2430
-
#390 Mint írtam, kib*szott nagy FEAR rajongó voltam. Amikor ez első résszel játszottam, egyszerűen nem tudtam megállni, hogy a DEMO-t(!) ne nyomjam végig többször!!!
A game-ről nem is beszélve. Aztán jöttek a kieg-ek, mindegyiket végigtoltam, de kaptunk benne vmi újat?!
Elolvastam a Gamestar cikket. A világ legjobb FPS-t fogják megcsinálni?!
Nem Crysis-t, nem Far Cry 2-őt várok el! De ugyanazt a motort kiadni 2009-ben?! Ráncfelvarrás. Az mi a pöcsöm!
WideScreen-ben a demo?!
Keresném benne a pozitívumot, de nem lelem. Persze az is lehet pozitívum, hogy kiadják ugyanarra a motorra (ez így ujjgyakorlat) és fut átlagos vason.
Számomra nem ez pozitívum!
FEAR 2?!
Szigorúan magánvélemény, de 2009-ben nem ezzel a motorral kellene játékot kiadni.
Lépegetős rész. Mekkora gagyi! Attyaég. Ráadásul a renderelés a lépegetőből, mint vmi C64-es játék...
Ettől függetlenül azért várom, talán mégis lesz benne vmi, ami megnyeri a tetszésem...
Úgy látom a FEAR továbbra is az a játék lesz, ami nagyon meg fogja osztani a közönség bázist ;)
Valóban vártam, nagyon vártam, nagy FEAR fan vagyok, de ennél Én(!) többet vártam. Nekem(!) ez kevés. -
neovampir #389 Ja, ha meg kiadnak egy olyan gémet ami a a csúcsgépeken is max 40 fps-t produkál, akkor meg azért sír mindenki. ::D -
#388 Nekedm bejött a HUD, fílinges, nem tudom miért nem teszik senkinek... :) -
#387 hatalmas pozitívum hogy telepakolták a pályákat -
#386 Ja én sem értem.Én nagy grafbuzi vagyok ,de nekem megfelel ami van.
Most ezt a nem lett sokkal szebbet úgy mondják sokan mintha minden napra esne egy csúcs grafikás megjelenés.Körül lehet nézni fps-ek terén milyen grafikájú gamek vannak és akkor lehet mondogatni!
Ami nem jó ebben az tény az a kurva hud :(
-
#385 Nem tudom, egyesek mit várnak ezzel a Fear 2-vel kapcsolatban? Ennél több kellene? Meg csalódás volt?
Mit várnak, hogy Alma kihajol a monitorból és képen csapkod a macijával? Olyan léptékben nem fejlődik a játékipar. Fogadjunk ő is még az első Doom megjelenése idején nyálcsorgatva lövöldözte a pixeles imp-eket és zombikat egy délutáni gémparti keretében. Tessék azt értékelni ami van... nagyon tetszetős a demó, és van fejlődés az 1-hez képest mégha a motor ugyanaz is. Merthogy azért átesett egy-két ráncfelvarráson azóta. A Monolith sem hülye hogy tök semmit ne fejlesszen az engine-en és úgy adja ki a második részt semmiben sem jobb mint az első.
Az új részek alapszabálya minden játék esetében az hogy több, szebb, és jobb legyen.
ennek nagyjából megfelel a Fear 2, lehet a te elvárásaidnak nem, mert túl magasra tetted neki a lécet, és mikor szegény át akarta ugorni, leverte.
-
#384 Biztos nem a mellékelt fírszpesöl' hangdriverek... -
#383 Mikor leszedtem a demot az actiontripről, akkor felugrott egy ilyen mobilos csengőhang reklám amiben Alma sikolya volt ha jól emlékszem. Honnan lehetne ezt megszerezni? -
#382 szerintem az exe -
#381 Egyébként mazisten' két giga ezen a demón? -
#380 még a negatívumok hoz:
a vakolat roncsolódás gyengébb lett mint az előzőben.
a mecha-s rész UTÁLOM -
#379 Üdv! én is elmondam a véleményem. felsorolom pontokban:
+ grafika szerintem szebb lett
a hangulat
fegyverek talán ?!
-a HUD a na az egy kalap szar! elég idegesítő az a szemüveg és ehhez hozzá járul, hogy nem teljes képernyőn van hanem fekete csíkok! biztos egy port amit nem értek mert eredetileg pc-n volt a fear...
a teljesben jó lenne ha full képernyő volna mert ez így elég rossz.
- replika katonák hülyék, a rádión való beszédük gagyi. hallgassátok meg az első részt(akik játszottak vele tudják).
-nem az eredeti főhős! persze majd alma egy tök idegen katonával fogja "megbeszélni" a családi konfliktust aki szintén néma....
ennyi -
#378 nekem tök jól futott melós gépen is...pedig az aztán nem egy szélvész atom cucc :D
(2ghz turion, 1 giga ram meg ilyenek) :p -
#377 szerencsére akik így gondolják kevesebben vannak,sajna nem mindenkinek van otthon még házi reaktora és ennél a játéknál ez előny. -
#376 Hát melóhelyen elolvastam ezt a cikket, utána pöttyet szkeptikusabb lettem. Főleg azon, amit csak széljegyzetként említenek, hogy ugyanaz a Jupiter motor dübörög alatta :o
Feltettem, demo-t végigvittem, csalódtam :(
2009-ben ennél sokkal több kellene!!!
Ez Nekem semmivel sem több, mint a FEAR.
Sőt, talán még rosszabb is :(
Grafikában zéró újat nem hoz, ez valóban ugyanaz a motor, a fölött meg nár régen eljárt az idő. Dettó ugyanaz a hangulat, Én ebben nagyon kevés újat vélek felfedezni...
Ez a FEAR2?!
Számomra: Óriási csalódás
-
#375 Nekem is logónál volt hang játéknál nem.
A megoldást egy külföldi oldalon találtam. Elötte én is codec-re gondoltam, de miután leszedtem meg aztán fel is tette újra K-lite-ot meg külön minden egyebet, xvid,divx,vobsub nem javult meg.
Na a megoldás. Általában ott fordul elő, ahol 2 hangkráyta van a gépben. Ugye van ey alaplapi, meg mondjuk egy komolyabb valami SoundBlaster Audigy vagy valami más. Hiába jelölöd ki mondjuk hogy csak az Audigy-t használod, ezzel nincs gond mert ugye az alapértelmezettet használod mindig.
Aztán a játék is így tesz, a logókig. Onnantól azonban hiába van kijelölve hogy nincs használatban a másik a játék a menünél azt akarja használni. Ezért nincs hang.
Meg kell kereseni a nem aktív hangkártyát és le kell választani ( hardver leválasztása). Tehát ne is lássa a windows. Ennyi.
Utána volt hang.
-
#374 Én csak ma töltöttem le a DEMO-t, de annó a FEAR az egyik kedvenc game-em volt. Nem is tom, hogy hányszor nyomtam végig...
Remélem ezzel se lesz másképp!
Olvasgattam itt pár "kompatibilitási" problémáról... Hát ez érdekes hangzik, mert Én alapból Win7 alatt akarom prószálni, utána Vista 64 bit-esen. Ui. ezt a kettő rendszert használom. -
#373 Igen már írtam korábban is magyar felirattal 8990FT! -
Boroskóla #372 Nemn agyon olvasgattam vissza,de a belinkelt összefoglalóban a képeken magyar felirat van,akkor ezek szerint úgy is fog kijönni,igaz ? -
marco2 #371 Hogy ne féljünk: http://www.pcdome.hu/hirek/16341/valaszd_te_is_a_fear_awayt -
#370 Akit érdekel: Öt oldalas Gamestar cikk -
#369 ha a nagy metchwarrior elleni küzdelem a demo vége akkor oda értem.
ez a játék nagyon jó lett kérem szépen,pedig nekem anno a kiegészítő már nem jött be az 1-nél,de ez azt hiszem megér egy misét és már mindjárt itt van,remélhetőleg nem tolják el a megjelenést.
szerintem egyszer kétszer befogunk szarni rendesen... -
#368 kösz a felvilágosítást. -
#367 Nálam másodszorra gond nélkül ment.
Bár szerintem nem jó, főleg amikor már ebbe is bejött az üljünk bele lépegető baromságba. Az nagyon FAIL. -
#366 Semmiképp sem lehet a hátsó falon csakis a levegőben. Ha kinagyítjátok a képet világosan látszik, hogy az egyik golyónyom részben takarja a lépcső felső korlátját, ami természetesen térben jóval a fal előtt helyezkedik el.
Magyarul a golyónyom még a korlátnál is közelebb van. Másik meg: ha azok a nyomok a hátsó falon lennének, akkor nem is látszanának, mert egy olyan fegyverből származó kis golyónyom nem tűnhet ekkorának ilyen nagy távolságból. -
#365 Erre a hibaüzenetre nem tudtok megoldást? Vista és XP alatt is ezt kapom :( -
#364 Ja ezt csak te láthattad magad.A képen olyan mintha a hátsó falon lennének! -
#363 FAIL!
Ott alul még a leomlott fal ott van! -
#362 Golyónyomok a levegőben is. -
#361 ŐŐŐ izé itt mi a bug? -
#360 Én a NERO-val jártam így. Ami azért gond, mert "természetesen" belenyúlt az mpg kodekekbe, így azóta nem tudok semmilyen MPG alapú dolgot átkonvertálni, mondjuk 3gp-be, amit szoktam, addig. A F.E.A.R gond nélkül uninstallálódott. -
#359 loller, nálam magától felszívódott a feltelepített demo... lol... uninstall nem lehet, ujratelepíteni meg amíg nem volt uninstall detto nem lehet...
istenkirály programozás -
Laci82 #358 Egy kis bug
[IMG][/IMG] -
Puhos #357 Nekem nem volt a demónál egyszer sem. Simán elindult és a lent látható konfiggal nyomtam végig a demót 1440*900 felbontással. -
felegyi #356 Norb: Nálam hibajelentéssel a töltőképernyőnél ki dob! Felraktam a K-lite kodeck packot (ezzel már nem fagy le a sötét képernyőnél, utána látom hogy tölt és kidob)... rendszer reinstall lesz, megnézzük Windows7-alatt fut-e! -
#355 Nem hinném hogy teljesen új bulid, olyan jelenetek vannak benne amiket már tavaly nyomattak nagyban a trailerekben...szóval kifejezetten esélyes hogy tavalyi. :) -
#354 Hát ez csak akkor valósul meg ha ez a demó minimum tavalyi.Mert most két hét alatt nem hiszem hogy javítanának rajta lassan aranylemezre kerül! -
#353 Így igaz, kiváló a game minden területen, csak a hangokkal van gond...remélem felfigyelnek erre a fejlesztők és javítják a teljesre. Akkor etalon lesz a stuff. :) -
#352 Hát igen, Almáéknál a hang az egyik legfontosabb dolog :) -
#351 hát akkor fingom sincs.
nah mind1, csak így nem volt teljes az élmény :D