1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#301 neee, ez komoly? és van ilyen infra piszoly is? mert mi még anno a Szivárvány fekete-fehér nagy tv-re azzal lőttünk :DDDDDDDD LOL :D "szivárvány - fekete fehér:DDD" -
#300 thx -
#299 XDDD de mennyire ismerős a helyzet... Velem is pont ez volt :D Az a vicces, hogy még mindig árusítják ezeket... Pedig a NES már 20 éve kiment a divatból. Ráadásul egy emulátor segítségével bármit el lehet indítani -
#298 LoL -
#297 Mennyi idős vagy amúgy?:D -
#296 elöre is jo 300-as téket :DD -
#295 Okok, majd holnap :) -
#294 Amúgy a duke nukem striptease táncosai nagy hatással voltak rám még a dn-re visszatérve :)) Mindjárt elmesélem csak kimegyek végre lezuhanyozni:D:D
-
#293 na én lefekszek... már fáradt vagyok, jonyoc holnap jövök :D -
#292 nee, ilyeneket neee, mert elsírom magam :D -
#291 exactly -
#290 Pontosan, Silver nagy game volt! :) -
#289 :D lol azt voltak ilyen több ezer játékot ígérő sárgakazik.. volt egyszer vettünk egy 1000 JÁTÉKOSAT!! BAZMEG 5 JÁTÉK VOLT, de 1 játék szó szerint 200 fajta módban volt fenn a kártyán, annyi különbségekkel, hogy más színű volt a háttere a játéknak :D kicsit se szidtuk a kis köcsög "kocsi, jön a kocsi" kínait...
Azóta tesómmal néha még felhozzuk azt a bizonyos mondást,mert vissza akartuk vinni a kötsögnek a játékot, hogy biztos úgy fogad majd bennünket, hogy "Made in China nem Cerélni vicca" loooooooool :D -
#288 Hogyne... 1el és a 2vel játszottam, a 3-hoz nem volt szerencsém -
#287 sztem a Silver is helyet érdemel itt!!!
nekem a Fallout mellet a kedvenc RPG,annyira megfogott a hangulata hogy vmi hihetetlen
képet nem találok -
#286 ez volt az?
-
#285 age of empires 1 :)
-
#284 igen, annak idején is kitűnt a fizijájával és játszhatóságával:)
Moto Racerre emléxek valaki?
azóta nem játszottan hangulatosabb motorversennyel. de sebaj... -
#283 Nana:)
terep 2-t semmi sem ütötte:)
-
#282 NFS 1 fényévekkel jobb -
#281 XDDD Ismerős. Contra egy örök klasszikus a Nintendo Entertainment System-en. De sajna itt magyarországon kevés embernek volt eredeti NES-e (nekem se) hanem csak ilyen kínai klón, sárgakazival. De nem baj a játék ugyanaz volt vele -
#280 Civilizationból melyik rész jött be nektek hangulat szempontjából?
-
#279 1nsane, máig a legjobb terepjáros gém
-
#278 :) régi szép idők :) -
#277 jaja nem volt rossz... orákon át lehetett nyomni :D -
#276 Asszem az Act Labs Force RS-t vettem akkor 25-30K-ért. De már nem emlékszem.
Net kávézót üzemeltettem és ott rengeteget játszottunk lanban. ezt is:D
Nem beszélve arról, hogy a mai napig működik a kormány és használom. (a bolt már rég bezárt:D) csak 32 bites XP kell hozzá mert egyenlőre 64 bites XP driver nincs hozzá, de ha jól tudom vista driver készül:) -
#275 istenem... a régi emlékek :) egymás kezéből gamepad kikapdosása, verekedés generálása ezáltal testvérrel :) sebaj, szép volt akkor is :) -
#274 nfs1:
nfs prostreet:)
ez csak egy érdekesség:) -
#273 -
#272 :) mennyi volt anno egy kormány? -
#271 Nem tudom emléxik valaki egy nagyon régi cuccra, ilyen fehér TV játékon volt maga a game, az volt a neve hogy: Contra :)
és oldalról lehetett látni, lövöldözős kis game volt:)
-
#270 RC 2000:) Életem első kormánnyal tolt rallysimje volt. Ütött is rendesen. pláne modokkal. -
#269 Jah lol XD Néha én is elgondolkodok ezen XD -
Zóanagyvarázsló #268 Én is gyakran érzem, manapság már ritkábbak a magukba szippantó játékok. Szerencsére azért az utóbbi évek felhozatalában is lehet igazán hangulatos játékra akadni, csak keresni kell. Talán a Psychonauts név sem ismeretlen mindenki számára.
-
#267 DDDDD:dddddddddddd :))))))))) ismerős dolog -
#266 -
#265 R.I.P. -
#264 Én csak elhajítottam a joystickot:D -
#263 Az 1-el és 2-vel játszogattam anno PSX-en. -
#262 oMG!!!!nagy game volt:) nagyon sokat toltunk mi is vele:)
úristen , én ennyire kocka voltam:D vagy vagyok?:DD! minden ilyen szarral én is nyomtam :) de megérte :D
Szép gyerekkorunk volt :)DDDDDDD lol