1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#221 link -
csgj #220 Baldur's Gate II
-
#219 igen, a hangulata ott volt a szeren ennek is :) -
#218 egyszerre :)) -
#217 vmit csinálj a képpel mert nem jelenik meg:) látni akarom!!:D -
#216 postal 2:AP
ennek is egész jo a hangulata :D -
#215 pOSTAL 1? valaki ?
Tudom az 1., 2. rész teljesen más, de játékélményben melyik volt jobb? sztem mindkettő yó volt:D csak a 2-t kábé arra használtam, hogy baromkodjak :) Igen nagy story-ja volt amúgy a 2 nek :) :D -
#214 -
#213 LOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
#212 Heavy Metal F.A.K.K. 2
Kingpin
Postal!!!!!!!!!!!!! -
#211 lol... sims2re is volt, söt olyanis ahol te tudtad mozgatni a farkát :DDD -
#210 LOL nagyon nagy game, annak idején még ilyen nude-patcheket tettem a játékra:D:D:D
-
#209 hát sajnos ilyen a pc-s játékvilág:(( -
csgj #208 Drakan - Order of the flame
-
#207 LolZ :) -
#206 #179 :p -
Dexantreal #205 Mind1, rég jácottam vele :P. -
#204 Az meleg lenne...az a baj, hogy anyagilag óriási kudarc volt a játék, pedig elég jó értékeléseket kapott...a Treyarch meg odáig csúszott, hogy ma már csak PC-s sútereket portolnak konzolra, és más stúdiók sikersorozatainak készítenek folytatásokat (pl. Call of Duty 3) -
#203 aha . oké :)
1 óra alatt a 3. helyen 200 hsz:DD:D:
-
#202 3 :DDDD -
#201 1 -
Dexantreal #200 lál.
Doom 2? 3? -
#199 :DDD
-
#198 -
#197 xwing alliance? -
#196 1 jobb volt :) -
#195 úúúúúúúúúúáááááá, nagyonnnnn durva volt, disznóláb levágás, és egyéb testrészek repülése. Bazz, annak kéne vmi új rész.. És nem is bánnám ha csili vili lenne, csak maga az alapötlet, és a styte, és az egész játékmenet maradjon meg..... -
#194 giant2 forever :))
-
#193 Ja freespaceről jut eszembe... Red Faction... a 2-vel nem játszottam, de az 1... egyik kedvenc FPS-em -
#192 LOL :) csak vicc:) gúglén találtam, ez vmi átvezető cuccos lehet :) -
#191 Die by the Swordra ki emlékszik? Az mekkora volt még....főleg az Aréna mód...nem is értem, miért bukott akkorát az a gém... -
#190 -
#189 Descent, incoming, conflict freespace... és és terminal velocity. Áhhh rosszul leszek XD a régi szép idők -
#188 Jahh...amikor Mr. Tibbits magához tér a szekrényben...igazából elég kiszámítható jelenet volt, de mégis összehugyoztam a lábam a fasza rendezés miatt...amikor rázoomolsz, és elkapja a kezed...vááááh.... -
-
#186 Bocs csak nem nagyon ismerem az új gameket :DD de amúgy sokan dícsérték, lehet majd kiprószálom -
gyuri12 #185 tényleg beszartál?:O
amúgy ez a kép honnan van?nekem naggyon nem így nézett ki:/ -
#184 LOL :) Descent rulez:D
Erről jut eszembe:)
Incoming?
-
Dexantreal #183 Impossible Mission, ami lentebb linkelve volt, letölthető vhonnan? -
Dexantreal #182 Hm.
Erről az egyik pankrátor, Stone Cold Steve Austin csinált filmet ilyen néven.
Vagyis ő a főszereplő.
The Condemned.
Asszem :S.