1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
-
#1743 Én 1 játékkal játszom több mint 4 éve...
LineageII :)Még mindig bejön. -
#1742 Kicsit meghalt a topik egy ideje, de nemreg jatszottam egy jatekkal, aminek nagyon bejovos a hangulata, Max Payne-hez hasonlo (nem veletlenul, a keszitok ugyanazok), Alan Wake a cime. (xbox-on jatszottam).
A masik ami tetszett a ps3-mon az a Heavy Rain volt, fordulatos story, szep grafika es jo hangulata van ennek is. -
Majesty #1741 Sziasztok!
KD legend of burning foghters honnan lehet letölteni?Nagyon tetszik ez a játék. -
#1740 -
n3whous3 #1739 Én is megnézem, de mivel nincs konzolom, ezért csak kipróbálni tudom :( -
#1738 vegulis mindegy, de ja, a ps2es 2002-es.
Most lattam egy jatekot, Assasins Creed, hat nem semmi ez sem, hangulata is van talan, de a grafika beszaras..
ha minden igaz 1 honapon belul a GTA 4 hez is szerencsem lesz, hat jokat irnak rola finoman szolva... -
n3whous3 #1737 vagyis a Pc verzió, hupsz -
n3whous3 #1736 2003 -
#1735 2002-es! az mar 6 ev lassan:) -
#1734 Az nem is regi jatek :) -
#1733 neha nosztalgiabol megnezek youtubeon egy egy regi jatekot, ha mar idom nincs is ra hogy felinstallaljam ujra nehany perc jatekert..legutobb:
GTA Vice City
hogy egy kicsit felporogjon a topik lehetne csinalni egy szavazast nem? mondjuk nehany kategoria lenne.. -
#1732 Nekem is A Kapitany jut eszembe rola :D -
#1731 "repülőnkhöz kellett összeszedni tárgyakat!"? Nekem erről kapásból a Keen sorozat jut eszembe, bár abba nem UFO-val kell mászkálni -
#1730 Helló! Én meg egy olya játékot keresnék hogy alien paranoia! Amikor megvettem a gépet akkor volt meg valahonnan! Ilyen kis ugribugris kis játék volt! Egy ufoval lezuhanunk egy bolygóra és a repülőnkhöz kellett összeszedni tárgyakat! -
#1729 kicsit felélesztem a topikot,mert keresek egy régi játékot,és hirtelen nem tudom hova írjam :)
szóval:nagyon régi,'99-'01-es lehet,de erre sem emlékszem pontosan.a szlognjére is csak magyarul emlékszem:
"eljön az idő,amikor az elme (agy) megfejti önmagát"
egy kék ruhás emberkével kellett mászkálni,és mint a szlogenből kiderül,a jövőben megfejtették az agyat,és rájöttek,hogy igen sok mindenre képes az ember,többek között "varázsolni" is.akciójáték volt,megspékelve egy kis karakterfejlődéssel
ennyire emlékszem össz-vissz.annó csak a demojával játszottam,ami úgy kezdődött,hogy egy kislány szelleme (???) ad valami feladatot,és bemegyünk valami templomszerűségbe.ááá,inkább nem is írom tovább,mert lehet teljesen más volt
remélem valaki tud majd segíteni :S -
#1728 :) Hát azért itt voltam majdnem végig :) De 10 év múlva visszatérünk megint, és újra éljük az emlékeket! :,( Byez! -
#1727 hát a legszarabb idö mentél el :P -
#1726 Nincsmit :-) időközben visszatértem a netre :-) DE tényleg, ez egy hullócsillag topik volt! Fantasztikus élményekkel! Én is köszönök mindent , mindenkinek ! .-) -
#1725 nos, a téma mint kiderült meghalt, DE!
köszönöm a sok szép felidézett élményt a nyitójának ;) -
cod9499 #1724 csé all.Vkinek nincs meg a CORSAIRS?? -
#1723 Shadowman. Iszonyat jó játék volt. Ha leültem játszani órákig nem bírtam elszakadni a géptől. -
#1722 jaa értem :$ konzolba nem vagyok otthon...
mindegy, megbeszéltük, amúgy nekem is csak idén karácsonykor lesz gépem alá :D -
SlickAdam #1721 ps3-ra idén jött ki, ezen a platformon találkoztam vele először (meg úgy egyáltalán ezzel a stílussal) -
#1720 oblivion az nem idei játék :] de kétségtelen jó alkotás. -
SlickAdam #1719 Végigjátszás után azt kell mondjam, hogy SZÁMOMRA idei év leghangulatosabb játéka (Oblivion és Darkness mellett) a PS3-as FOLKLORE. És nem csak a hangulata, hanem a megvalósítás, az irányítás, a képi világa is egyedi. -
#1718 igaz -
#1717 Krájzisz2,Kod5 Azok jobbak lesznek :DDDDDDDDDDDDDD -
#1716 Mi van velük? Jaaa, hogy ez két aktuális agyonhájpolt csilivili lószar?
Doom1 mellet elbújhatnak kőkeményen. :)
-
#1715 krájzisz, kodnégy -
#1714 -
SlickAdam #1713 nincs -
#1712 pc-re is van ? :$ -
SlickAdam #1711 én már az elsőnél ejtettem pár csepp könnyet, de a végén ... -
#1710 a shadow of the colossus mindent visz hangulatban
mikor még csak ismerkedtem a játékkal, az egyik colossus-fightnál majdnem elsírtam magam -
Zóanagyvarázsló #1709 PC, Xbox, PS2
Egyébként valóban exkluzív címnek indult, de aztán pár hónapon belül jött az említett három platformra. Egyébként szerintem meglepően jól játszható billentyűvel és egérrel. -
#1708 pc n tuti van, jatszottam vele -
#1707 Az nem Boxos jatek? -
gyuri12 #1706 milyen játék az?:) -
Zóanagyvarázsló #1705 Ez pontosan így igaz. -
#1704 bizony:)