1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#100 UFO 1
Diablo 1
Doom 1
Quake 1
Fallout 1 -
#99 Na bazz... öregnek érzem itt magam... semmi régi nagy név... a Pitfallról is csak az első remékről van képetek.... áhhh... -
csgj #98 Ez a leállított 2. rész :P -
#97 settlers 2
hl 1
duke3d
tiberian sun
rainbow six 1-2
midtown madness 1
motocross madness 1
worms 2
carmageddon 2
earthworm jim :'(
simcity 3000
quake2
jazz jackrabbit
nfs 1
populous 3
sof 1
és csak 18 vagyok. hát istenem korán kezdtem :]
ja meg c64-en boulder dash és owr. -
#96 falloutok, broken swordök? :-| -
#95 settlers (1)-2, c&c:red alert.... azóta se csináltak jobb részeket, lehet 3-4-5-6-7-8 . de a hangulat sose jön meg :(
faxom csináljanak újra 2D-s stratégiákat:)
-
endiboy #94 meg ott volt még a Goblins, Black Thorne -
#93 commandos.. fifa 98... redallert 2. azokkal mennyit jaccottam uristen. gta 1-2 uuristen. azok a regi szep idook. -
#92 LOL:) -
#91 mekkora feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeling volt omg
-
#90 hát ezek télleg nagyon jo játékok voltak és a hangulatok télleg megvolt (igaz nem volt nagyon jobb játék, nem volt mivel játszani :DD), meg a gta2 is eléggé jo volt, igaz mitnha butiottab lett volna az 1nél(nem grafikában) -
#89 -
#88 dehogy!a játékipar elvben még mindig a 25-35 éves korosztálynak készíti a cuccokat.tucattermékek vannak,ennyi.
kis off
filmek terén is egyetértek,de zenében?hidd el,vannak még mindig jó előadók,számok,csak már nagyon oda kell figyelni.régen egy előadó,együttes új albumára éveket kellett várni,és a 10-12 számból 8-9 nagyon is jó volt,most meg már jó arány ha a 15-ből 2 hallgatható.igaz,ebből az egyik nagyon jó(és ezzel reklámozzák a cuccot)
hallgatózni kell,hogy kihalljad a sok szutyokból a jót! -
endiboy #87 Full Throttle :) -
#86 áááá durva..
És a stunts ?:)
-
#85 LAN-on tesómmal mennyit toltuk úristen...
A dezodor begyújtása, meg a fejjel való focizás:D lol -
#84 "a GTA az,aminek igazán jót tett a 3D,és a hangulata is még mindig a régi " Ott a pont:) -
#83 a test drive sorozat se volt rossz...
-
#82 Tényleg a mortálok is jók voltak ám.... Meg a street fighter :D -
gyuri12 #81 tényleg,folytatom: fifák(régiek)return to castle wolfeindtein,duke nukem,age of empire 1-2:(
örök favoritok -
#80 én is ezért szeretem a cod2-t,az tényleg jó kis lassú játék :)
viszont egy modern-kori FPS-nek pont olyannak kell lenni,mint amilyen a cod4.mielőtt valaki belekötne:tempó szempontjából!
mekkora játékok képei!te jó ég :)
#71:TIM-ből szúrj képeket,ne egy rosszul sikerült koppintásból :P
#35:3D-s Worms egy nagy kalap... a jó öreg 2D-s az igazi.e felől semmi kétség
#38:emlékszünk :) pont a GTA az,aminek igazán jót tett a 3D,és a hangulata is még mindig a régi -
#79 Az első kép csak nem a Blood-ból van? Az is egy klasszikus volt :) -
#78 :) best feeling :) ufo: enemy unknown
Emléxem még az emberek neveit a haverok, meg családtagok neveire írtuk át:))) -
gyuri12 #77 nfs3,Diablo1-2forever!
még ma is mennyire hiányzik az nfs3:( -
#76 StarCraft
Diablo (I + II)
WarCraft II
Carmageddon (I + II)
Heroes III
Duke Nukem 3D
NFS II SE, III (Hot Pursuit)
AoE (1-2)
Doom (1-2)
Star Wars Racer
GTA (bár ezekből az összes eddigi qrvajó volt, nem csak a régiek)
Prehistorik 2
GTA (1-2)
Tank (II talán)
FIFA 2000/NBA Live 2000
Mortal Kombat (főleg a 4, mert azzal ismertem meg)
Volt még sok amúgy biztos, de hirtelen ennyi :) -
#75 COD 1-2 Single player üzemmódra gondolva is hent? Sztem hentebb a cod4 sp demója :) De mondjuk ez emberfüggő -
#74 MOHAA jó volt, de nem adta azt, mint a wolf 3d. Meg a spear of destiny. Meg a már kicsit későbbi wolfendoom... úú az is táp volt. COD-okat meg sose szerettem... -
#73 Szvsz ugyan ez volt a Cod1-2 is.. Füst, káosz, hent..
Ezzel promótálták az első részt: Éld át a harctéri káoszt.. Amúgy, ha láttál trailereket a 4ből, lesz néhány érdekes hejszín.. -
#72 lol :D hádenem?:D -
#71 -
#70 most felnevettem, de nagyon a cod4es dumán :D:D -
#69 ÓÓÓ ezt is mennyire szerettem. De főleg NES-en toltam sokat, aztán jött a pécé és ott is -
#68 és hogy imádtuk.... :) d
Hallod, prince of persia új részeivel össszesen nem játszottam 10 percet:DDD -
#67 Jaja, cod4-re kitérve... hát nem tudom, nekem valahogy bejövősebbek a régi COD-ok, mert ott az van, hogy lassabb az akció, be tudod cserkészni az ellent, tudsz gondolkodni..sniperkedés, tájban gyönyörködés :))
most meg
cod4:dirrgránátfutásheccsátfüsttőlésatömérdekeffekttőlnemlátokgyerünkbeazajtónkurvaéletbegránátgameover :)
Jó persze egy demoból nem szűrhetek le semmit, de jelenleg ez a vélemény... -
#66 incredible machines!!! azt imádtam :P na meg a sid and al's incredible tools -
#65 ez mekkora gamé volt :DDD még régen ezzel nyomtuk a suliba XD
és a kockacsontváz :D
-
Code92 #64 Medal Of honor allied assult örültem h. elfut a régi gépemen (akkor még csak az volt) és este toltam és volt egy elingje meg most a call of duty 4 ami feelingre nagot ad de télleg igazad van jönnek a stuffok de sokakból hiányzik sok dolog pls a hangulat. -
#63 Abból neten sajna nem volt részem, anno még nem is álmodhattam a netről :) de LAN-on fergeteges volt... Cooperative is, akárcsak a DM :) -
#62 igen, mi is heteket szenvedtünk egy-egy résznél anno psen:DDD lol
Emléxik valaki a Silent Hill 1-re ? (ps, vagy pc)
zongorás rész beugrik ?:-) -
#61 Igazad van. Sőt még a san andreas-al is jól elvoltam, voltak ötletek benne jók. De nem tudom, nem adta annyira mint a régebbiek... Ja és kihagytam a Drivert is. PSX-en a 2-t is végigtoltam... Hát azzal embereket lehetne kínozni, amilyen nehéz XD