2430
-
#150 Új képek + Trailer -
#149 Előkészületben a 3. rész? -
#148 Hát nagyon csekély angol tudásomból ezt tudtam összehozni.Lehet fikázni nyugodtan :D Egy angoltudatlantól ez is valami!
Egy elhagyott általános iskolán keresztül ment amikor kísértetekkel találkozott.Hirtelen kialudtak a fények, és az egyetlen fényforrás a fegyver torkolattüze volt.
A hangok remegésre késztették. Lehet közrejátszott a méretes fejhallgató is.A sötététség és a félelmetes hangok kombinációja egy hátborzongató hangulatot adtak.
A város romjai tele vannak zsoldos csapatokkal és a klónkatonákkal is, + a "schoolgirl-turned-psychic death machine named Alma" (Iskoláslánynak álcázott pszihés gyilkoló gép???? )
"Ebben a demóban" tehát amit mutattak a csókának ki akarták emelni a változásokat az alap FEAR-hez képest. (Ugyanazok a helyszinek [üzleti tornyok hegyekben] ugyanazok az elleségek folyamatosan.)
Megnézték Auburn elhagyatott utcáit ahol frankón felfegyverzett lépegetőbe is beülhetünk.
Ekkor az általános iskola egy természetfeletti kísértett ház? ez épp olyan mint az általános iskola csak ennek van egy összetört helikoptere a közepén.
Végül voltak egy titkos katonai létesítményben, ahol egy különösen döbbenetes fokozódó pillanattal, amit nem spoilerez nekünk!!
Akik az első részben szerették a láthatatlan ninjákat azok nem fognak csalodni most sem.Itt olyan gyorsan mozognak hogy csak bulett-timeban lehet őket leszedni.
Aztán egy másik ellenség a négykézláb mászkáló pók túlajdonságokkal rendelkező (falon mászik).Ezek kisérletek elfajzott alanyai.
Grafika jó.A hangok nagyon jól sikerültek.
Nagyszerű folytatás lesz. -
#147 F.E.A.R. 2: Project Origin Single-Player Hands-on
Valaki megtenné hogy az érdekesebb infokat lefordtja magyarra márha van benne új dolog? -
#146 20 új kép -
#145 # A kulisszák mögött: MI és grafikus motor -
#144 egy megjelenésnek jobban örültem volna, de azért éljen -
romii #143 -
#142 Január közepén demó! -
#141 2 új video -
#140 -
mikiking #139 jo,hogy a duma francia....attol még jo -
#138 Ha van valahol angolra kapcsoló menü akkor szólj...:-) -
mikiking #137 az oldal az egy kiváló oldal.... nagyon sok játékot tesztelnek... -
#136 Érdekes oldalról van, de már láttam ezt a részt régebben...:) -
#135 mi ez a béna szerkezet ez csak valami tévedés lehet -
mikiking #134 F.E.A.R. 2 gameplay -
#133 [URL=http://www.projectorigincommunity.com/node/305]"Alma returns"[/URL] -
#132 Új képek + 1 Trailer -
#131 Még nem! 2009 Február 10-ére van írva a megjelenés! -
#130 ez a játék kijött már? -
#129 -
#128 Elite Powered Armor Trailer -
#127 Klasszikus japán horror feelinggel! Video -
#126 [URL=http://www.projectorigincommunity.com/node/270]Kérdezz a fejlesztőktől videó #2[/URL] -
#125 ez már hihetetlen amerre csak benézzek mindenhova beirtad ezt a szar reklámot, hogy több aranyad legyen ... hát beszarok, valaki nyomasson már valami büntetést ennek ... -
#123 http://gamepod.hu/iras/fear_2_bemutatkozo_trailer.html
sry, ha már volt. -
#122 na, azt 5 perc után töröltem, holott az első tényleg élmény volt....
még jó, hogy mindent nem veszek meg elsőre... -
#121 Addig még sok változás történhet... Akár névcsere is. -
#120 Ők inkább felejtsék el és ne csináljanak még egy borzalmat... -
#119 Remélem a másik cég akinél FEAR név jogai vannak és csinálták a Perseus mandate-et azoktól is kapunk majd folytatást! -
#118 várjuk, az első rész nagyon tetszett :) -
#117 Csak az a 2009 február olyan messzinek tűnik XD -
#116 Sokkal jobb lett így a közérzetem -
#115 Hurrá,most már sokkal jobb lesz ...... XD -
#114 Nagyszerű hírt hoztam a FEAR 2 hivatalosan is FEAR 2 (vagyis FEAR 2: Project Origin) -
#113 visszavonva. -
#112 Ugyanaz mint előtted lévő hsz. -
#110 Project Origin: Jövő év elején
(HW Insider) A Warner Bros. és a Monolith kicipelte a Project Origin-t a GC parkettjére és örömmel tudatták minden érdeklődővel, hogy jövő év első negyedében érkezik a paranormális jelenségekkel telitüzdelt játék folytatása PC, PS3 és X360 platformokra. Szerencsére a kissé labilis Alma nem kezdte el felkolncolni a játékosokat, de ki tudja mit fog művelni, ha a FEAR osztag elcsípi végre a grabancát.
info: Hardwired
-
steweee #109 van vmi köze a fear-hez? mármint technikailag. gondolom story szempontjából van