2430
-
#108 Ilyen volt, ilyen lett összehasonlítás az első résszel. :) -
#107 http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200808&id=114 -
#106 Október 1 -re van kiírva a megjelenés de ez még változhat! -
romii #105 mikor jön már ki :l -
Hellsing47 #104 2 új videó -
#103 A Monolith munkatársai elárulták, hogy sokak kedvenc horror játéka, a népszerű F.E.A.R. folytatása, a Project Origin kipróbálható lesz a megjelenés előtt.
Kevés félni kedvelő játékos van, aki ne ismerné Alma hátborzongató tetteit. A fekete hajú kislány, aki ott van sokak rémálmában, hamarosan visszatér, hogy tetteivel ismét rémületet csaljon az arcunkra. A F.E.A.R. folytatása, a Project Origin az elődben megismert vonalon halad tovább, a játékmenet és a hátborzongatú hangulat megmarad, a grafika a kornak megfelelően megszépül. A fejlesztőbrigád elárulta, hogy terveznek kipróbálható verziót készíteni a játékból, hogy mindenki eldönthesse, kell-e neki a játék, vagy sem. Sajnos azt még nem tudni, hogy mindhárom platformra érkezik-e majd a demonstrációból, mint ahogy a megjelenési dátumot is még homály fedi. -
#102 E3 videoshow -
#101 E3 Video Interview -
#100 "Fear Alma Again" - Sokszor segít minthogy ellenünk lenne^^ -
#99 állat. -
#98 Egyre jobb szerintem. -
#97 E3 Trailer -
#96 2 új trailer -
#95 nagyon jó kis játék lesz....csak jelenne már meg -
#94 Artok + 3 kép -
#93 Pár kép + új vér trailer -
#92 Combat Trailer -
strebacom #91 Hát remélem Full lesz nem demó!! -
#90 Na remélem nyáron lesz demo ebből is! -
strebacom #89 -
#88 Jo lesz ez -
#87 Csak a 2.-ról az filefrontra irányit onnan gyors! -
strebacom #86 Melyik szerverröl szedjem, mert nekem nem indul el a letöltés a németröl ??? -
#85 Azta ahogy néztem az egyik videót a külsö teres robotosat mondom ez mi a rák ocsmány ronda.Utánna nézem a 2.-at egy szép belső teres bemutatással nyit majd ki megint az okádék külsö térre.A kettő valahogy nem fér össze bennem. -
#84 Képek + Trailer -
#83 Apríts fát mert nagyon hideg lesz a tél! -
#82 Mikor jön nem tudja valaki?
Jöhetne már...aprítaniakarok!!! -
#81 2 új rövid trailer -
#80 Brutális! -
#79 ettől tuti beszarok majd este 11 orás single gameplay közben melo után -
strebacom #78 Faxa képek köcce....
A mocskos pofáját, hát nem semmi ez :
-
strebacom #77 No vitted innen a kezed :
-
#76 ha voltak már ezek a képek, srx. -
#75 anyám hogy mozog! :-o
jó lessz -
strebacom #74 Project Origin - Abomination trailer -
strebacom #73 -
#72 Photoshop 10 CS3
Most elővettem a FEAR-t és kiegészítőjét...jó féle!
Ha ilyen lesz ez is akkor nálam tuti befutó! -
#71 Nem, te max az Extraction Point-tal vagy a Perseus Mandate-tel játszhattál, ezek a fear kiegészítői. A Project Origin még meg sem jelent,azért azt még végig sem játszhattad -
ütőképes #70 Ez csak egy kiegészítő volt?Bocs h.hülyeségeket irkálok de az egyik haverom úgy sózta rám h.ez 2.rész én meg örültem mint majom a farkának de ezek szerint csak valami kamu szarsággal traktált. -
#69 biztos is mert még nem jelent meg a játék.... :)
amúgy van már megjelenési dátum ?