1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#181 Na gyerekek, plz toljatok vmi olyan gaméről képeket, ami hatással volt rátok, és természetesen nagyon hangulatosak voltak! :)
pl.: silent hill, ufo 1-2, stb stb.:)
-
Nuki #180 Alíg hagytatok nekem valamit :)
-
#179 1. FORMA1
2. KONAMI Soccer kiegészítők
3. A játékok hangulata! -
#178 Majdnem :) -
#177 dehogy,codemned -
#176 Ez a Fahrenheit? :O -
#175 Vááá, ez is mekkora volt :D Anno úgy toltuk, hogy mindenki kapott egy karaktert, aztán elejétől a végéig így végigvittük :D
Emlékszem, mindíg nálam volt a fagyasztós fegyó :D
*elmorzsol egy könnycseppet* xD
A szinkrom meg besztes volt :D -
#174 The Longest Yourney? Aztán a Dreamfall is tetszett ami új. Kivételes eset, mert ezeken kívül a kalandjátékok sajna kimaradtak az életemből -
#173 erről jut eszembe, egy új, és végre hangulatos-új játék, amitől a szó-legszorosabb értelmében beszartam :D
Condemned...
Látjátok, lehet csinálni hangulatos ÚJ JÁTÉKOT is! A bababoltos (harlequin-es) részben kb majdnem magamalásárgítottam.... -
#172 revoltot 2 honapja nyomtam 1 hétig, az se rossz :D -
Dexantreal #171 én nemtom, kérdem csak... mert a képen lapulva a fószer a kezében tartja... megtévesztő ezek szerint a kép. -
Dexantreal #170 Ez is rémlik. -
gyuri12 #169 le is szedtem...:) -
#168 Gorky 17.. nem is tudom 2001 szilvesztere, hajnali 6 ig ezzel játszottunk:DDDDDDDDDD kicsit se voltunk kockák:)
-
#167 Ignition-t is le lehet tölteni innen:)
http://www.bestoldgames.net/eng/old-games/ignition.php
ja, és /fav :) -
#166 Sajnos én először a második résszel játszottam, az első valahogy kimaradt.Amúgy eszembe jutott életem egyik leghangulatosabb játéka.
Fahrenheit
Komolyan, féltem, amikor játék után sötét volt a lakásban.Annyira jól eltalálták a hangulatot. -
#165 pontosítva az a 2 játék:) ignition és re-volt :) -
#164 kaját?:D tényleG? -
#163 Ez hasonlít a ReVolt-ra. Azt is szerettem anno -
#162 Úúúúristennnnnnnnnnnnnnnnnnnn ááááááááááááááááááááááááááááááááá :D sírrrrrokkk! :D azóta nem készült ebben a styleban jobb game.. -
Dexantreal #161
#112 és #109: ezeket ismerem és nagyon bejöttek anno.
Wolfensteinben lehetett kaját is dobni? -
#160 Forradalmi, álleejtés :)
Imádtam :D -
#159 -
#158 jó a memoriád báz:) -
#157 sim city , worms 1-2 rulez -
#156 re-volt!!!!!!!!!!!!!!váááááááá
ugye tudjátok,hogy ingyenesen letölthető!!!! -
gyuri12 #155 húúúú ez de király volt!:) -
#154 Köszi!!
Have a N.I.C.E. day! 10k-ért ofkorsz :) :D -
#153 Jahh..."Először jött egy fekete holló...
Utánarepült egy néma galamb..."
Az egy kurva jól kitalált fejtörő volt. -
#152 ti amúgy hogy éltétek meg a B&W-ot?
-
#151 Ááá, eszembe jutott, mikor haver 486-osán Prince-ztünk az de jó is volt.
Sokat játszottam P II-en sim city 3000-el, jazz 2-vel.
Plussz emlékszem régen suliban 6-an ültünk egy gépnél és gta2-ztünk, vagy jump 'n' bump-oztunk.
A worms 2, és az armageddon meg istenkirály volt -
#150 Valaki, Ignition?
Vagy Re-Volt?
-
#149 utánanézek majd :)
Ha döntened kéne, és csak 2 játék lenne a földön és csak egyet választhatnál akkor : NFS: Prostreet 500Ft vagy Have a N.I.C.E. day 10.000 Ft, melyiknél döntenél?:D lol :D:D -
#148 krush,kill 'n' destroy.alap.az egyike a jól sikerültenek a nagy RTS dömping idejéből :D
#124-et remélem tudjátok mi!csodálkozom,mert senki sem reagált rá.aki ismeri azokat a játékokat,biztos hogy imádta is :) -
#147 emlékszik valaki a KKND-re?
-
#146 ISMERED?????????? ÁÁÁÁ Ne haragudj a kérdésért, de esküszöm megvenném ha lehetne... A gondom, hogy a világon sehol nem találom. Tudnál segíteni, honnan lehetne letölteni? :$ -
#145 OHHHHHHHHHH EGY MÁSIK ALAPGAME A C&C mellett :) -
#144 nekem a homm 2-3 jött be, és amint el 3d-sítették a többi részt egyből hagytam a picsbe.....
baxxus nem tudok elmenni fürödni. nem hagy a fórum elmenni:D -
#143 NEKEM IS NAGY KEDVENCEM :D -
#142 ohh,el is felejtettem
első játék,amit kiírattam cd-re.akkor még 1200-ért!!!!
az intrója alatt pislogni sem tudtam :)
settlers és az alábbi játék volt,amit annó még havernál láttam,és egyből beleszerettem mindkét (közel álló) stílusba.még nem volt hangkártyájuk,de úgy is ütött :)