Worldwide Boxing Manager

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Letöltöttem ezt a játékot, hát simán one of the best az FM mellett :)
Csak egy dolgot nem értek (lehet mást sem, csak még nem fedeztem fel): az edzés. Beállítottam, meg minden, és nem fejlõdött, van egy egyes edzõm, és ennyi, ez lehet az oka?
biztos

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

nem ennek hanem egy idõben veled egy másik játéknak

Te is nyitottál neki? Keresõ nem dobta ki :P.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Thanks infot.

Ezek szerint nem csak én.

PiszkosFred
Erdemes alacsony koltsegvetesu edzokkel, orvosokkal dolgozni eleinte, es olyan meccseket vivni, ahol a kihivott max 5-10 helyezessel van az adott boxolo elott. A lenyeg, hogy nyerje a meccseket, es nojjon a box club reputatacioja. Nomeg, igy egyre jobban eladhato lesz majd a meccs a mediaban, jegyeket jobban veszik, stb. Bar ketsegtelen, hogy nagyon pengeelen tancol a klub nalam is :

Hasonlit a jatek a Universal Box Managerhez (aminek az elodje egy kb 20 eves c64es box manager), sz'al a taktika itt is hasonlo. Bar a gazdasagi reszt eleg jol megvaditottak most, tenyleg esznel kell lenni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

hát ez a topik is hamar meghalt. mint az enyém

Atti12
jó kis játék de rohadt nehéz :D Állandoan csõdbe megyek.

Én hamar csõdbe megyek :S :S, már másodszor kezdtem újra eredménytelenül<#shakehead>.

így elsõre nem rossz bár még bele kell szokni :D

Ha a pankráció topikba bejössz, útba igazítunk, hogy hol nézd.
Ha érdekel.

trogerzsiger
Biztos.. nemnézek pankrációt:D

nah ez nekem új, megcsekkolom :)

Ja meg Matt Hardyt.

Az is.
hangulatos zene szól a géjm alatt, plusz a menüben Are yoooouuuuu reeaddy to ruuumbleeeeee????
Komolyan, mint a pankrációban a Main Eventnél az a híres bemondó beharangozta Hollyfieldet és MVP-t, nah ugyanígy a menüben is<#eljen><#hehe>.

trogerzsiger
Jónak hangzik

<#wave>

Kijött egy box géjm, mely a Worldwide Boxing Manager névre hallgat.
Hasonlít erõsen a felépítésében a Football Managerhez, hisz induláskor nõi, avagy férfi karaktert lehet váalsztani, két kép áll rendelkezésünkre.
Utána belehet állítani a karakter származását, a klubbot, aztán bumm, bele!
Igazolni kell egy teljes csapatot, kik a leendõ boxolókat tartják fitten és intézik a dolgaikat: ez a része engem nagyon az NBA Live sorozatokban lévõ hire trainer, scout és satöbbire emlékezett. Megad nekik az ember x összeget és vagy elofgadják, vagy nem, de általában az a jó nekik, ami a piacon lévõ ár ki van írva.
Utána ki kell választani egy helyszínt és az ellent, aztán egy remek 3D-s tévé show keretében lebonyolítják nekünk a meccset, mi spectatorként nézhetjük.
Taktikát, ilyesmit lehet állítani.
A játék lényege, hogy minél profibb csapatod legyen, ismert legyél, a boxolóid is a világ box elitjébe tartozzanak.

Szerintem érdemes kipróbálni és sokat se foglal nagyon.
Ja, én boxolómat elsõ menetben kiütötte egy lengyel KOval lol pfff.
Nem adom fel.

← ElőzőOldal 2 / 2