1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#60 Meg úristen....Quake 2 multiplayer recsegős dial-up-on... magyar szerverek.. CTF... hát igen...
-
#59 annál gagyibb :) -
#58 Valljuk be a többi része is nagyon jó volt :-) Vice City :)awwwwwww -
Szinte hallom a doom2 hangjait ahogy a képre nézek.... -
#56 nemnagyon, de ez régebben nagyon jo kis játék volt :D -
#55 ÓÓ GTA 1. Felejthetetlen :D -
#54 -
#53 Na jövök én is, úgyérzem nekemvaló topik.
Oddworld és Abe bácsi? :D Emlékszik valaki?
Jazz Jackrabbit
Doomyka (3 nem adta sajnos a feelinget)
Quake 1-2
Wolf 3D örök klasszikus, a jó öreg 386-oson.
Duke és barátai is (redneck, shadow warrior)
Blood. 1, és még a mindenki által lefikázott 2 is
Aliens VS Predator, csak az 1. Soha nem fogom elfelejteni, amikor 12 évesen a haverokkal ott szartuk magunkat össze előtte :D
Commander Keen XD azzal is jó sokat nyomtam a 386-oson.
Pro Pinball sorozat
Carmageddon 1, húú mennyi lan party volt vele :D
Half Life ofkorsz
Jedi Knight, és Dark Forces
Meg még van jó pár, most ebben a pillanatban nem jut eszembe. De majd még írok. Ja és, NES, SNES gamek jöhetnek? Vagy csak PC? -
#52 -
#51 őszinte leszek, még mindig fenn van a gépemen :)
nem ismerted anno a Syndicate-et? Bullfrog csinálta azt is. -
#50 Ahogy megláttam hogy Golden Axe, meg Gobliiiiiins majdnem könny csordult ki a szememen :) Lost Vikings:)
Volt egy játék régen, ilyen dominókat kellett benne vmi hangyával tologatni, nem emléxik valaki?
Ja.... és emlékeztek még az incredible machines-re ?:) -
#49 még mindig megvan ps1re :)) -
#48 Pizza Tycoon
Lost Vikings
Golden Axe
Gobliiiins
nekem még ők a kedvenceim -
#47 Panzer Commander? -
#46 Nem ugrik be, de ha tankos játék, akkor Schorched Tanks :) én már nem is tudom hogy írták :) -
#45 detto :) -
#44 segitenétek nekem? volt egy játék ilyen félig felul nézetes és tankal keleltt benn nyomulni nemtudjátok melyik game volt az? -
#43 Van benne valami, de amint mondtam vannak azért most is játékok amik megfognak, és azzal , hogy valami durva újítást tesznek bele (F.E.A.R. slowmo - körpara:) ) (Condemned - ultrabrutalitás - violence hangok , stb.). Ezek pl nem műfaj teremtők (FPS), de mégis valami más van benne mint a többiben.
Régen volt az Alone in the Dark, most volt a Silent Hill, mindkettő tetszik , de azonos műfaj majdnem. Úgyhogy nehéz eltalálni egy játék hangulatát, akárhogy nézzük. -
#42 A Tank az mekkora jó volt...éjszakákat nyomtuk egy haverommal, vörös szemekkel a TV előtt tizensok évvel ezelőtt... -
#41 Hááát érdekes kérdés a TDU, a grafikája kibaszott szép, de valahogy nem fogott meg engem sem, de a profizmusa, és kidolgozottsága igen jó. -
#40 Nem azt mondta, hogy öreg vagy, hanem öregszel.És lényegében erről van szó.Egyszerűen már nem tudnak újat mutatni neked.Nem is nagyon lehet, mivel már szinte mindent "ellőttek", és minden játékba beleszoktál.A grafikai fejlődésen kívül, semmi újat vagy egyedit nem tudnak felmutatni.Általában mindig azokat a játékokat mondják hangulatosnak, emlékezetesnek, ami műfajteremtő volt(Doom-FPS, Quake-3D FPS, Tomb Raider-TPS stb.).Az újdonság ereje, ahogy akkor hatott az emberre, azt az érzést keresi mindenki, de lássuk be, az ötvenedik FPS után már nem jön elő, hiszen az már ötvenedik FPS, akármennyire is ezerszer jobb a grafika, hangok stb.Hidd el, ha soha nem játszottál volna az Unreallel, és ma kipróbálnád, semmi extra hatása nem lenne. -
#39 Metal Gear Solid vérdurva volt!
-
#38 Emlékeztek még a "sok" informatika órán eltöltött pár percre amíg játszhattunk ezzel gaméval :) ?
-
blackgamer #37 a Test Drive Unlimited szerinted milyen hangulatott hozott? én nem vettem észre... -
#36 Egy-egy kedvenc az általam preferált műfajokból:
Thief, NBA Live '96, Close Combat, Operation: Flashpoint, Metal Gear Solid, Driver, GTA 2, Contra, Mortal Kombat -
#35 Hát igen, és most mivel mész végig 70 pályát:)
Worms: Amúgy meg észrevettétek, hogy amióta 3D-s lett a worms, eltűnt a hangulata? Emléxem még az 1-2 vel haverokkal összeűltünk, és 4-5en hajnalig toltuk ájulásig :) Istenem, már akkor mennyire kockák voltunk:))
2D
3D
-
#34 a 2 már jobb volt:)ez is ritka, hogy a 2. rész jobb legyen hangulatügyileg mint az első :) -
#33 igen , való igaz, a HL-1-2 nagyon nagy kivétel, és nagyon karakteres játék ebben a nagy FPS rengetegben.
Bioshocknak is van hangulata, ez is igaz.
Csak nem annyi mint:
DK!!!
---------
vagy a Syndicate Wars-nak :)
-
_Vegeta_ #32 Hat vsz az eredeti H-l is egy egyszer jatszhato bigyosag volt. :) -
#31 PCn
NFS 1-5 ezeknek volt hangulata..
Terep2..(sokan nem is ismerik..)
GTA 1-2
Colin 1-2
de igazából a TV játék és a C64 volt nagyon Best...(+a C64nek jobban tetszenek még a zenéi most is :))
tavaly sikerült leülnünk 1 józanabb napon és a TV játékos TANK gaméval (ahol a sas-t kell védeni) végigmentünk a 70. pályáig..
most ahol tartunk HDR + csilli-vili
bátyós effektek..valahogy nem akar úgy összejönni :( -
#30 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ szarrá játszottam, most majdnem bekönnyeztem annyira durva emlékek fűztek anno hozzáááááááááá :):( -
gabesz012 #29 Na azért a Half-life-ot nem kéne leszólni, mert ő hozza azt a bizonyos hangulatot. Szvsz az ep2 is méltó a régi Hl-hez... A Test Drive Unlimited is egy rég elfeledett hangulatot hozott vissza az autós játékok világában. Tiberium Wars sem sikeredett rosszra, általános c&c hangulat megvolt benne. Bioshock-nak is teljesen egyedi -jó- hangulata van. Szóval azért manapság is születnek jó alkotások, igaz elég kevesen -
el bruja #28 de szerettem ezt a játékot:( -
csgj #27 MDK 2, na az egy állat jó hangulatú játék volt! Jó nagy baromságok voltak benne, és marha jól eltalálták a szereplőket... :)
-
_Vegeta_ #26 Teljesen egyetertek.
En egyebkent ezeket a mar reginek szamito jatekokat naponta eloveszem, legalab egyet.
Quake (1!)
JK+mots
Sc
AoE (1!)
Thief (1!)
Duke3d
NFS3
Mind mint perpillanat is fennvan a gepemen es elvezem a jatekot veluk. :) -
#25 "Fifa 98 RTWC teremfocija volt a legjobb :P" best of:) -
#24 jó ízlés! :)
Commandos? :) őrület!!
-
#23 én vmi cowboyossal jatszottam outlaw cowboy talán -.- -
#22 :))))))))) igen, szinte ahogy hazajöttem suliból. LE SE VETTEM A TÁSKÁM, ÉS MÁR KAPCSOLTAM BE A GÉPET, és irány volt a duke, shadow w. vagy a redneck:D A régi szép idők :)) Most megy egy 2 éven át fejlesztett 4-500ezer ft-os gépet igénylő játékot 2 perc alatt uninstallálok :DDD -
#21 Project Igi (1) na ez volt az első fps amivel játszottam is,( utánna sem sok volt ami lekötött pl. XIII, FarCry, FEAR kb. ennyi) addig csak sport és autós játékok érdekeltek!
Fifa 98 RTWC teremfocija volt a legjobb :P