2430
-
#190 Az csak a konzol miatt van pcn nem fognak szerintem! -
#189 Olyasmi csak világítanak a replica katonák...:D -
#188 Magyar felirattal csak 9 papír lesz Asszem akkor nem marad ki az eredeti első rész mellöl ez sem! -
#187 Ez kb. olyan, mint az első rész, mondjuk grafikára pofásabbnak tűnik, valamivel, ...várjuk, aztán meglátjuk! -
marco2 #186 Ez ütős lessz. -
#185 Frankó várom már nagyon! -
#184 Szerintem láttad már a két videó tartalmának 90%-át demonstrációs videókban...:D -
#183 eddigi fearek alapján 5 percnyi videoban benne lehet a demo fele kb, nem nézném meg ^^ -
#182 Egy kis kedvcsináló a demóhoz...:P
péeshárom demó gémpléj hádé :)
péeshárom demó gémpléj hádé tú :) -
#181 Majd 22.-én kiderül!Konzolra tuti meg fog jelenni a demó! -
#180 Tényleg 22-én megjelenik? Az kafa. Lehet még belőle egy év FPS-e is, mert a Monolith hegesztgeti újra a játékot, nem pedig a Timegate Studios, akik a cseppet sem kecsegtető kiegészítőket elkövették.
Remélem a narancsos... illetve Almás () részekből a legjobbat fogják kipengetni a készítők, mert az első játék egyik legnagyobb aduja a nyomasztó, darkos hangulat volt, többek között, és erre a hangulatra a kedves vörös ruhás hölgyemény jókora lapáttal rátett.
Igaz a progi egy bizonyos részében leült a feszültség és sorra következtek a monoton öldöklős részek, de azért a kellő időben Alma vörös szeme be-bevillant egy-egy sarokban. Ez bizonyára az Origin-nél sem lesz másképp. -
#179 Szóval 22.? Na meglátjuk, remélem nem kacsa, bár a Worth nem erről híres,...remélem annyira le fog nyűgözni, mint az első rész! -
#178 F.E.A.R. 2: Project Origin Demo Coming Next Week
Project Origin continues F.E.A.R.'s supernatural suspense story of an escalating paranormal crisis that threatens to destroy a major American city. Alma now has free reign, and the consequences will be unimaginable. The F.E.A.R. 2 single player demo for F.E.A.R. 2: Project Origin will be available for the X360, PC, and PS3 beginning Jan. 22.
info: Worthplaying -
#177 [URL=http://www.gametrailers.com/player/44404.html]"Kérdezz a fejlesztőktől!" múvi 4 krisztmösz edisön :)[/URL] -
#176 Persze senki nem azért kérdi akinek csúcs gépe van! -
strebacom #175 Látom nem ismersz én egyáltalán nem azért kérdeztem.... -
#174 Sosem értettem meg miért jó pakeszkodni hogy milyen über gépe van valakinek!
És sokszor nagyon sok esetben jön a kontra hogy "mivan irigykedsz" stb.
Lehet velem sokan értenek egyet ebben amit most írok,de részemről ez a dolgon még véletlenül sem irigység hanem amolyan szánalom szerű dolog.Mert minek vesz valaki ilyen baszott drága gépet ha jóval olcsóbban is olyat lehet venni amin ugyanolyan jól mennek a gamek.
Az tény hogy nem 180fpsekkel de nekem jó az 30-60is.
Én melozok nekem bőven lenne pénzem a mostani legújabb cuccokra mindenből pc téren, de mire mennék vele?Arra hogy elbasztam a sok pénzt és vigan mondhatnám igen megvettem őket 50 helyett 120 fps 3 havi fizetés árán.Inkább ezt kihagynám!
-
Hellsing47 #173 biztos hogy nem!
gyenge géped van nagyon hozzá -
#172 Most nem azért de mifelénk ilyeneket hívják nagyképűnek!
Ez kb olyan volt mint ha nekem van egy Ferrarim és félve megkérdeném juj vajon a trabit és a kis polskit le tudom majd gyorsulni?
Fear az soha nem a nagy gépigényéről volt híres.A te géped nagyon lazán fogja vinni fullon! -
#171 na, úgy legyen! -
#170 LOL menj már.Ne ebből a kurva Mech-es vidóból vond le következtetést.
Nem ebből áll a game!Lesz 1-2 ilyen rész na és nagy durranás a game 95 % nem erről fog szólni nem kell beszarni! -
#169 Én ezt a Saint Row 2 -öt már meg se mertem nézni,...gondolom nem is szabad megnézem, főleg úgy, hogy lefitymáltam a sárga földig a GTA IV . -et.
Na, de hogy visszatérjünk, a FEAR első része mind a mai napig kedvenc játékom, szinte az utolsó FPS ami valamit is ért hangulatban és megvalósításban,...de ez az Origin, mint valami Mechwarrior, hihetetlen mennyire leépültek a játék fejlesztők,...már csak a Diablo 3. -ban bízok, ha azt is elgatyázzák, abba hagyom a számítógépes játékokat. -
#168 nemtudom, de ne menjünk bele. -
strebacom #167 Nálam vajon futni fog fullba??? -
strebacom #166 Méég pár nap és itt a demooooo----remélem!!! -
yaqwsxcde #165 F.E.A.R. 2: Project Origin Gépigénye - gepigeny.hu -
#164 mondjuk ez igaz, sajna -
#163 Áhh ne adj ezekre. Emlékezz csak a GTA4-re meg a saint row2-re (hogy csak 2 nevet említsek a közelmúltból) A recommended spec-nél 3x erősebb géppel is fullosan szar. -
#162 8600GTS meg a 2900XT egy kategória ám, hooogyne -
#161 ez egész jó. -
#160 Itt a hivatalos gépigény:
Minimum system requirements:
* CPU: P4 2.8GHz (3.2GHz Vista)/Athlon 64 3000+ (3200+ Vista)
* GPU: Fully DX9-compliant graphics card with 256MB (SM 2.0b). NVidia 6800 or ATI X700.
* Memory: 1GB (1.5GB Vista)
* HDD: 12GB
* DirectX: 9.0c
* Sound: DX9.0c compliant
* Optical drive: DVD (boxed only)
* Internet: Broadband
Recommended system requirements:
* CPU: Core 2 Duo 2.2GHz processor family/Athlon 64 X2 4400+ (required for MP host)
* GPU: Fully DX9-compliant graphics card with 512MB (SM 3.0). NVidia 8600 GTS or ATI HD 2900 XT.
* Memory: 1.5GB
* HDD: 12GB
* DirectX: 9.0c
* Sound: DX9.0c compliant
* Optical drive: DVD (boxed only)
* Internet: Broadband (768kbit/sec upstream required to host 16 players)
-
#159 Nekem is bejön. Első rész is tetszett. -
marco2 #158 F.E.A.R. 2: Project Origin - Hamarosan demózhatunk:http://www.gamestar.hu/fear-2-project-origin-hamarosan-demozhatunk.html -
#157 Hardwiredről pár kiegészítő info:
"QuadCore meg DualCore gépeken érezhető teljesítményjavulásra számítsatok. Ám azt is kell tudni, hogy a F.E.A.R. 2 még nem használja túlságosan ki a többmagos processzorokat. Havok fizikai rendszer mellett döntöttek, úgyhogy az NVIDIA tulajok szája itt most legörbed. Nincs framerate-felturbózó PhysX :( A FEAR2 AI rendszerén dolgozott pár ember a Monolithnál. Reméljük, ők külön erre a feladatra rendelt lyányok voltak, tehát kávét nem kellett nekik főzni meg udvart sepregetni. Emiatt számíthatunk AI téren kellemes meglepetésekre. Ha talán forradalmi nem is, legalább bugos nem lesz.
DirectX 10 támogatást sajna nem sikerült beépíteniük, mivel nem volt rá idő. Viszont a következő játékba tervezik a DirectX 11 és CUDA támogatást, így nem kell beijedni. A CUDA-ról annyit kell tudni, hogy az NVIDIA grafikus processzorral brutálisan póverful és ledöbbentő, padlón állakat koppantó teljesítményt lehet elérni. Ez már a PhysX brutális teljesítményén is látszott. Több fejlesztői eszköz használja már a CUDA-t. Kipróbáltam ezek közül egyet és hát meg kell mondanom, eléggé elképesztő a teljesítmény emelkedés. Szóval, nagy reményeket fűzünk a játékfejlesztőkhöz, használják csak ki bátran a sokszor tétlenül üldögélő grafikus mag erőforrásait! Négyoldalas interjú összefoglaló vége..
DEMÓ január közepére várható PS3 és talán X360 platformokra. A Warner Bros. Interactive nem vonja meg a PC-s tábortól sem az élvezetet, úgyhogy ők is megkapják a magukét!"
-
marco2 #156 Mi az hogy a FEAR a kedvenc játékom ez sem lessz másképp -
#155 Na végre jó látni rajtam kivül mást is érdekel a game! -
Hellsing47 #154 omg, ez a videó de elvette a kedvemet :|
mi ez a szar??
nagyon remélem hogy single-ben 5percnél tovább nem fogunk abban az "Elite Powered Armor-ban" ülni :| -
#153 Ez mi akar lenni, valami új mechwarrior játék, vagy egy normális F.E.A.R folytatás? -
#152 Némi info + 1 új videó -
#151 F.E.A.R. 2: Project Origin - Demo Coming For All Platforms
Project Origin continues F.E.A.R.'s supernatural suspense story of an escalating paranormal crisis that threatens to destroy a major American city. Alma now has free reign, and the consequences will be unimaginable. Monolith revealed that a demo for the PS3, X360 as well as the PC edition of the game is coming rather soon.
info Worthplaying
Remélem ez a rather soon még a megjelenés előtt lesz!