Magyarázzák a Prison Break-halált
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne valahol olvass. kábé egy interjú van, elég azt.
En valahol forditva olvastam. Hogy szerepeltettek volna, de annyit hisztizett a terhesseggel, meg a hazaban nem lehet forgatni (a hauzvajfos bree-nel lehetett), meg nem volt eleg a fel szerias szerzodes, hogy inkabb kinyirtak.
Az is lehet, hogy majd kiderül, hogy Scofield génjeit még a születése elõtt megmanipulálták, hogy vérében legyen a szökés. Elvégre az elõzõ évad végén a szûkszavû embert valami laborfélében láthattuk.
de alapvetõen rossz ötlet volt a 3.éved...be kellett volna fejezni a 2. végén...tök értelmetlen h Scofield-ot küldik be..na persze..van millio 1 király ügynök,egyikse bírja kihozni a cég támogatásával..na menjél már..
Nahát, szörnyû... 😉
😄 én láttam a ezt részt 😛 és naon halottnak tûnt a drága 😄 és mi értelme lenne nem megölni hisz kinek hiányzik 😄 ez az átoperálás azért ersõ lol
Amúgy valamelyik külföldi honlapon írják is, hogy halott, nem fog visszatérni.
Ha ilyen marhaságot meglépnének a készítõk, asszem olyat zuhanna a nézettség, mint vakló a szakadékba. Mellesleg Lincoln nyilván jól megnézte, kiindulván a Steadman-dologból.
ja, vagyúgy. hát, nem hiszem, hogy én kapnék egy levágott fejet, akkor vizsgálatnak vetném alá😊 pláne nem panamában😊
Én ilyesmire gondolok hogy vér vizsgálat vagy valami ilyesmi!
Az is lehet hogy azt a fejet átoperálták!
Az is lehet hogy azt a fejet átoperálták!
"Szerintem akkor mondhatjuk halotnak ha azt a sorozatban is megerõsítik!"
nem erõsítették meg?
nem erõsítették meg?
Hát mondjuk úgy,nem lepõdnék meg,ha pár rész után kiderülne,hogy él a drága.
Zene nélkül mit érek én?
Egytet értek veled én is ilyesmin gondolkoztam!
Szerintem akkor mondhatjuk halotnak ha azt a sorozatban is megerõsítik!
Szerintem akkor mondhatjuk halotnak ha azt a sorozatban is megerõsítik!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk nem lepõdnék meg, ha átoperáltak volna valakit, levágták volna a fejét, és kész. Az átoperálós vonal úgysem lene egyedi 😄
nincs, nem is lesz...
egy fényképet használtak, amit még rég csináltak - új képet nem kaptak tõle, nem adott nekik.
de ebbe az a hülyeség hogy terhes-nem terhes, azért egy fényképet meg lehetett volna csinálni rólla nem?
meg a fényképet is, egyszer kitakarja a haja a szemét egyszer meg nem, ugyanazon a képen. Az meg már mellékes, hogy amikor nem takarja ki a szemét csak azon van Sarah Wayne Callies, a másik csak hasonlít...
hjah, azt a dublõrözést elég nevetségesen oldották meg 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Vigyázat, aki meg meri mondani a véleményét, ki lesz moderálva!
én ezt már vagy két hete tudom 😄