1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#341 looool, ennek volt vmi másik verziója, ja igen a bomberman, meg még kazettás foson a DIG-DUG:))))))) na az volt az igazán kemény:D -
#340 Általánosban a számtek órákon szórakoztunk ezzel multiban. Ja meg erről jut eszembe az one must fall 2091 is. Az is isten game volt -
#339 A ToPGuN c film után megvoltam vesze ezért a játékért!!! -
#338 Olyan fura ,és megint csak magamat ismétlem, hogy még a gagyi grafikájú cim city 1-2 vel eljátszottam heteket. De a csudagrafikájú új részeivel meg perceket :S hogy van ez kérem... -
#337 Jaja, hasonló érzés. "A régi szép idők" -
#336 ámen :) -
-
#334 Egyszerűen miközben ezeket a képeket nézem, amiket linkelgetünk..... csomó régi emlék, meg érzés előjön, és felkavar, remélem ezekkel fogok álmodni:) , meg a szép emlékkkel amik anno történtek velem. Rájöttem, hogy ezek a játékok által egy csomó akkor dolog beugrik, régi haverok, hülyeségek, stb... Úgyhogy sztem kellett vna rég már egy ilyen topik :-) -
#333 Jajj hogyne! mekkora volt ez is :D -
#332 Sim City 2000? Valaki?
-
-
#330 imádtam :) -
#329 :) Köszönet nektek, és a sok jó (régebbi) HANGULATOS játéknak! :)
"sajnálom hogy nem élhettem meg:(" ez ultrakockás volt)
-
#328 Lemmings,SimFarm,Mario,Stronghold,Dyna Blaster :D -
#327 Road rash vki?Kedvencem volt.....ááááá...Ütni mindnekit!!!
-
#326 sorry nem vettem észre.
a képeket látva biztos brutál hangulata lehetett, sajnálom hogy nem élhettem meg:( -
#325 Találtam még1et:
-
#324 de pörög ez a topik :D -
#323 :D -
#322 ? -
#321 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1192991197&no=303]#303[/URL] -
#320 -
#319 ez ŐRÜLET BAZZ, 1.5 órája akarok enni és fürdeni, de nem TUDOK!!!!!:dddd:D -
#318 ismerős, képet mutatsz?:O) -
#317 "core2 elég hozzá"
-
#316 Rama-t senki nem nyomta? -
#315 valami rémlik!:D -
#314 úú báz, tényleg. Az a para, hogy olyan régi az NFS1, hogy képet sem találsz:D ha találsz, pls tedd be :) tnx -
#313 Apropó nem tudja valaki h az UGH-t honnan tudnám leszedni (core2 elég hozzá?) -
#312 Mindkettő nagyon jó volt. Soccer Kid?:) -
#311 Az első kép amúgy az NFS 4: high Stakes-ből van. Kezdve ott, hogy itt már követelmény volt a 3DFX, ami a képeken látszik is, míg az első rész még Dos-on is ment. Nem is beszélve erről a HUD-ról :) Jó, ez az autó, ami a képen van, alapból nincs a High Stakes-ban, de az első részben sem :P
Amúgy mingyárt én is dobok képeket, csak gyűjtök képeket. -
#310 jól beszélsz:)
csak az a baj van egy csomó jó régi game, és kurvára nagyot lehetne vele akasztani, ha megcsinálnák a 2007-es szintű verzióját! És ha az alapkoncepciót nem változtatnák meg, csak a grafikát, lehet hogy még hangulata is lenne :)
-
#309 jaja, és a Titus vagy a Blus Brothers? :DD -
#308 Na igen, a pisztoly. Az táp volt ám. Duck Hunt nevű game. Meg a másik ilyen vadnyugati... Wild Gunman asszem. Igazából nagyon fura, a működési elvére még nem jöttem rá -
#307 Terep 2 Fenn volt régen a sulis gépeken, custom skinekkel és pályákkal :DDD -
#306 UGH!
alap:) és te a lost vikings-re?:D -
#305 igy van, tucat termékek vannak, minden gyakorlatilag pénzről szól. régebben kevesebb játék készült, de azért nézd emg ott is voltak olyanok hogy ihajj... inkább a tökfözelék. azér az is egy vicc hogy egy játék gyakorlatilag 3féle videokártyán fut full grafon. (ezzel a profit-orientáltságre probálok rávilágitani) régi játékoknál több hangsúlyt fektettek a szorakoztatásra. de még ma is lehet találni eggyet-eggyet, amibe van ötlet és szorakoztató. -
#304 nekem anno a trespasser nevű jurassic park játék vlt a kedvencem! Azóta ne játszottam még olyan hangulatos játékkal! de jó lenne egy folytatás
-
#303 Leghangulatosabb játék volt amivel életemben játszottam: Ráma
Arthur C. Clarke könyve alapján készült.
Ilyen kis kattintgatós játék volt, mint a mostani "kijutós" játékok.
Egy henger alakú űrhajóban játszódott.
-
#302 Erre emlékszik még valaki?:)