21
  • winnie
    ne valahol olvass. kábé egy interjú van, elég azt.
  • ferceg
    En valahol forditva olvastam. Hogy szerepeltettek volna, de annyit hisztizett a terhesseggel, meg a hazaban nem lehet forgatni (a hauzvajfos bree-nel lehetett), meg nem volt eleg a fel szerias szerzodes, hogy inkabb kinyirtak.
  • Quantumleap
    Az is lehet, hogy majd kiderül, hogy Scofield génjeit még a születése előtt megmanipulálták, hogy vérében legyen a szökés. Elvégre az előző évad végén a szűkszavű embert valami laborfélében láthattuk.
  • Blas109
    de alapvetően rossz ötlet volt a 3.éved...be kellett volna fejezni a 2. végén...tök értelmetlen h Scofield-ot küldik be..na persze..van millio 1 király ügynök,egyikse bírja kihozni a cég támogatásával..na menjél már..
  • HJPOWER
    Nahát, szörnyű... ;)
  • Mincsi
    érezni lehetett, h meg fog halni
  • Frank986
    :D én láttam a ezt részt :P és naon halottnak tűnt a drága :D és mi értelme lenne nem megölni hisz kinek hiányzik :D ez az átoperálás azért erső lol
  • Quantumleap
    Amúgy valamelyik külföldi honlapon írják is, hogy halott, nem fog visszatérni.
  • Quantumleap
    Ha ilyen marhaságot meglépnének a készítők, asszem olyat zuhanna a nézettség, mint vakló a szakadékba. Mellesleg Lincoln nyilván jól megnézte, kiindulván a Steadman-dologból.
  • winnie
    ja, vagyúgy. hát, nem hiszem, hogy én kapnék egy levágott fejet, akkor vizsgálatnak vetném alá:) pláne nem panamában:)
  • ace05
    Én ilyesmire gondolok hogy vér vizsgálat vagy valami ilyesmi!
    Az is lehet hogy azt a fejet átoperálták!
  • winnie
    "Szerintem akkor mondhatjuk halotnak ha azt a sorozatban is megerősítik!"

nem erősítették meg?
  • barnie1990
    Hát mondjuk úgy,nem lepődnék meg,ha pár rész után kiderülne,hogy él a drága.
  • ace05
    Egytet értek veled én is ilyesmin gondolkoztam!
    Szerintem akkor mondhatjuk halotnak ha azt a sorozatban is megerősítik!
  • menpe
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mondjuk nem lepődnék meg, ha átoperáltak volna valakit, levágták volna a fejét, és kész. Az átoperálós vonal úgysem lene egyedi :D
  • winnie
    egy fényképet használtak, amit még rég csináltak - új képet nem kaptak tőle, nem adott nekik.
  • AZTA
    de ebbe az a hülyeség hogy terhes-nem terhes, azért egy fényképet meg lehetett volna csinálni rólla nem?
  • Reinhardt
    meg a fényképet is, egyszer kitakarja a haja a szemét egyszer meg nem, ugyanazon a képen. Az meg már mellékes, hogy amikor nem takarja ki a szemét csak azon van Sarah Wayne Callies, a másik csak hasonlít...
  • stargatelost
    hjah, azt a dublőrözést elég nevetségesen oldották meg :D
  • LCO
    Vigyázat, aki meg meri mondani a véleményét, ki lesz moderálva!
  • Frank986
    én ezt már vagy két hete tudom :D