2430
-
#230 Nemigazán ide tartozik, de 2gb rammal, hogy a jóistenbe használsz vista-t és még játszol is mellette? -
#229 Na kíváncsi vagyok mit alkottak a feares srácok! -
#228 Innen nekem elég gyorsan lejött! -
#227 én csak arra várok már, hogy hazaérjek... de még fogdokihoz is kell menni, szal ebből már csak holnap elsz game :(
de akkor szarásig -
#226 Én várok valami magyar gigabites ftp -re (ráér) -
#225 innen is tölthető a demo -
#224 Kösz tesó.Töültöm csak sorban kell állni érte. -
#223 http://www.fileplanet.com/196225/190000/fileinfo/FEAR-2-Demo -
#222 Hát remélem nem fogunk csalódni és lessz demó.
Amúgy jó kis játék lessz.Pörgős harcok,para 2009es színvonalban.És remélem az optimalizáció sincs elrontva úgy a kevésbé jó géppel rendelkezők is kipróbálhatják. -
#221 mégmindig sehol egy demo :D -
#220 Menjen a Kör 2 is mikor tolod... úgy a biztos
-
#219 Ha minden igaz ma kipróbálhatjuk.Én várom. -
#218 Akkor takarodj innen fogyatékos.Annak szól akit érdekel a játék. -
#217 kiagecit érdekel? :D
holnap LOST ! -
#216 Remélem azzal a tisztában vagytok hogy,
Holnap ddemó minden platformra -
#215 Naaszongyahogy'...:)
- kevésbé parás mint a régi F.E.A.R.
- a lassítást kevesebb esetben szükséges használni, jól meglehetünk nélküle is
- Tomb Raider-szerű gombnyomogatós interaktív átvezetők (ha az arcodba ugrik/ront valami/valaki)
- jobban közelítenek a fegyverek mint régen
- lesz benne magyar felirat (látszik a képeken is)
-
#214 Nem, de megígérem hogy írok még ha elolvastam az egészet...:) -
#213 Bescannelni nem tudod valahogy azt a pár oldalt? -
#212 Loller a GameStar-ban benne van a full teszt...^^
Ami fontos lehet:
- A tesztgépen fullon futkározott 1280x1024-ben - 2 giga memó, Gef. 8800, a többi specifikáció nincs írva de érezhető hogy nem gépgyilkos és reális az a minimum gépigény...:)
- Pro: Hangok, pörgős tűzharcok, gyönyörű karaktermodellek
- Kontra: lineáris, játékhossz, "lassan indul be"
"A kiegeket el lehet felejteni, ez az igazi folytatás" kijelentés sokat sugall az élményről...szóval igazi Grade A gémmel állunk szemben emberek, a Monolith újra megcsinálta! :)))
Majd elolvasom és írok még, de most így rögtön ennyire futotta. :)
ui.: Persze, a végítélet...90% - "Megilyedsz, lősz, meglepődsz. Odaver." by Duncan -
#211 Pár új kép + fegyveres trailerek -
#210 A játék február 13-án meg is jelenik, csak ki ne tolják a megjelenést. Így is úgy volt még tavaly, hogy őszre jön meg. -
#209 a gameplay trailerek is elég kemények... -
marco2 #208 Csak ajánlani tudom én is nagyon parázó és látványos game. -
ttukacs #207 Köszi az infót!
Asszem akkor ki fogom próbálni. -
#206 Akció horror.Ebben a játékban lehet parázni és megijdeni is rendesen.A sztori nagyon jó és fordulatos.Kurvajók a tűzharcok és a grafika is nagyon szép.Megéri kipróbálni.Kedvenc fps-eim közt van. -
ttukacs #205 Üdv Mindenkinek!
Nem ismerem a FEAR-t és azt szeretném kérdezni, hogy ennek a gamenak van normális története?
Utálom és pár küldetés után megunom az olyan fps-eket, ahol csak lőni kell, de semmi normális története nincs. Az utolsó normális amivel játszottam, a NOLF és NOLF2 volt. Legutóbb a Crysis-t nyomtam, de nem jutottam a végére, mert szintén unalmas egy kicsit.
Szal a kérdés az lenne, hogy a FEAR az hova sorolható ilyen szempontból?
Mivel a Monolith fejleszti reménykedem benne egy kicsit, hogy komolyabb története van mint általában az fps-eknek.
Köszi! -
Hellsing47 #204 -
#203 ...tudod...világít és akkor könnyebben észreveszed...és azért kell, mert..az,.,..SOHA NEM ÁLDOZIK LE A PC! -
#202 Itt Alma olyan, mintha Vidal Sassoon-nal mosott volna hajat. Tényleg így fog kinézni a 2-ben? :D
-
#201 Na majd figyeld , hogy ugyanolyan lesz, sosem volt szükség rá konzolon, hogy kivilágítsák az ellent, honnan szedted ezt? -
#200 hát ezt benéztem egy cseppet, van ez így...
de legalább ték :P -
#199 #178? :) -
#198 mivel gamepod-os hír, mérget nem vennék rá, hogy így is lesz. -
#197 -
#196 Szójjunk a Miskóc Konneksönösöknek.... -
#195 asszondod spameljünk mint állat ? -.- -
#194 Ahhoz képest h milyen jó játék lehet még ebből, meg az 1. rész fényében méltatlanul kevés hsz. gyűlt eddig össze. -
#193 Hogy könnyebb legyen nekik célozni.Biztos megvan az oka pcn nem lesz tuti.
-
#192 Már miért világítanának a konzol miatt? -
#191 Remélem, de max. leveszem azt az effektet ami miatt fénylenek... :)