2430
-
#350 Nekem végig volt hang a demo alatt (alaplapi hangkari), és minden maxon egyszer sem akadt meg a játék. Bug sem volt semmi. Ilyen legyen a teljes is.
Amúgy XP SP3, és az nvidia driver sem a legújabb: 175.19. Kodekből pedig ami fent van: DivX, XviD, Elecard Mpeg2 Decoder Package, illetve egy Combined Community Codec Pack a .mkv fájlok miatt. Ennyi. -
#349 tudom, hogy sokaknak nem volt, ezért kérdezném: valakinek volt hang game alatt ?
bezzeg a legvégén, mikor csábítottak a teljes game megvételére, ott a video alatt volt. -
#348 talán húzd ki a gamepadot vagy a kormányt! -
#347 Egyéni hiba.Nem kell azért leszarozni mert NEKED nem megy.Megértem h ideges vagy és csalódott meg talán elkeseredett de attóól még nem lessz szar. -
XeroX #346 A DEMO ütős lett!
Fekete képernyő, reset után safe módban a játék elindul de egér nyista, csak a lábomat nézem :) Driver probálgatások után UNINSTALL!
Hát gratulálok srácok! 2009 -ben így kell egy demót kidani
Csak így tovább.... Hajrá -
felegyi #345 Miért van az hogy a fekete képernyő után mutatja a töltést, de hibát észlel ezért leáll? Új kodeck, új Nvidia Driver... Direct x-hiba lenne? Tudtámmal felrakta azt is a telepítéskor! -
#344 Ez a demo kicsit bugos. Egy videó után, mikor valaki megfogja a vállamat leesek a mélybe és meghalok. Ha újratölti is zuhanással kezdek, de a város alá. :D -
#343 Ace-t uninstalláltam, k-lite fel, indul a game rendesen normál módban, a logóknál van hang, a játék közben még mindig nincs, remélem a fullban már nem lesz ilyen... :) Az engine kiválóan optimalizált, 1024x768 medium-ra állítottam be és nem kellett visszavenni semmit, tökéletesen játszható & fílinges. :) -
#342 A történetre vagy kíváncsi?
Nos, a játékban szereplő Armacham Technology nevű cég egyik tudósa Dr. Harlan Wade, akinek két lánya van: az egyik Alice Wade, a másikat nem kell bemutatni, ő a bájosan gonosz Alma. 8 éves kora körül fedezték fel róla, hogy paranormális képességek birtokában van és mentálisan nagyon érzékeny. Ekkor bizonyos kísérletek elvégzése érdekében apja bezáratta a Vaultba, ami egy különleges építmény, az amelyikbe az 1. rész legvégén kell menni. Alma általában 8 éves forma kislányként jelenik meg előttünk, abban az állapotában, amikor a Vaultba zárták, de valójában már jóval idősebb. A Vaultban tartották 15 éves koráig kómában, majd mesterségesen megtermékenyitették egy katonai kísérlet részeként (talán fegyverként akarták felhasználni a gyerekeit). 2 gyereket szült, az egyik volt Paxton Fettel, aki szintén mutatott paranormális képességeket, a másik gyerek nem. Paxton mikor felnőtt, telepatikus kapcsolatot teremtett vele anyja és kiadta a parancsot: öljön meg mindenkit, aki része volt az Origin projectnek. Ezután elhatározta hogy megkeresi a Vaultot, és Harlan Wade-et, aki időközben lezárta a létesítményt, majd kiszabadítja anyját, és bosszút áll az Armacham-on; így veszi kezdetét az első rész.
A mi feladatunk szintén az, hogy megtaláljuk a Vault-ot, és hogy megállítsuk Fettel-t.
De elkésünk és időközben Alma megöli Harlan Wade-t, mi viszont megöljük Fettel-t.
Az Almát fogva tartó gömb az 1. rész végén felrobban és ő szabad, ezután már semmi sem tudja fékezni őt. Ez magyarázza, hogy a 2. részben már sokkal erősebb. Az 1. rész végén Alma dühében romba dönti majdnem az egész várost. Viszont időközben megtudjuk, hogy a 2. gyerek akit Alma szült, az mi vagyunk, ezek szerint Fettel a testvérünk volt, Harlan pedig az apánk.
A 2. rész az 1. rész vége előtt kb. fél órával veszi kezdetét, amikor is már egy másik egyén bőrébe bújva veszünk részt a történetben. Egy Delta Force különleges ügynök, Michael Becket szerepében, aki azt a feladatot kapja, hogy tartóztassa le az előző rész egyik legfontosabb háttérkarakterét, Genevieve Aristide-ot, aki megnyitotta az Armacham épületét, ahonnan Alma szelleme elszabadult, mialatt teste a Vaultban van. A küldetés természetesen nem megy majd zökkenőmentesen, valami balul sül el és Becket egy kórházi műtőasztalon tér magához, majd rövidesen felismeri, hogy szuperképességek birtokába került és meg kell tudnia, mi történt az alatt az időszak alatt míg őbelőle szuperszoldzsört faragtak... Alma ezalatt a végső bosszúra készül.
Ennyi a sztori, dióhéjban.
-
#341 Ja persze, igazad van. Tényleg így volt nálunk is, csak már régen voltam ált sulis. -
#340 Alátámasztom, az enyémben ezek mind előfordulnak szebb napokon... Adok az Ace Megának egy uninstallt aztán mégegyszer nekivágok a startnak hátha... :P -
#339 miaz hogy a hely nemkóser? melyik általános iskolában nincsenek hullák a plafonon meg nagy vértócsák mindenütt? meg mondj egy olyan sulit ahol nem repkednek maguktól a dolgok :D -
#338 Teljesen igaza van.Az előző fearok is codec pack érzékebnyek voltak.Ace mega codec packal van game ami el sem indul és problémákat okoz. -
#337 Hát én, ha már játszani jut időm vmennyi, nem ilyeneket fogok nézegetni, meg sztem a legtöbben így vannak ezzel. Jó nem azt mondom, h mint a hülye végig kell rohanni, de a pörgős részek az igazán jók. Hogy a hely nem igazán kóser, az így is átjött, hidd el. -
#336 ace mega codec-et uninstall , es mas codec pack-ot raksz helyette ( klite)
nekem mukodott!! -
#335 Én is végigtoltam a demót. Izgalmas, pörgős, nyomasztó, ijesztegetős, akciódús volt. Még durván 2 hét a fullig, csak kibírjuk :). Jó lesz ez. -
#334 A kiegészítőket vedd semmisnek mintha meg sem történt olna.Onnan folytatódik ahol az 1.nek vége.Helivel mentek,van egy nagy atomrobbanás,Alma felmászik a helire és lezuhantok.Így kezdődik a teljes játék és a demó is. -
#333 nekem tetszik megint egy kis igazi horror game :)
kár hogy a falak nem potyognak szét mint az 1-ben :(
én csak az 1-el játszottam kiegekkel nem meg már az 1-el is régen valaki nagyábol elmondja hogy ez hogy kapcsolódik meg mi is történt igazából? -
cumfu #332 nagyon nagyon jó! Bár nekem is volt hogy nagyon leesett az FPS ,de ha megy akkor 60 70 80FPS-el folyamatosan. Várom a teljest!!! -
#331 Akkor Alma is ADHD-s lehet. -
#330 esetleg használni kell a szemedet a topikban, visszafelé olvasgatva. -
#329 Fekete kepernyovel vissza dob inditasnal.mit kell csinalni ?
-
#328 Ilyen játékokban tényleg nem érdemes rohanni. Csak a játékélményt rontja el vele, aki sprintel mint egy kőagyú. A készítők jónéhány érdekességet csempésztek a játékba, amit csak akkor lehet észrevenni ha tüzetesebben átnézzük, felfedezzük a pályát.
Mivel egy általános iskolában kezdünk érdemes megnézni a fali rajzokat, amiket a gyerekek rajzoltak: halak, zsiráf, tigris, panda... viszont később durva rajzok jönnek: zombi, vámpírok, a földön lévők között akasztott ember...
Majd a könyvtárban az egyik plakáton sokat sejtető felirat: bad children.
Érdemes nem kihagyni a mellékhelyiséget sem. Bár küldetés szempontból nem fontos, viszont a WC emberi fejjel van megtöltve néhány végtag társaságában. Nem mindennapos egy általános iskolában. És a mellette található vértócsából apró lábnyomok vezetnek a következő vértócsáig; már ha veszed a fáradságot és bekapcsolod a világítást utána pedig végigpásztázol a talajon.
Na meg a könyvtári könyvek témái se semmik. Olyan könyvek vannak mint: Gyermekpszihológia, Előrehaladott abnormális viselkedés, ADHD-s gyermekek (ADHD=hiperkinetikus zavar), Mentális dominancia... LoL, szép ki iskola ez nem?
Aki csak végigrohan, az az ilyesmik felett simán elisklik, pedig már ez a sok kis apróság is ad egy bizarr hangulatot az egésznek, meg egy olyan érzést, hogy ez a hely valahogy nem kóser. Bár azt amúgy is észre lehet venni, de az ördög a részletekben rejtezik ugye...? -
#327 Amondó vagyok hogy üde színfolt ez a game a mostani pénz és hype hajszász játékok közt. -
#326 Ez nem bug. Nekimész a polcnak és leesnek a dobozok.
Itt pedig ha leütsz vmit, pl egy földgömböt akkor nincs semmi hangja, ahogy földet ér. -
#325 Persze ha úgy mész végig a pályán mintha kocsival repesztenél jó hogy nem veszed észre, de ha megállsz picit és nézed a távoli falakat meg tárgyakat, észre lehet venni hogy finoman szemcsés. Én észrevettem.
A Fear 1. részében azért esett le annyiszor a polcról a doboz meg az üvegek meg azért adott annyiszor hangot, mert az ütközés detektálás nem működött rendesen. Szimplán bug volt. Elég volt sokszor ha csak a polc mellett megálltam, vagy a közelében haladtam el, máris elkezdtek rázkódni a könyvek meg a dobozok meg fura hangot adtak, még a földön is. Először azt hittem Körte szórakozik, de utána észrevettem hogy bug. -
#324 Az AI-t kihagytam, az is elég jó volt az előző részekben, de ebben elég suták néha az emberek :)
Süketek, és vakok.
Kihajolni meg nem lehet... WTF?
Van benne pár fosatós rész, azért végig tolom majd a fullot. -
#323 Én is végigtoltam a demót, 1680-ban fullon repesztett :)
Nem rossz, de volt már ennél jobb is.
Ugye azt mindenki tudja, hogy az előző FEAR-ekben a hang volt a játék erőssége. Itt sem rossz, de a régiekben sokkal jobb volt... Pl elmentél egy polc mellett, és leesett minden doboz/üveg, na itt ezeknek nincs semmi hangjuk.
Grafika nem rossz, olyan Fear-es :) Annyira szép, amennyire lennie kell.
-
#322 Igen, legalábbis a mech-be beleülve olyan volt, gyalogosan nem rémlik bár attól még lehetett :) -
peter01 #321 A sprintelés nálam is ilyen, szemcsésedés alatt nem tom mire gondolsz. -
#320 Másnak is szemcsésedik kicsit a kép játék közben? Vagy az a sisak miatt van? Másik meg a mozgásnál ha benyomom a sprintet, aztán elengedem a gombokat, még 1 másodpercig szalad. -
#319 Mivel nekem xp alatt nem indult el, mivel hibát észlelt ezért leállt marhasággal fogadott, ezért vista alatt nézem meg a demot. Jól futott minden maxon 4x FSAA 16Aniso, szóval ezzel nem volt gond. Viszont a játékkal kapcsolatban olyan fura kettősség fogott el. A hangulat nagyon ott volt, pörgős akció, Alma szóval ez ok, de most vagy én vagyok bamba vagy nem tudom de én nem találtam a controlls-ban a kihajolást. Akkor viszont mi értelme van felborítgatni asztalokat, ha nem tudok kihajolni mögüle? A másik, sok minden mozog, repül ha belelövünk, de a polcokon meg ott van egy csomó dolog ami mintha oda lenne szegezve elég illuzió romboló. Valahogy vártam ,hogy ha az oszlopokat elkezdem lőni akkor valami Stranglehold szerű pusztítás lesz. Hát nem a golyónyomok is elég gyengék egyáltalán nem kelti azt a hatást, hogy oda becsapódott egy golyó. És ez a sisaknézet, vagy nem tudom mi nagyon gáz, teljesen beszűkít a látótere, olyan mintha egy csövön át néznék (persze lehet ez csak engem zavar). Ettől eltekintve jó játéknak ígérkezik, már csak azért is mert olyan Extraction Point-os lesz, nem pedig a dögunalom toronyházas idétlenség. -
peter01 #318 Valaki tud megoldást a hibát észlelt ezért leállra? -
#317 Egyébként ez a codec probléma örök érvényű, ahogy látom, pedig alapjába véve 3 dolog kell:
xvid
divx
vobsub
...és ennyi, nem több mint 2-3 mega, de ti...helyette ilyen codec pack, olyan anyámkínja,...mi szükség van rájuk? -
#316 High Definitio Audio ( Alap integrált ) hangkártya van a gépben.
WB és Monolithnál logóknál van hang aztán a játékban nincs.
Írták valahol hogy valami codec pack miatt gond lehet nem szereti a pack-okat.
Meg nem mondom milyen csomag van fenn nekem már,de...
Esetleg van olyan codec amit ha felrakok működik?
-
#315 nem értem hogy tud valaki végigrohanni a demon, gondolom be van tojva és csukott szemmel megy vagy nemtom :D de nálam is igencsak több volt mint fél órácska... -
neovampir #314 Szvsz jó lett a játék. A grafikával nincs gond, modjuk 4/3-as képarányt azért rakhattak volna bele. A vér az modjuk elég vicces olyan nagyon mű. Olyan lekvár Vanak azért beszaratós részek. Optimalizálás is jó let.
Nekem a64 x2 5000+, 2 giga ram, 9600gt-vel fullon elfutott 1280*1024 -ben.
Csak a scriptelt jelenetek előtt mindig leugrott pár másodpercre az fps.(belefér)
Én sz.tem megveszem.
-
#313 Vista alatt nem próbáltad?
Meglesem majd meló után ott nem-e megy. -
BAk3R #312 nem nagyon bámészkodtam :) -
#311 Nálam is ez van :(