1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
transport tycoon megvan, csak nemtudom melyik meghajton :) 2 éve játszottam vele utoljára mindig felraktam de egyszer se inditottam el :DDD -
Csodálkozva tapasztalom, hogy sem a Jagged Alliance 1-2, sem a Transport Tycoon Deluxe nincs megemlítve, pedig mindegyik isteni játék. Sajnos képmentéssel nem szolgáhatok, a neten meg nagyon fs képek vannak többnyire (legalábbis a JA2-t illetően), vagy én nem tudok keresni. -
Na itt egy példa hogyan baszták el azt a ENNEK a jó kis SiN c. játéknak a hangulatát..
Sin 1.
Sin (2)emergence.......semmi köze az egyhez kb.. ki ez a nő istenem...MI EZ?????????
-
-
Ezzel valahogy sose tudtam sokat játszani, mert mindig elszédültem...
-
Zóanagyvarázsló #1098 RTS: StarCraft, WarCraft I-III, Total War széria, C&C, Red Alert (csak az első részek, a Dune 2 viszont kimaradt), Age of Empires II (az első rész annyira nem jött be, pláne hangulatilag), Dungeon Keeper I-II, Syndicate, Myth, WH40K: Dawn of War
TBS: Heroes of Might and Magic I-III (a többit is szeretem, de ezek a klaszikusok), Panzer General, Incubation, UFO: Enemy Unknown(/Defense), Civilization
Autós: Street Rod, Test Drive 2, Carmageddon
Platform: Psychonauts, Blackthorne, Golden Axe, Creatures 1-2
FPS: Duke Nukem 3D, Deus Ex (bár ez félig-meddig RPG is), Blood, Redneck Rampage, Doom I-II
RPG: Gothic széria, KotOR, Wizardry 8
Kaland: Sanitarium, Full Throttle, Sam&Max
Szimulátor: Steel Thunder (kiváló tankszimulátor volt C64-en)
Hack'n'slash: Diablo, Severance: Blade of Darkness
Menedzser: Championship Manager 3, Theme Hospital
Sport: FIFA 96, FIFA 98, World Cup 98
Egyéb akció: Max Payne 1-2, Wizard of Wor, GTA sorozat, Outcast
És a Sid Meier's Pirates!, mely az összes kategóriába beillene. Sajnos sok klassiukus kimaradt, vagy csak kipróbálni volt alkalmam, azért nem szerepel például sokkal több LA kalandjáték a felsorolásban, másokat pedig egyszerűen véletlenül hagytam ki. -
jóóóóóóóóó volt naon! -
ez már az. :D -
hát igen, elég idegesítő volt mikor mögöttem a szörny, és elöre mutat a kamera... de lehet ez is a para része volt, ki tudja:D -
Ez má' lassan chat :D -
:D -
már megjavult, csak nem szokott hozzá az sg az ilyen turbo topikokhoz:D -
Jaaaaa, szőke vagyok, bocsi XD -
Off:Nekem eltünt minden komment, csak a 83 mastól felfele látoma kommenteket :D -
a silent hilleknek csak a kamerakezelése nem tetszik -
ebben meg kellemesen csalódtam :)
Butcher bay:)
-
mi történt itt? :O -
ez is ott volt :) -
-

-
Condamned :S :S :S Már a nevétől is parázok :D -
nekem amúgy a pacific assault nagyon bejövős volt
-
Ja és nem mellesleg maygar fejlesztésű (eidos hungary) :D -
Pedig nagyon jó kis gém. Mehetsz repülővel, hajóval, anyahajóval, tengeralattjáróval stb... És multiba is élvezetes :) -
:D -
ez nekem kimaradt:( -
2 játék volt életemben eddig, ami annyira félelmetes volt, hogy nem mertem játszani. 1. Condemned. 2. Silent hillek...
-
meg a zene.amit ma is hallgatok -
jaja :) -
Nemrég vettem meg
-
hát igen, az a képregényes, nagyvárosi dark/sin city feeeling, odabaszott ahova kell :) -
Horror gémeket ne mszertem :) Mert szertek aludni tudod :D -
Nagyon szeretném,mert olyan grafikával játszani egy jó feelingű gamét... Világélmény lenne :) DE az esetek többségében elbaxxák az egészet . Reménykedjünk! -
Biztos volt már de nekem ez volt a nagy kedvencem, meg a második része!
-
wazze tényleg
Kingpin mekkora game volt,meg az a zene... -
resident evil 1.. az összes része jó volt szerintem, mert hozott vmi újat!
-

-
A legjobb ;) -
unreal 1... ennek még volt hangulata.....
-
gyuri12 #1064 

már 2-szer kijátszottam:)