig gond,mert ugye nem bírják sokáig és így nem is tudom játszatni!Még egy boxoló megoldás lenne arra a problémára,h ne menjek csődbe?Előre is köszi!
 • tief
  #51
  Hy!Nekem csak az a gondom a játékkal,h mindig csőd közeli élményeim szoktak lenni!Bár most 2 boxolóval nyomom,de ilyenkor ha kb 60-70 ezrem marad akkor nem tudok találkozót szervezni!Meg ugye gyorsan elfáradnak így a végén nem is tudok szervezni egy meccset!Igaz,ha tudok akkor elég sok pénzt kapok!Csak ha valakinek vagy valami csíziója a sok pénzre az írjon létszi!És tényleg lesz hozzá magyarosítás??Előre is Köszi!
 • atesz86
  #50
  Hehe, rossz verzióm volt most már 2020-ig is eltudok jutni, úgyhogy inditom is hatalmas karrierem.......
 • atesz86
  #49
  Most így belegondoltam lehet a crackem rossz, töltök egy másikat
 • atesz86
  #48
  Ja még elfelejtettem írni hogy scoutot én nem fogadok fel edzőt se nagyon tartottam mivel szinte mindig mecselnek 3-4 hónap után:D, de mikor már sok volta jövedelmem felfogadtam próbaként változik-e valami de nem vettem észre különösebben, Sztem a legfontosabbak: Jouth trainer, Doctor és a Event Manager.
  Még valami, hogy ha már 4 boxolód van akkor én 2-2 be csináltam eventett, 4 nél sok a mecsprémium és kevesebb a bevétel.
  Ja és remélem kellő segítséget nyujtottam elinduláshoz, ha valami gond van szóljatok megpróbálok választ adni ha tudok, remélem sokan eljuttok még nálam is tovább és együtt osztjuk meg ötleteinket, de ez a frány 2018 után kilép remélem csak rossz féle verzióm van és nektek jó mert akkor már töltök is egy másik verziót. Várom válaszaitokat és feléleszük ezt az oldalt:D
  Sztem ha nem írnám is tudnátok, hogy Marketing és Reklámügyintéző szakmát végeztem:D
 • atesz86
  #47
  Na akkor most nézzük a pénzes oldalt:
  Remélem arra rájötettek hogy Eventbe mi tudunk rendezni boxgálát, a másik helyen meg csak boxgálára kihivnak( na ezt ne használd!!),
  Ha te rendezel akkor tied a pénz is, elöször rendezz legolcsobb helyen amig fel nem tornássza magát vagy 40. helyig,
  Úgy kell rendezni hogy Event kiválasztod a helyet, utánna a boxolód és ellenfelét (figyelj kit választasz), és lekell zárni,
  jöhet a következő oldal, tv reklám stb...:
  Na itt úgy kell hogy :
  Ha jól emlékszek 42 jegyárat kér alapból beállítva ha ezt látod akkor már jó uton jársz:D (ez nem más mint az ajánlott az alatta lévő meg a mienk), a reklámnál legalsó kettő ingyenes azt maxra tornázva mindig, amíg nem lesz boxolód legalább 30 körül addig fölösleges reklámoznod, de én azért mindig kipróbálom tv-vel hogy mennyit ugrik a 42( ha ugrik egyáltalán az elején)
  Na akkor jön innentől a matekos rész, osztás, szorzás stb...
  Számolj hogy mennyi a jegy árad és a helyszinen mennyi férő hely van, ezt kell mérlegelned megérie tv-be reklámoznod, mert ha sokat nő a jegyárad akkor értelemszerű mit kell tenned, de van hogy majd 10erel több csak de én minden egyes filérért emeltem ha megéri, úgyis kitermeli
  Megsugom a C csoportba kb 20 helytől érdemes reklámozni akkor nől majd a jegyár is,
  Így majd az első boxolónk megalapozza a jővőnek az utat, mikor megérkezik a második boxoló akkor már kettőt berakhatunk és innentől nagyon kell okoskodni a reklámmal ja és persze a tv reklámmal is( volt hogy 500e-res tv közvettités kaptam, meg fellette is...)
  Fontos még hogy boxolonk kimerült szokott lenni amig nem 100%-os addig véletlenül se jáccasunk vele mecset mivel akkor kikap.
  Na kb mikor már érezzük hogy sok a jövedelmünk ez kb második boxoló is felkerül a B csoportba vagy a C csoport 10-be van akkor lehet felfogadni(legalábbis én csak ienkor fogadtam fel), doctor-t és event managert, mindkettőből 10-est!!!, Ha event managerünk van akkor onnantól kezdve beindul az élet a managelős irányba (néha annyit számolgattam hog y már belebonyolodtam mit éri meg reklámozni legjobban),
  Na fontos még a boxgála helye is:
  Kb mikor már 40. körül van akkor léptem én afelé hogy drágábbb és nagyobb helyet választottam és így több a bevétel(elején nem célszerű hiszen ismeretlenre nem lesz néző)
  Én mindig a legolcsobbat hiába hogy 1 csillagos de nagyobb a férőhely és általában így jobban megérte mintha egy 3 csillagos(de majd megbeszéljük csak jussatok el idáig legalább:D), és fokozatosan felfele egyre több férőhelyes legyen. Majd irok rendes példát ki a játékból hogy mégérthetőbb legyen a helyszínnel kapcsolatba.
 • atesz86
  #46
  Előbb leirtam én hogy csináltam jó induló boxolót, amivel mondom csak megalapozni lehet a jővőt, de nézzük a jővő tehetségeit én hogy készitettem:
  Amig meg nem lett a második boxolóm addig nem használtam semmiféle personált, mikor 90%-ot eléri vagyis mindjárt kész a második boxoló na akkor kell venni egy 9-10-est a jouth tranier-ből, (ha nincs akkor ráfáztatok:D), és a második boxoló jóval ügyesebb lesz több pontott tudsz alapból szétosztogatni, elején szokás szerint gyenge ellenfél és lám sorba ütögeti ki az ellenfelét( nekem a harmadik boxoló 6 mecs alatt szintett lépett, B csoport már nehezebb, ja és aki nem érti mi a C csoportba kezdünk 100. körül) én 190 felettit csináltam a 3.ból( ő már a nehéz súlyba tündökölt), a 2. ból 185 körülit(mivel itt még 9 szintű volt a jouth tranier, de közbe felfejlesztettem 10-re), és így tovább 4. már úgyanúgy......Ja és ellenefelett tudjátok hogy kell választani( mint élőbe teszik:D), ha sokszor választasz alulrangsoroltott akkor nem haladsz gyorsan a ranglétrán, de 15-20-szal előrébbet már ne válasz!!!! Főleg az elsőnél, ott csak mögöted lévőt!!!
 • atesz86
  #45
  Na kezdjük az elején én mikre jöttem rá.
  Én hogy épitettem fel a karierrem:
  - Amikor első boxolómat megcsináltam, úgy osztottam szét a pontom hogy 175 körül legyen ne túl sulyos, staminára 13-14, ko punchra 7-8 böven elég, streng és aggility-vel lehet jáccani a sulyával, ustyora meg kb 9-10. alacsony boxolóval én nem sok mindenre mentem legfeljebb állandóan kiütötték......
  Na ha készen van első boxolónk akit halkan jegyzek meg csak azért kell hogy felépitsük a karriert a többi feltörekvőből tudunk majd nagy cash-t leakasztani hiszen az elsővel én B csoportnál tovább nem tudtam jutni, de legalább ott tartottam magam vele a 10-be. Legfontosabb az ellenfél választása, (hiszen mindenki írja hogy 1 menetbe kiütötték...), mivel nézni kell hogy: ne legyen magasabb az ellenefeled, ne legyen sulyosabb az ellenfeled és ne legyen magasabb szinű se, elején jó ha 10 kilóval és 10 cm-rel alacsonyab az ellenfél hiszen még újoncunknak nincs rutinja és azért ütik ki,
  skillek elosztása: 2 fej ütés, 2 gyors kéz, 2 fej védelem, utánna a fejütést fejlesztgettem általában, amikor már 5 volt akkor a kezet is vagy 4-5ig meg védelmet is 3-4 ig, de majd kitapasztaljátok mire érdemes
  Ja és aggressziv beállítást használok általában 3 menetbe nyerünk ha nem akkor valszeg kiütnek minket, De a legfontosabb ismétlem az ELLENFÉL választás!!!!!!
 • atesz86
  #44
  sziasztok, jaj de jó, hogy honosítva lesz a játék, de én neked csak a másodikba tudok segíteni. Kezdjük az elején mert sok idő volt míg kitapasztaltam meg még így se teljes(szerintem, de legalább nem mek állandóan csődbe). Nekem már millió felett van a cash-em, meg van 5 boxolóm, és personalból is szinte a legjobbakat használom.......de sajnos 2018-ba kilép állandóan hiába kezdem előlről.(lécci próbáljátok már meg ti is csak eltekerni az időt hogy eltudtok-e jutni 2018 utánig)
 • lewyy18
  #43
  Üdw.
  Elkezdtem a játék magyarosítását, akinek lenne kedve segíteni hogy hamarabb kész legyen szolj.

  +lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan tudom növelni a pénzt? mert felfogadojk egy edzőt, lefut 2 mecs, a fittnes értéke lecsökken a boxolónak 3-4 hónap mire ujratölt viszont addigra elfogy a lóvé.
  pls valaki valami ötletet
 • tmartin
  #42
  Valaki tudna adni crackot a játékhoz?
 • Marcinko
  #41
  Kicsit nagy csönd nem de bár ?
 • Dexantreal
  #40
  Nekem most is kiütötték kapásból, mikor újból megpróbáltam... első menetben.
 • Marcinko
  #39
  már 291 ik vagyok a Klub rangsorban !
  Azt hiszem el leszek ezzel a gameval egy darabig !
 • Dexantreal
  #38
  ah=ha
 • Marcinko
  #37
  Ha megvéded párszor akkor feljutsz !
  2. megoldás sose hívod ki az elsőt csak valakit mögötte és a 2-3 alkalom után már a WWB egyik utolsó helyén találod magad.
 • HURRICAN
  #36
  És mi kell ahhoz hogy feljusson? Elég ha első helyen van WWC ben vagy meg is kell védeni párszor?
 • Dexantreal
  #35
  Sok sikert.
  Én nem.
 • Marcinko
  #34
  Marha jó kis játék !
  Én arra törekedem , hogy az egyik boxoló feljusson a WWB be mert ott már több a zsé. Igy az ő meccsei eltartják szinte feltörekvőket. Csak a fiatalokból lesz valaki,akiket lehet használni is. Úgy hogy a jó edző mellé kell egy jó Youth trainer is.
  Valaki csinált már egyébbként valami müködő mecs stratégiát?
 • Dexantreal
  #33
  Amúgy hy itt is és igen, sztem egész jó... már, aki szereti az ilyen menedzseres géjmeket, annak biztos.
 • PiszkosFred
  #32
  Minimalis 3d van benne, a tobbi allokep, szal evekkel ezelotti konfigokon is siman fut.
 • Rusnyi
  #31
  ok, kössz, am. jo játék?
 • Dexantreal
  #30
  Lövésem sincs, ha megtalálod, másold be, ah gondolod.
  De nem sok, az biztos.
 • Rusnyi
  #29
  cső, Dex!
  nemtod mennyi a rendszerigénye a géjmnek?