1743
★ נáтéкσк нαηgυℓαтα ★
  • barret
    Én 1 játékkal játszom több mint 4 éve...
    LineageII :)Még mindig bejön.
  • grizzly21
    Kicsit meghalt a topik egy ideje, de nemreg jatszottam egy jatekkal, aminek nagyon bejovos a hangulata, Max Payne-hez hasonlo (nem veletlenul, a keszitok ugyanazok), Alan Wake a cime. (xbox-on jatszottam).

A masik ami tetszett a ps3-mon az a Heavy Rain volt, fordulatos story, szep grafika es jo hangulata van ennek is.
  • Majesty
    Sziasztok!

KD legend of burning foghters honnan lehet letölteni?Nagyon tetszik ez a játék.
  • passatgt
  • n3whous3
    Én is megnézem, de mivel nincs konzolom, ezért csak kipróbálni tudom :(
  • grizzly21
    vegulis mindegy, de ja, a ps2es 2002-es.
    Most lattam egy jatekot, Assasins Creed, hat nem semmi ez sem, hangulata is van talan, de a grafika beszaras..

ha minden igaz 1 honapon belul a GTA 4 hez is szerencsem lesz, hat jokat irnak rola finoman szolva...
  • n3whous3
    vagyis a Pc verzió, hupsz
  • n3whous3
    2003
  • grizzly21
    2002-es! az mar 6 ev lassan:)
  • barret
    Az nem is regi jatek :)
  • grizzly21
    neha nosztalgiabol megnezek youtubeon egy egy regi jatekot, ha mar idom nincs is ra hogy felinstallaljam ujra nehany perc jatekert..legutobb:
    GTA Vice City

hogy egy kicsit felporogjon a topik lehetne csinalni egy szavazast nem? mondjuk nehany kategoria lenne..
  • barret
    Nekem is A Kapitany jut eszembe rola :D
  • fery02
    "repülőnkhöz kellett összeszedni tárgyakat!"? Nekem erről kapásból a Keen sorozat jut eszembe, bár abba nem UFO-val kell mászkálni
  • gibson9
    Helló! Én meg egy olya játékot keresnék hogy alien paranoia! Amikor megvettem a gépet akkor volt meg valahonnan! Ilyen kis ugribugris kis játék volt! Egy ufoval lezuhanunk egy bolygóra és a repülőnkhöz kellett összeszedni tárgyakat!
  • ProGabe #1729
    kicsit felélesztem a topikot,mert keresek egy régi játékot,és hirtelen nem tudom hova írjam :)

szóval:nagyon régi,'99-'01-es lehet,de erre sem emlékszem pontosan.a szlognjére is csak magyarul emlékszem:
    "eljön az idő,amikor az elme (agy) megfejti önmagát"

egy kék ruhás emberkével kellett mászkálni,és mint a szlogenből kiderül,a jövőben megfejtették az agyat,és rájöttek,hogy igen sok mindenre képes az ember,többek között "varázsolni" is.akciójáték volt,megspékelve egy kis karakterfejlődéssel

ennyire emlékszem össz-vissz.annó csak a demojával játszottam,ami úgy kezdődött,hogy egy kislány szelleme (???) ad valami feladatot,és bemegyünk valami templomszerűségbe.ááá,inkább nem is írom tovább,mert lehet teljesen más volt

remélem valaki tud majd segíteni :S
  • Dj Xyberpunk
    :) Hát azért itt voltam majdnem végig :) De 10 év múlva visszatérünk megint, és újra éljük az emlékeket! :,( Byez!
  • biomage
    hát a legszarabb idö mentél el :P
  • Dj Xyberpunk
    Nincsmit :-) időközben visszatértem a netre :-) DE tényleg, ez egy hullócsillag topik volt! Fantasztikus élményekkel! Én is köszönök mindent , mindenkinek ! .-)
  • VRSDM
    nos, a téma mint kiderült meghalt, DE!

köszönöm a sok szép felidézett élményt a nyitójának ;)
  • cod9499
    csé all.Vkinek nincs meg a CORSAIRS??
  • rooney8
    Shadowman. Iszonyat jó játék volt. Ha leültem játszani órákig nem bírtam elszakadni a géptől.
  • VRSDM
    jaa értem :$ konzolba nem vagyok otthon...

mindegy, megbeszéltük, amúgy nekem is csak idén karácsonykor lesz gépem alá :D
  • SlickAdam
    ps3-ra idén jött ki, ezen a platformon találkoztam vele először (meg úgy egyáltalán ezzel a stílussal)
  • VRSDM
    oblivion az nem idei játék :] de kétségtelen jó alkotás.
  • SlickAdam
    Végigjátszás után azt kell mondjam, hogy SZÁMOMRA idei év leghangulatosabb játéka (Oblivion és Darkness mellett) a PS3-as FOLKLORE. És nem csak a hangulata, hanem a megvalósítás, az irányítás, a képi világa is egyedi.
  • grizzly21
    igaz
  • barret
    Krájzisz2,Kod5 Azok jobbak lesznek :DDDDDDDDDDDDDD
  • NeoMaN
    Mi van velük? Jaaa, hogy ez két aktuális agyonhájpolt csilivili lószar?

Doom1 mellet elbújhatnak kőkeményen. :)
  • Pacal17
    krájzisz, kodnégy
  • VRSDM
  • SlickAdam
    nincs
  • VRSDM
    pc-re is van ? :$
  • SlickAdam
    én már az elsőnél ejtettem pár csepp könnyet, de a végén ...
  • Kojiro
    a shadow of the colossus mindent visz hangulatban
    mikor még csak ismerkedtem a játékkal, az egyik colossus-fightnál majdnem elsírtam magam
  • Zóanagyvarázsló
    PC, Xbox, PS2

Egyébként valóban exkluzív címnek indult, de aztán pár hónapon belül jött az említett három platformra. Egyébként szerintem meglepően jól játszható billentyűvel és egérrel.
  • grizzly21
    pc n tuti van, jatszottam vele
  • barret
    Az nem Boxos jatek?
  • gyuri12
    milyen játék az?:)
  • Zóanagyvarázsló
    Ez pontosan így igaz.
  • grizzly21
    bizony:)