68
Worldwide Boxing Manager
-
Dexantreal #28 És thanks. -
Dexantreal #27 Ok. -
#26 Én úgy csináltam, hogy 165 cm legyen a maradék pontot meg egyenlő részben elosztottam a többi képesség között. A skilleknél meg mindet rátettem a fejütés erősségre. A meccseket meg úgy nyomom, hogy főleg fejre üssön. Eddig 4 meccs 4 KO -
Dexantreal #25 Grat hozzá.
Én még mindig nem vágom a géjmet és nem is játszottam vele mostanában.
Mindig leverik, bármilyet gyártok. -
#24 Toltam egy kicsit a játékot és az általam "gyártott" játékosnak volt egy elég érdekes mérkőzése: KO val nyert az első menetben de úgy, hogy előtte kétszer padlón volt alig hittem a szememnek :D -
Dexantreal #23 Jöjjön. -
Unreal1942 #22 Inkább egy Fight Night jöhetne PC re. Ez az egy érteles játék volt az Xbox360 on :P -
Dexantreal #21 Football Manager. -
#20 Igen. Minel jobb az edzod, annal hatekonyabb az edzesmunka. De az edzes kapcsan be kell allitanod azt is, melyik kepesseget gyakorolja (kis boxkesztyu ikonokkal). Mar a kezdesnel erdemes egy jobb 5-6os trainert felvenni, meg akkor is, ha draga. A szemelyzet tobbi tagja lehet alacsony, de edzobol kell a minoseg :) Fejlodni egyebkent lassan fejlodik, nem egy honap alatt, ezt is kalkulald bele.
ui: FM? miaz? -
#19 Szerintem is nagyon el van találva, jó kis gamma.:)
Sajnos eddig nem nagyon láttam vért és sérülést 3D-ben, de ez legyen a legkisebb gond. -
PetMaldini #18 Sziasztok!
Letöltöttem ezt a játékot, hát simán one of the best az FM mellett :)
Csak egy dolgot nem értek (lehet mást sem, csak még nem fedeztem fel): az edzés. Beállítottam, meg minden, és nem fejlődött, van egy egyes edzőm, és ennyi, ez lehet az oka? -
Dexantreal #17 biztos -
romi8 #16 nem ennek hanem egy időben veled egy másik játéknak -
Dexantreal #15 Te is nyitottál neki? Kereső nem dobta ki :P. -
Dexantreal #14 Thanks infot. -
Dexantreal #13 Ezek szerint nem csak én. -
#12 Erdemes alacsony koltsegvetesu edzokkel, orvosokkal dolgozni eleinte, es olyan meccseket vivni, ahol a kihivott max 5-10 helyezessel van az adott boxolo elott. A lenyeg, hogy nyerje a meccseket, es nojjon a box club reputatacioja. Nomeg, igy egyre jobban eladhato lesz majd a meccs a mediaban, jegyeket jobban veszik, stb. Bar ketsegtelen, hogy nagyon pengeelen tancol a klub nalam is :
Hasonlit a jatek a Universal Box Managerhez (aminek az elodje egy kb 20 eves c64es box manager), sz'al a taktika itt is hasonlo. Bar a gazdasagi reszt eleg jol megvaditottak most, tenyleg esznel kell lenni. -
romi8 #11 hát ez a topik is hamar meghalt. mint az enyém -
#10 jó kis játék de rohadt nehéz :D Állandoan csődbe megyek. -
Dexantreal #9 Én hamar csődbe megyek :S :S, már másodszor kezdtem újra eredménytelenül. -
nagy hős #8 így elsőre nem rossz bár még bele kell szokni :D -
Dexantreal #7 Ha a pankráció topikba bejössz, útba igazítunk, hogy hol nézd.
Ha érdekel. -
#6 Biztos.. nemnézek pankrációt:D -
nagy hős #5 nah ez nekem új, megcsekkolom :) -
Dexantreal #4 Ja meg Matt Hardyt. -
Dexantreal #3 Az is.
hangulatos zene szól a géjm alatt, plusz a menüben Are yoooouuuuu reeaddy to ruuumbleeeeee????
Komolyan, mint a pankrációban a Main Eventnél az a híres bemondó beharangozta Hollyfieldet és MVP-t, nah ugyanígy a menüben is. -
#2 Jónak hangzik -
Dexantreal #1
Kijött egy box géjm, mely a Worldwide Boxing Manager névre hallgat.
Hasonlít erősen a felépítésében a Football Managerhez, hisz induláskor női, avagy férfi karaktert lehet váalsztani, két kép áll rendelkezésünkre.
Utána belehet állítani a karakter származását, a klubbot, aztán bumm, bele!
Igazolni kell egy teljes csapatot, kik a leendő boxolókat tartják fitten és intézik a dolgaikat: ez a része engem nagyon az NBA Live sorozatokban lévő hire trainer, scout és satöbbire emlékezett. Megad nekik az ember x összeget és vagy elofgadják, vagy nem, de általában az a jó nekik, ami a piacon lévő ár ki van írva.
Utána ki kell választani egy helyszínt és az ellent, aztán egy remek 3D-s tévé show keretében lebonyolítják nekünk a meccset, mi spectatorként nézhetjük.
Taktikát, ilyesmit lehet állítani.
A játék lényege, hogy minél profibb csapatod legyen, ismert legyél, a boxolóid is a világ box elitjébe tartozzanak.
Szerintem érdemes kipróbálni és sokat se foglal nagyon.
Ja, én boxolómat első menetben kiütötte egy lengyel KOval lol pfff.
Nem adom fel.