2430
-
gregtom6 #270 Végignéztem pár videót a Condemned 2-ből, hát lehet, h nem kell benne nyomozni, de én beletörődök, h a főszereplőnek máshogy alakult a sorsa, akkor nem lehet mindig nyomozó, úgy ahogy Sam Fisher is, ha úgy gondolják a fejlesztők, h csöves lesz, aki menekül a rendőrök elől, akkor olyan lesz, és én elfogadom, és akkor is végigvinném. Nemtom h ott is milyen lesz az új elképzelés, de a 4 után nem azt várnám, h újra munkába álljon, ha mégis, akkor is máshogy, ne úgy mint a 3-ba(ha olyan folytatást akarnak, akkor inkább ahhoz csináljanak letölthető pályákat)De én sztori folytatást akarok....Nekem ez a lényeg, ha másra akarod a játékot, legyél fejlesztő, v írkálj építő kritikákat a fórumába. -
#269 Ugyan már, hol istencsászár? Ez a fogalom olyan játékoknál kell, hogy előkerüljön, mint a Half - Life, vagy Knight Of The Old Republic I., Diablo vagy Riddick (ennek pl. az új része) akár a F.E.A.R I,...de nem egy Dark Sector hulladéknál...na, mindegy, ízlések és pofonok...jah és nekem tetszett a Condemned I...de a kettő...ehh -
#268 Dark Sectort is mennyi konzolos lehúzta azt atomistencsászár game! -
#267 Hát pont neked aztán végkép mindegy, mert minden szart képes vagy kipróbálni, játszani. De egyébként nem csak az én véleményemet tükrözi, jó pár ismerős tolta félre vagy vette le a MUST HAVE kategóriából. Egyszerűen szar lett. -
#266 csá, sajnos nekem csak 1 Mbites netem van, így eltartana 3-4 óráig is mire lejönne. Szal a kérdésem h ha már ennyit foglal el akkor legalább van benne 2 pálya mer akkor leszedem... -
#265 Attól még hogy neked nem tetszik nekünk lehet bejönne! -
#264 Néhány kép tőlem is
-
#263 jaj, dehogy ugyanaz a kettő, hallod én áttoltam 1 vagy 2 pályát aztán fújogatva töröltem le, képzelj el egy abszolult szürreális világképet, ahonnan a falakból kiolvadnak az ellenségek, majd füsté válnak ilyen fekete szurokszerűen...öhhh...akkor gyopárság az egész, messze nem tükrözi az első rész jó kis nyomozós - thilleres beütését...fasság, finom is szólva... -
gregtom6 #262 Lehet, h baromság, de nekem csak azért kellene, mert folytatása az 1-nek, így akármilyen legyen, de kellene, talán csak akkor nem, ha pl. tetris lenne a játékból, de ez követi az előző játékmenetét.
valamilyen szinten az 1 is baromság, h jönnek azok az embernek nem mondható elmebetegek, meg azok a lények. -
gregtom6 #261 IJESZTŐ, tényleg.....pedig helyesírásból jó vok, de ezt elnéztem kissé:) -
#260 Condemned 2 ne kérj, mert akkora baromság, hogy fájdalmas, legalábbis a demója alapján. -
gregtom6 #259 Ja, és érdekes módon nekem úgy tűnt, h az 1-hez képest jobban van optimalizálva, és borzalmas az emberek "világítása", modernebbnek tűnik tőle a játék, de az emberekre nem kellene ennyi fényeffekt.
Kérünk egy Condemned 2-t PC-reXD -
#258 ijesztő.....IJESZTŐ...IIIIIIIIJESZTŐ....olyan nincs, hogy ilyesztő, talán süllyesztő, de nem ilyesztő....szóval IJESZTŐ, ha már egy horror játékról beszélnük -
gregtom6 #257 Na végigvittem én is.
Nem értem a mostani szélesvásznú tendenciát, h minden mai játékot így kell megcsinálni, és át se lehet állítani. Hát alig lehet látni vmit, amúgy is elfoglalja a kép felét a sok HUD(kijelző, amit itt van bőven)meg a fegyver, még a fekete csíkok is direkt takarják a képet.
Amúgy a fényviszonyok néha reálisak, néha nagyon nem, de túlzásba nem viszik. Hangok első osztályúak, fegyverhangok is perfektek. Nagyon felhúzott grafon is csak enyhefokú egérre későbbreagálást venni észre, de nem akad(új épület, pályarész esetén 1 mp-re).Nehézségi szint nehezen se túl nagy kihívás, ha hagyod, h észrevegyenek, akkor nehezebb lesz, ha egyből rájuk rontasz, nagyon könnyű. Idegesítő, ha felveszel vmi új információt, azonnal beugranak fájljaid, és neked még külön escet kell nyomni(megtöri a hangulatot,a menübe kellett volna beleépíteni, h ha kíváncsi vagy rá, akkor nézd meg.)
Félelemszint nem Condemned, de a feszültséget fenntartja(iskolás résznél kapkodtam rendesen a fejem)egy rakat lőszert ellőttem a levegőbe a bevillanó "Almák" miatt :)
Hogy is mondjam, a Silent Hill parában tartott, de jobban, ilyeszteni nem nagyon ilyesztett. Ez viszont ilyeszt, a metrós rész előtti folyosón, amikor hátrafordultam, és bevillant Alma, akkor enyhén felordítottamXD ilyenek voltak az 1-ben is:)
Végezetül nem rossz játék, a harc talán kevesebb, mint az 1-ben, de nagyon hasonlt rá. -
raga #256 Hardwired.. -
Hellsing47 #255 pcdome -
#254 De miért nem lehet előrendelni még nálunk?
-
#253 szomszéd kisjány -
#252 Ki hintázik? -
#251 KÉPZ
Pofánrúgás elött
-
#250 Ilyen kamrán edződött ősmagyartól mit várjon az ember? :D
Egyébként az első résznek voltak ijesztő részei, különösen a vége a labornál! -
#249 Nem kell megmagyarázni nem 1x toltam végig a FEAR-t.1-2 résztől eltekintve semmi félelem nem volt benne!
Az hogy este egymagamba kimegyek a kamránkba valamiért abban több a félelem!De persze ki mit tart félelmetesnek! -
Hellsing47 #248 mert azt is éjszaka kell játszani fülessel vagy rendes hangzással
ugyanis inkább a hangi mint a képi világa üt
-
#247 Kurva félelmetes? Sajnos az 1ben is alig volt ilyen rész ebben a demóban meg semmi félelmetes nem volt :( -
strebacom #246 100K-val... -
#245 NAh meglestem a demót.Majdnem max beállításokkal de 30fps-et hozta.Viszont a területeket külön tölti a játék tehát amikor az egyikből átmész a másikba nekem picit rátölt de semmi xtra.
Kurvaparás.Itthon mindent besötétítettem hangerő +mélyláda maxon és kurva félelmetes.
Arra viszont figyeljetek h a brightnsst húzzátok lejjebb mert alapból nekem világos volt.Nagyon parás a játék és fosni lehet rendesen. -
neovampir #244 Mennyivel jön?
Mire hazaérek legalább nem kell keresgetnem honnan töltsem. -
gregtom6 #243 én innen szedem:
http://files.filefront.com/FEAR2+SinglePlayer+Demozip/;13055570;/fileinfo.html -
neovampir #242
Honnan lehetne a leggyorsabban letölteni?
Vmi magyar oldal?
-
#241 Nem mértem stoperrel de legnehezebben olyan 25 - 35perc de lehet hogy ez már sok is nem tudom. -
gregtom6 #240 Mennyi a játékideje, hány perc legnehezebben közepes tempóban játszva, kisfilmeket megnézve? -
marco2 #239 A full game biztos lessz vagy 8 giga. -
#238 Sztem nincs benne a demóban, de majd kiderül. -
#237 Vajon ez a demó only angol nyelvű?Nem lehetne benne valahol a magyar nyelvi fájlok? -
#236 Jók a képek ütős a grafika, de a para, sőt ami(aki) számomra lényeg a játékban az nem látszik. -
neovampir #235 THX!
Akkor szerintem az A64 X2 5000+ és 9600GT -vel sem lesz gond.
I Love this game! -
#234 1280*1024 MINDEN MAXIMUMON. 40-60 FPS.Nem figyeltem de lehet Vsync be volt lőve mert stabilan 60 volt a fölé nem ment! -
neovampir #233 Milyen beállításokkal ment?
És hány fps-el?
Alig várom hazaérjek melóbol aztán teszt.
-
#232 pár shot tőlem is:
a hangulata nagyon odabasz, nekem jobban tetszik eddig mint az előző részek... -
#231 Simán semmi gond nincs játékoknál!
Rövid lett a demó nagyon,de nekem tetszik jól is fut.
Fényforrásoknál nekem hibás a kép :( Az egyik képek látni is bekarikáztam pirossal!
No megyek végigtolom megint!
A boltokban várhatnak engem biztos megveszem!