1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
  • Dj Xyberpunk
    looool, ennek volt vmi másik verziója, ja igen a bomberman, meg még kazettás foson a DIG-DUG:))))))) na az volt az igazán kemény:D
  • Slig
    Általánosban a számtek órákon szórakoztunk ezzel multiban. Ja meg erről jut eszembe az one must fall 2091 is. Az is isten game volt
  • xotyi
    A ToPGuN c film után megvoltam vesze ezért a játékért!!!
  • Dj Xyberpunk
    Olyan fura ,és megint csak magamat ismétlem, hogy még a gagyi grafikájú cim city 1-2 vel eljátszottam heteket. De a csudagrafikájú új részeivel meg perceket :S hogy van ez kérem...
  • Slig
    Jaja, hasonló érzés. "A régi szép idők"
  • w77d
    ámen :)
  • kuci06

• Dj Xyberpunk
    Egyszerűen miközben ezeket a képeket nézem, amiket linkelgetünk..... csomó régi emlék, meg érzés előjön, és felkavar, remélem ezekkel fogok álmodni:) , meg a szép emlékkkel amik anno történtek velem. Rájöttem, hogy ezek a játékok által egy csomó akkor dolog beugrik, régi haverok, hülyeségek, stb... Úgyhogy sztem kellett vna rég már egy ilyen topik :-)
  • Slig
    Jajj hogyne! mekkora volt ez is :D
  • Twetr0x
    Sim City 2000? Valaki?
  • Dj Xyberpunk

• Dj Xyberpunk
    imádtam :)
  • Dj Xyberpunk
    :) Köszönet nektek, és a sok jó (régebbi) HANGULATOS játéknak! :)

"sajnálom hogy nem élhettem meg:(" ez ultrakockás volt)
  • xotyi
    Lemmings,SimFarm,Mario,Stronghold,Dyna Blaster :D
  • berlinboy6329
    Road rash vki?Kedvencem volt.....ááááá...Ütni mindnekit!!!

• Dj Xyberpunk
    sorry nem vettem észre.
    a képeket látva biztos brutál hangulata lehetett, sajnálom hogy nem élhettem meg:(
  • Twetr0x
    Találtam még1et:
  • w77d
    de pörög ez a topik :D
  • w77d
    :D
  • Dj Xyberpunk
    ?
  • Twetr0x
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1192991197&no=303]#303[/URL]
  • Twetr0x
  • Dj Xyberpunk
    ez ŐRÜLET BAZZ, 1.5 órája akarok enni és fürdeni, de nem TUDOK!!!!!:dddd:D
  • Dj Xyberpunk
    ismerős, képet mutatsz?:O)
  • Dj Xyberpunk
    "core2 elég hozzá"

• Twetr0x
    Rama-t senki nem nyomta?
  • xotyi
    valami rémlik!:D
  • Dj Xyberpunk
    úú báz, tényleg. Az a para, hogy olyan régi az NFS1, hogy képet sem találsz:D ha találsz, pls tedd be :) tnx
  • xotyi
    Apropó nem tudja valaki h az UGH-t honnan tudnám leszedni (core2 elég hozzá?)
  • Dj Xyberpunk
    Mindkettő nagyon jó volt. Soccer Kid?:)
  • fery02
    Az első kép amúgy az NFS 4: high Stakes-ből van. Kezdve ott, hogy itt már követelmény volt a 3DFX, ami a képeken látszik is, míg az első rész még Dos-on is ment. Nem is beszélve erről a HUD-ról :) Jó, ez az autó, ami a képen van, alapból nincs a High Stakes-ban, de az első részben sem :P

Amúgy mingyárt én is dobok képeket, csak gyűjtök képeket.
  • Dj Xyberpunk
    jól beszélsz:)

csak az a baj van egy csomó jó régi game, és kurvára nagyot lehetne vele akasztani, ha megcsinálnák a 2007-es szintű verzióját! És ha az alapkoncepciót nem változtatnák meg, csak a grafikát, lehet hogy még hangulata is lenne :)

• xotyi
    jaja, és a Titus vagy a Blus Brothers? :DD
  • Slig
    Na igen, a pisztoly. Az táp volt ám. Duck Hunt nevű game. Meg a másik ilyen vadnyugati... Wild Gunman asszem. Igazából nagyon fura, a működési elvére még nem jöttem rá
  • Twetr0x
    Terep 2 Fenn volt régen a sulis gépeken, custom skinekkel és pályákkal :DDD
  • Dj Xyberpunk
    UGH!

alap:) és te a lost vikings-re?:D
  • Borgi
    igy van, tucat termékek vannak, minden gyakorlatilag pénzről szól. régebben kevesebb játék készült, de azért nézd emg ott is voltak olyanok hogy ihajj... inkább a tökfözelék. azér az is egy vicc hogy egy játék gyakorlatilag 3féle videokártyán fut full grafon. (ezzel a profit-orientáltságre probálok rávilágitani) régi játékoknál több hangsúlyt fektettek a szorakoztatásra. de még ma is lehet találni eggyet-eggyet, amibe van ötlet és szorakoztató.
  • w77d
    nekem anno a trespasser nevű jurassic park játék vlt a kedvencem! Azóta ne játszottam még olyan hangulatos játékkal! de jó lenne egy folytatás
  • Twetr0x
    Leghangulatosabb játék volt amivel életemben játszottam: Ráma
    Arthur C. Clarke könyve alapján készült.
    Ilyen kis kattintgatós játék volt, mint a mostani "kijutós" játékok.
    Egy henger alakú űrhajóban játszódott.

• xotyi
    Erre emlékszik még valaki?:)