1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#1063 hát igen, ez ott van a szeren! -
#1062 nem lesz gond a hangulattal sztem :) -
#1061 jaja, uj cod egész frankón néz ki -
#1060 XD XD XD XD XD XD XD XD (csak viccelek :D)
-
#1059 ez is fenn van, és nagyon jó game :) -
#1058 2007 egyik legjobb játéka. A hangulat, meg azok a poénok, amiket bevág a robothang...:D
-
#1057 LoL na hallod... :)) várjuk meg a fullt, mert a demo grafikája tényleg odabaszott, de a hangulatára kiváncsi leszek én... 2.VH hangulatnak vége, úgyhogy kiváncsi leszek , hogy fognak új miliőt csinálni a modern témának.... -
#1056 apropó intrók...
a kedvencem:
chaos theoryna meg ezis..[center] TO ME SONS OF SIGMAR, FOR THE EMPIRE!
amikor elmormolja az imát a végén... és úgy megy harcba hogy tudja ez lesz az utolsó a számára... :'(
-
#1055 Pontosan :) -
#1054 -
#1053 IMÁDOM, LEHET FOS AZ engine optimalizációja, de mai napig csodálom a feelingjét.. Erdőben rohangálás, tűznél húst sütni, vadászni, stb stb.. :)
Gothic ruleZ -
-
Zóanagyvarázsló #1051 Mondjuk nekem a FlatOut 2 bejött (az első rész kimaradt), az utóbbi évek autós kínálatából messze az kötött le a legjobban. Szerintem direkt jó, hogy nem akarta egy az egyben utánozni a Destruction Derby-t. -
#1050 -
#1049 Remélem sokan játszottak ezzel a beteg játékkal:
-
#1048 jaja:) ne is mond, nem vagyok ra buszke 3 eredeti jatekom van:
SC:BroodWar, HalfLife2, Hitman Triple Pack (2:Silent Hill, Contracts, Blood money) -
#1047 -
#1046 na igen, én is ettől félek. DE remélve a hangok, a stílus marad, akkor lehet hogy a hangulat nem vész el. Reménykedjünk.... -
#1045 Pont ma tettem fel ujra, kicsit POP EM IN THE FUCKN HEAD ezni ha tudod mire gondolok :D -
#1044 Tartóztass le :D Télleg nem ismertem. Lehet csak én vok konzervativ -
#1043 :) Hát erről van szó! EGYEDI legyen már valami!
Itt van pl a hitman széria, akárhogyan kurvacsilivili az új része is (blood money), akkor is tetszik, és nem baszták el a hangultatát! Mert EGYEDI A JÁTÉK! ÉS NEM UNISTALLÁLTAM LE 2 MP ALATT:))
BLOOD MONEY:
-
#1042 Sztem nem a legjobb játék, de haverommal egész nap ezt nyúztuk :D KILL KILL DIE MOTHERFUCKA XD
-
Zóanagyvarázsló #1041 Hehe kétszer már írtam :)
Amint végigviszem, a Beyond Good and Evil lesz a következő, arról is csak csupa jót hallok. -
#1040 egyebkent en ezert felek a Starcraft 2 tol is...oszinten megmondom hogy jobban orultem volna ha 2d-s marad, bar tudtam h az ma lehetetlen.. -
#1039 Ez bűn b*zm*g. -
#1038 jó volt, és totál egyedi! -
#1037 Ez ijen postal szerü agyemnet killing? -
#1036 A psychonauts jut eszembe, nehany eves jatek, de annak baromi egyedi hangulata volt! Kar hogy nem jatszottam vegig, mert valahol megakadtam es otthagytam inkabb
-
#1035 alapfeeling :D -
#1034 Lehet hogy nem játszottam vele eleget, majd egyszer előveszem :-) -
#1033 nem... majd letöltöm :D -
#1032 Na ez az... De sajnos(?) ez a trendi, FULL DX 10 ultra brutal lesz a Heroes 6 is. Én még reménykedem, hátha jön végre vmi jó rész belőle, fel is készülök általában hardwerügyileg, de aztán általában kurva nagyokat csalódom....... -
#1031 Énis :) -
#1030 -
#1029 NOLF 2!!! Nem játszottál vele??:O -
#1028 Szerintem ponthogy a hangulata az ami forradalmi. Bár én nem vagyok vmi idős, a NFS 3 volt az első komojabb autós cuccom :) -
#1027 LOOOOOOOOOL ez a NOLF 2 :D -
#1026 Én ezt is szerettem régen.
-
#1025 ne is mond, a Heroes 3mal kurvasokat jatszottam, volt egy ido amikor naponta 2 orat tobbhonapon keresztul, a heroes5ot fel se raktam a screenshotok utan -
#1024 A mocskos gettó hangulat, imádtam, és ezek mellé a cypress hill zenéje!