1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
  • NeoMaN
    UFO 1
    Diablo 1
    Doom 1
    Quake 1
    Fallout 1
  • Bucser
    Na bazz... öregnek érzem itt magam... semmi régi nagy név... a Pitfallról is csak az első remékről van képetek.... áhhh...
  • csgj
    Ez a leállított 2. rész :P
  • VRSDM
    settlers 2
    hl 1
    duke3d
    tiberian sun
    rainbow six 1-2
    midtown madness 1
    motocross madness 1
    worms 2
    carmageddon 2
    earthworm jim :'(
    simcity 3000
    quake2
    jazz jackrabbit
    nfs 1
    populous 3
    sof 1

és csak 18 vagyok. hát istenem korán kezdtem :]

ja meg c64-en boulder dash és owr.
  • Buzz Lightyear
    falloutok, broken swordök? :-|
  • Dj Xyberpunk
    settlers (1)-2, c&c:red alert.... azóta se csináltak jobb részeket, lehet 3-4-5-6-7-8 . de a hangulat sose jön meg :(

faxom csináljanak újra 2D-s stratégiákat:)

• endiboy
    meg ott volt még a Goblins, Black Thorne
  • Zizou5
    commandos.. fifa 98... redallert 2. azokkal mennyit jaccottam uristen. gta 1-2 uuristen. azok a regi szep idook.
  • Dj Xyberpunk
    LOL:)
  • Dj Xyberpunk
    mekkora feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeling volt omg

• Yoda001
    hát ezek télleg nagyon jo játékok voltak és a hangulatok télleg megvolt (igaz nem volt nagyon jobb játék, nem volt mivel játszani :DD), meg a gta2 is eléggé jo volt, igaz mitnha butiottab lett volna az 1nél(nem grafikában)
  • Dj Xyberpunk
  • ProGabe #88
    dehogy!a játékipar elvben még mindig a 25-35 éves korosztálynak készíti a cuccokat.tucattermékek vannak,ennyi.

kis off
    filmek terén is egyetértek,de zenében?hidd el,vannak még mindig jó előadók,számok,csak már nagyon oda kell figyelni.régen egy előadó,együttes új albumára éveket kellett várni,és a 10-12 számból 8-9 nagyon is jó volt,most meg már jó arány ha a 15-ből 2 hallgatható.igaz,ebből az egyik nagyon jó(és ezzel reklámozzák a cuccot)
    hallgatózni kell,hogy kihalljad a sok szutyokból a jót!
  • endiboy
    Full Throttle :)
  • Dj Xyberpunk
    áááá durva..

És a stunts ?:)

• Dj Xyberpunk
    LAN-on tesómmal mennyit toltuk úristen...
    A dezodor begyújtása, meg a fejjel való focizás:D lol
  • Dj Xyberpunk
    "a GTA az,aminek igazán jót tett a 3D,és a hangulata is még mindig a régi " Ott a pont:)
  • Yoda001
    a test drive sorozat se volt rossz...
  • Slig
    Tényleg a mortálok is jók voltak ám.... Meg a street fighter :D
  • gyuri12
    tényleg,folytatom: fifák(régiek)return to castle wolfeindtein,duke nukem,age of empire 1-2:(
    örök favoritok
  • ProGabe #80
    én is ezért szeretem a cod2-t,az tényleg jó kis lassú játék :)

viszont egy modern-kori FPS-nek pont olyannak kell lenni,mint amilyen a cod4.mielőtt valaki belekötne:tempó szempontjából!

mekkora játékok képei!te jó ég :)

#71:TIM-ből szúrj képeket,ne egy rosszul sikerült koppintásból :P

#35:3D-s Worms egy nagy kalap... a jó öreg 2D-s az igazi.e felől semmi kétség

#38:emlékszünk :) pont a GTA az,aminek igazán jót tett a 3D,és a hangulata is még mindig a régi
  • scorpeeon
    Az első kép csak nem a Blood-ból van? Az is egy klasszikus volt :)
  • Dj Xyberpunk
    :) best feeling :) ufo: enemy unknown

Emléxem még az emberek neveit a haverok, meg családtagok neveire írtuk át:)))
  • gyuri12
    nfs3,Diablo1-2forever!
    még ma is mennyire hiányzik az nfs3:(
  • scorpeeon
    StarCraft
    Diablo (I + II)
    WarCraft II
    Carmageddon (I + II)
    Heroes III
    Duke Nukem 3D
    NFS II SE, III (Hot Pursuit)
    AoE (1-2)
    Doom (1-2)
    Star Wars Racer
    GTA (bár ezekből az összes eddigi qrvajó volt, nem csak a régiek)
    Prehistorik 2
    GTA (1-2)
    Tank (II talán)
    FIFA 2000/NBA Live 2000
    Mortal Kombat (főleg a 4, mert azzal ismertem meg)

Volt még sok amúgy biztos, de hirtelen ennyi :)
  • Dj Xyberpunk
    COD 1-2 Single player üzemmódra gondolva is hent? Sztem hentebb a cod4 sp demója :) De mondjuk ez emberfüggő
  • Slig
    MOHAA jó volt, de nem adta azt, mint a wolf 3d. Meg a spear of destiny. Meg a már kicsit későbbi wolfendoom... úú az is táp volt. COD-okat meg sose szerettem...
  • SötétBarom
    Szvsz ugyan ez volt a Cod1-2 is.. Füst, káosz, hent..
    Ezzel promótálták az első részt: Éld át a harctéri káoszt.. Amúgy, ha láttál trailereket a 4ből, lesz néhány érdekes hejszín..
  • Dj Xyberpunk
    lol :D hádenem?:D
  • Dj Xyberpunk
  • Balidani
    most felnevettem, de nagyon a cod4es dumán :D:D
  • Slig
    ÓÓÓ ezt is mennyire szerettem. De főleg NES-en toltam sokat, aztán jött a pécé és ott is
  • Dj Xyberpunk
    és hogy imádtuk.... :) d

Hallod, prince of persia új részeivel össszesen nem játszottam 10 percet:DDD
  • Dj Xyberpunk
    Jaja, cod4-re kitérve... hát nem tudom, nekem valahogy bejövősebbek a régi COD-ok, mert ott az van, hogy lassabb az akció, be tudod cserkészni az ellent, tudsz gondolkodni..sniperkedés, tájban gyönyörködés :))

most meg

cod4:dirrgránátfutásheccsátfüsttőlésatömérdekeffekttőlnemlátokgyerünkbeazajtónkurvaéletbegránátgameover :)

Jó persze egy demoból nem szűrhetek le semmit, de jelenleg ez a vélemény...
  • Balidani
    incredible machines!!! azt imádtam :P na meg a sid and al's incredible tools
  • Yoda001
    ez mekkora gamé volt :DDD még régen ezzel nyomtuk a suliba XD

és a kockacsontváz :D
  • Code92
    Medal Of honor allied assult örültem h. elfut a régi gépemen (akkor még csak az volt) és este toltam és volt egy elingje meg most a call of duty 4 ami feelingre nagot ad de télleg igazad van jönnek a stuffok de sokakból hiányzik sok dolog pls a hangulat.
  • Slig
    Abból neten sajna nem volt részem, anno még nem is álmodhattam a netről :) de LAN-on fergeteges volt... Cooperative is, akárcsak a DM :)
  • Dj Xyberpunk
    igen, mi is heteket szenvedtünk egy-egy résznél anno psen:DDD lol

Emléxik valaki a Silent Hill 1-re ? (ps, vagy pc)

zongorás rész beugrik ?:-)
  • Slig
    Igazad van. Sőt még a san andreas-al is jól elvoltam, voltak ötletek benne jók. De nem tudom, nem adta annyira mint a régebbiek... Ja és kihagytam a Drivert is. PSX-en a 2-t is végigtoltam... Hát azzal embereket lehetne kínozni, amilyen nehéz XD