2430
-
peetdaplaya #310 custom telepítés.. -
BigDaddyJoe #309 Szevasztok! Csak annyit kérdeznék hogy ha letöltöm a demót akkor a kicsomagolásnál hogyan tudom elkerülni hogy ne a C meghajtóra csomagolja ki mert ott kb. 1giga helyem van. -
peetdaplaya #308 nekem is fekete képernyő.
SAFE módban megy.de akkor no hang ...
mien kodeket tettél fel? -
#307 15 perc alatt végigtoldtad? Bakker...
Hát nem Kvék 3 multipléjer ez, ahol 1000-rel hasítasz a pályán. Amúgy tény hogy rövid, még egy demónak is, de nem kell túl gyorsan szaladni mert úgy nem tudod magad beleélni. Az első helyszínen én pl. vagy 10 percet csak azzal töltöttem hogy, nézegettem a falon a tablóképeket, a kiragasztott papírlapokat, plakátokat meg a rajzokat.
Utána szépen ki is takarítottam benn, mert tele volt minden szétdobált füzetlapokkal, könyvekkel meg felborított székekkel. :D
Na és csak ezután mentem megkeresni a kis Almát az épületrengetegben, aki egyedül van és fél... ugye hogy nem 15 perc? -
BAk3R #306 végigtoltam mégegyszer. ez nagyon ott van, parás, bár a sztorit nem vágom. fasza a grafika, élvezetes a tűzharc, bullet time, darálás. várós. -
#305 Na kipróbáltam. Nekem nagyon bejön, fülessel játszottam, volt ahol kirázott a hideg, úgy besz@rtam, ilyet nem is emléxem melyik game tudott elérni..:D Én az 1-el nem játszottam, nem jött be, sztem ez sokkal jobb.:) -
#304 Új kodec-ket raktam fel és jó lett. -
#303 Helló!
Végre lejött a játék. Erre meg csak egy fekete képernyő jön be az indítás után. Az a durva, hogy resetelni kell, mert lefagy a gép. -
#302 Valóban nincs nagy gépigénye, de előfordult nálam olykor, hogy elég szépen leesett a frame rate. -
BAk3R #301 ó he, 1.8GB-ot leszedtem azt 15 perc alatt végigtoltam :/ kemény
amúgy marha jó, nekem bejön, szép meg élvezetes, várom a véglegest. -
peetdaplaya #300 offos ígyis.hmm:( -
peetdaplaya #299 jaja fekete kép!
most töltöm új nvidia drivert aztán utánna. prób megint -
Balin #298 telepítés kezdése... vkinek volt ien?:/
-
#297 Fekete kép a homokóra után? :) -
peetdaplaya #296 nekem sem működik!:\ -
Haversrác #295 NA végre egy játék, ami odaszögezett a székhez, még most is libabőrös a hátam. Szerintem, még igy a demo alapján is, de sokkal jobb lesz mint a fear1.
Rendesen optamilazálták, minden max-on és meg se reccsen,jók a fegyverek, egy jó 5.1-es cuccal a hideg futkos a hátadon olyan parás. Egyszóval nálam a hosszú honapok és szarul megirt, unalmas játékok után telitalálat a game.
Remélelem a demo nem mutatott meg mindent amit a játék nyújthat.
MÁSZT PLÉJ!:) -
gregtom6 #294 Jól van, na, csak vhol azt olvastam, h orosz, meg h ott készült a PC verzió, meg az is orosz nyelvű....nem néztem meg, csak erre asszociáltam.....
Mind1, attól függetlenül nem tűnt nagy számnak a videókból... -
#293 Hát, nekem látszódnak... vagy hogy a játékban? -
marco2 #292 Sziaztok a golyónyomok nálatok látszódnak a falban ha bele lőssz? Mert nálam nem látszik meg töltény hüvelyek sincsennek. Köszi -
#291 Épp ezt akartam írni. :)
Ennyi erővel az Alone in the dark 5 is orosz, mert ott jelent meg először. -
#290 Dark Sector az életben nem volt orosz gyártmány. Digital Extremes. Unreal Tournament. Pariah. Mond valamit? Pff... -
#289 Van még valaki akinek nem indul ? Csak hogy ne érezzem egyedül magam vele...mert sehol nem találtam olyan kommentet hogy nem megy, csak hogy ez nem jó az nem jó, ne ilyen legyen a véglegesben. Nekem az is elég lenne ha elindulna... :D -
gregtom6 #288 megnéztem a helyesírás szabályaiban, csak h biztos legyek benne....
szóval IJEDTem.....szívd tovább :) -
#287 [lemondóan szívja a spangliját]
:) -
gregtom6 #286 először azt írtam, h ilyedtem, erre rébuszokban, de kijavítottál, h ijedtem, erre megint "kardba akarsz dőlni"?XD -
gregtom6 #285 Most az a baj, h ilyedtem, v ijedtem? :) -
Hellsing47 #284 :Ddddd -
#283 engem nem érdekel hogy 5:4 vagy 16:9 így is ugy is gyenge :( -
amdrula #282 Ezzel a konzolokat akarják "szimulálni" :D
Mondjuk engem nem zavar, úgyis 16:9-es a main monitorom xD (azért 16:10 befeférhetett volna a beállítások közé, ha 4:3/5:4-re már nem adnak) -
#281 [kardjába dőlt]
Ilyedtem, muszály -
gregtom6 #280 én biztos vagyok benne, h a sisakot szimulálják vele, csak legalább át lehetne állítani. Parásabb a Silent Hill.....egyedül az a játéksorozat volt eddig olyan, ahol igaz nem ilyedtem meg, de végig tiszta feszült voltam alatta(pozitív értelemben)néha muszály volt kikapcsolnom a hangszórót, annyira zavart a sok hörgés, meg zörgésXD
A Fear csak iJeszt(!!!XD)de valamennyire félelemben tart...de ha olyan nézetbe lenne, mint az 1, az vhogy jobb lenne... -
#279 Safe módban indul gond nélkül, megy rendesen, csak hang nincs... -
#278 Hmmm elindítom a demót, sötét kép, 5 perc után ctrl+alt+delete "Nem válaszol"....-.-'' -
#277 hát lesz olyan mint az 1 tuti, a frászt hozta rám ez is, kis szemétládák a monolithnál!:D az 1et se bírtam mégegyszer végigvinni, elkezdtem de 5perc után a frász tört ki, még úgyis hogy pedig azért már sejtettem hogy mi merre, de akkor bevillant a beszarás jelző. ez vicces hogy nem lehet képarányt váltani,nekem 16:10 van. szerintem a sisakot akarják szimulálni ezzel. -
#276 Én is meglestem, engem nem zavart a 16:9, mondjuk eleve Wide monitoron játszottam. A grafika szerintem pofás, kellemes, igaz 1680X1050 full-full -on toltam. A játékmenet régi, bár kicsit megyek-oszt-hent jellege volt a dolognak, de tűrhető szinten belül. A hangok mindent visznek, 5.1 rendszeren izzítottam és kiváló volt mind a pozicionálás és minőség is. Bár mintha kicsit halk lett volna a játék, külön meg kellett piszkálnom az erősítőmet, hogy adjon egy kis többlet kakaót.
Összességében is tetszett, bár kicsit kuszák voltak a harcok, viszont jó pont volt a fedezék használat! Egyébként hangulatra megtudod zavarni, szóval szerintem azért, ha kellően beleéli magát az ember tud ez borzongató és ijesztő is lenni...de....de...inkább nevezném ezt egy kiegészítőnek...valahogy nem érzem, hogy ez ANNYIVAL több lenne. Az biztos, hogy teljes áron nem fogom megvenni. Talán év vége felé valami nagy budget akcióban. -
marco2 #275 Sziaztok a golyónyomok nálatok látszódnak a falban ha bele lőssz? Mert nálam nem látszik meg töltény hüvelyek sincsennek. -
#274 Jó volt a demó, várom a teljest. 16:9 idegesít csak. -
gregtom6 #273 Nem úgy értem:) hanem, h oroszul beszélnek, épületek, környék oroszos(persze....még szép, mivel Oroszországban játszódik:)de emiatt nem tetszik. Mondjuk én alapból az RPG-ket sem annyira részesítem előnyben, de vhogy az optimalizálásról, a hangokról, előveszel egy fegyvert, és mintha egy fémdarabot dörzsölnének egy másikhoz...hát szóval no komment...
Akkor már inkább Fallout, ha poszt apokaliptikus hangulat...
Visszautalva a Condemned-re, mivel aránylag kevés túlélő horror létezik, ezért minden darabot meg kell tisztelni annyival, h egyszer végigvisszük, még így is változatosabb, mint egy mmo vagy egy rpg, mert itt tényleg tudnak meglepni dolgok.
Na de ne térjünk el ennyire a Fear-ről, -
Hellsing47 #272 túl orosz? :DDD
elképzellek játék közben ahogyan húzod a szád, majd kilépsz belőle: "áá ez túl orosz nekem" :DD -
gregtom6 #271 Dark Sector mondjuk a videók alapján nekem pl nem tetszett, hiána a graf, meg a bumeráng....eleve ott kezdődik, h orosz gyártmány, Stalker is szar volt, pedig vittem egy ideig, de túl orosz volt számomra...