2430
  • Prince of Máté
    de még mennyire, hogy volt :)
  • KranaZoli #429
    Hard-on Nekem csak a lépegetős rész jött be jobban. De ez is inkább azért, mert amolyan Far Cry-os játékstílussal álltam hozzá, vagyis nézzünk körbe, szemléljük meg a házakat, romboljuk le és közben kilövik alólunk a lépegetőt :)

Ezek után gyalogosan már kicsit másképp fest, mert akkor be lehet menni az épületekbe, stb...

Itt ami űber brutál kaki, azok a hanghatások a lépegetőben, ill. amitől már többször felröhögtem, ahogyan az ellenséges lépegetők ugrálnak a buszokról lefelé. Az vmi naggyon gagyi :)

Mind1, ingyen talán végigtoljuk majd ;)

Amúgy is rövid lesz a game. Legalábbis a Gamestar cikk a negatívumok között említi ezt. Gondolom így is lesz.

A FEAR első részében ez nem volt probléma, mert szerintem még vagy 5x végigtoltam, itt vmi nagggyon jónak kell lenni a "csapat" játéknak, vagy effekteknek, hogy ez megtörténjen :)
  • Hellsing47
    persze hogy volt

• Robez84
    Azér Samarának is volt másik arca!

• Anteris
    nem bírtam ki, mégegyszer nekiálltam de semmi változás, még mindig gyengének tartom a gémet. A szellemek nem félelmetesek hanem inkább idegesítő barmok ahogy közelednek a 2 frémes mozgásukkal. Lentieket olvasva hard-on toltam de ugyanolyan hülyék a katonák mint normálon, csak tökölnek összevissza, semmi lendületes támadás, rohangásznak mint a mérgezett egerek, áhhh. Célkereszt überszar, mnt valami rémálom konzolos cuccon. És hát az a 16:9-es dolog tényleg gyalázat, hány embernek lehet szélesvásznú monitora?? Vagy ezt is fos konzolra fejlesztették, hogy a szobai tévén lehessen nyomulni vele? nem tetszik na, nem tehetek róla.
  • Bokafix2
    Ráadásul ő még csak az első kiadású Alma. Sztem is tud valamit a Monolith.
  • extra sensory
    Alma vs Samara

szvsz bal oldali kiütéssel győzött... Samika csak egy kedves aranyos kislány... :P

• Anteris
    Elsőre nem fogott meg, majd holnap megpróbálom mégegyszer. Nem is tudom, valami hiányzik, valahogy nincs benne élet, komplett idióták az ellenek, senki nem képes normálisan meghalni benne, minden olyan picike benne, szellemek is elég bénák, mindig ugyanugy támadnak be, szóval hiányérzetem van, nem tudott magába szippantani. Nincs az, hogy addig tólod míg le nem fordulsz a székről hanem a végét várod. Nem biztos hogy bejövős lesz a cucc : /
  • bertino
    terep2 látványban gyalázza ezt a gamet

• kifli
    minnyá lehányom a monitort :S
  • Bence94
    Készítettem egy két képet, hogy "megmutassam milyen ósdi régi az engine és milyen szar a grafika"

itt látható két kép a low poly modellről és ehhez hozzá járuló kevés effekt:

rossz fények

bump mapping hiányban szenvedő és kis felbontású fal
  • Darth10
    Húha, grafiakai vélemény miatt már warezolos idióta lettem :D (érdekes)
    A demot többek közt azért csinálják, hogy tudják még mit kell esetleg módosítani a véglegeshez illetve, hogy kedvet csináljanak neked ahhoz, hogy megvedd a játékot. Persze a grafikán valószínűleg nem fognak változtatni, hiszen ezt is két évükbe telt összehozni:S
    Amúgy nem véletlenül van ott az szvsz a végén, én nem "fikázom" a játékot csak véleményt írtam, sajnálom, hogy ezzel beletapostam néhány rajongó lelki világába :(
  • KranaZoli #418
    Hard fokozatban, kicsit lassabban tolva a lépegetős részt, más fényben tűnik fel :)

Elég faszásan lehet amortizálni a környezetet és ott jobban kijön a Zoom előnye is. A hangok a lépegetőben nagyon buták, ill. az ellenséges lépegetők mozgása is nagyon buta, de sokkal élvezetesebb, mint Normal fokozaton ;)

A lépegetőben szerintem vmi keggyetlen mód el van b*szva a hang...

Belaggolni, Nálam is laggol. De ami még meglepőbb, ha meghalok, akkor az utolsó állás visszatöltése azért nem 1 másodperc.

A FEAR mindegyik része ilyen volt nem, hogy bizonyos időközönként mentett, csak azok ki is írták, hogy most éppen mentés van folyamatban :)

Szerintem ilyen hatásszünet a végleges verzióban is lesz :(

Vista 64 bit és WinSeven alatt próbáltam, dettó ugyanúgy megbiccen néha a game.

E van.

Ami tetszik és csak most fedeztem fel :)
    Ha át akarok ugrani egy ablakon, vagy asztal fölött az egészen jó kis mozgással teszi a karakterünk!
  • AtiRadish
    Graf sztem is elég korrekt, bár az a "szemcsésedés" idegesitett a lépegetöben ha már nagyon sérült volt.

"Nem tudom, hogy Nektek hány db asztalt kellett felborítani és abból fedezéket csinálni?!" -> Probald ki hardon, elszégyelled magad mennyivel okosabb töled az MI.

"Kiadnak egy második részt, amit szerintem ujjgyakorlat volt összedobni"-> Majdnem 3 évig készítették a gamet (jo, ebböl 1 év a jogi vitaval ment el h. ki adja ki meg mi legyen a neve)

• felony
    aranylemezen
  • Jaffa 2843
    mindenkinél beakad, tölt itt ott..
    ilyen a játék. reméljük a teljes már nemlesz ilyen, vagy mindez a tuningolt nem tökéletes motornak köszönhetö? :D
  • Sordoran
    na megnéztem ezt a Demo-t és nagyon tetszik :D
    az első részt csak elkezdtem, nem vittem végig, de ebben megvan ami abból nekem hiányzott, a grafika (kövezzetek meg, de 1 hónapja próbáltam azt ki, és hát igen, mai szemmel nem a legszebb)
    a hangulata, a grafika minden egész jó, kellemes kikapcsolódást nyújt majd szerintem, de kérdem én, hogy lehet az, hogy mindent maxra tettem, és mégis belaggolt? időnként megállt, de amúgy folyamatos a játék, talán ram miatt van? nem elég a 2 GB?
  • HeadHunter86
    Úgy jó a graf ahogy van. Bőven elég, az ellenség mozgása nem tetszik nekem. Jó lesz ez, csak ne legyen qrva rövid, mint a Mirror's Edge, már 3x kijátszottam unalmamban.
  • SZilaJMaGGoT
    "majd akkor meghallgatjuk a sirámaid." Csak a magad nevében beszélj... :P :D
  • Bokafix2
    Akarom mondani, majd ha megjelenik és kifizetted...
  • Bokafix2
    LoL... de faxa emberek járnak ide is. Egy ingyenes demót fikázni azért már tudomány. Kis zsebébe még nem nyúlt bele, ingyér pakolják az arca elé a játékot, és neki áll feljebb.
    Majd ha kifizetted pubi... majd akkor meghallgatjuk a sirámaid.
  • SZilaJMaGGoT
    Jó, hogy a grafikát egy kurva alacsony felbontású videó alapjáb ítéled meg! Ez igen! Ha meg egyébként se tettszik akkor húzd le magad, mert telhetetlen vagy, menj és játsz krájziszt...(vagy már az se menő?? )
  • extra sensory
    Gagyi grafika? Mit akarsz, hogy megalkossák neked a virtuális valóságot? Mai fiatalságnak már semmi sem jó.
  • Darth10
    Elég szomorú, hogy max settingsen is ilyen gatyi a grafika, ennyi idő alatt, amíg ezt csinálták, igazán rakhattak volna alá vmi jobb grafikai motort is szvsz:Fear 2 Max Settings
  • KranaZoli #406
    Ezt már lehet, hogy sokan láttátok, Nekem új volt Geci jó

Ilyen körülmények között Én is szívesen game-eznék

Fear Away
  • Szeszmester
    És a magyar fájlokat lejmolják...
  • KranaZoli #404
    DEMO-ból nehéz ítélni.
    De ebben a DEMO-ban Én nem vettem észre hűde nagy MI-t az ellenfélnél. Nem tudom, hogy Nektek hány db asztalt kellett felborítani és abból fedezéket csinálni?!

Lehet, hogy Én emléxem nagyon szarul, de Nekem a FEAR-ben lévő karatkerek sem tűntek sokkal másnak, mint az új részben :o

Végülis tökmind1, hogy milyen motor van alatta, de ami alatta van, az nem 2009 és főleg nem az amit a Gamestar cikkben olvastam, hogy az év legjobb FPS-t készítik.

Vagy!

Ha ez lesz az év legjobb FPS-e, akkor naggyon szomorú vagyok már most

Én ebben pénz szagot érzek, a nem túl jóra sikerült kiegészítések után. Kiadnak egy második részt, amit szerintem ujjgyakorlat volt összedobni összehasonlítva a FEAR előző részeivel és fusson gyengébb vason is, hogy minél szélesebb körhöz jusson el...

Persze, hogy nem kell minden játéknak úgy kinézni, mint a Crysis és Far Cry 2 játékoknak (Nekem spec. tetszik, ha egy játék nem lineáris, többféle mód van egy feladatra, ... ennek most nincs értelme)...

Azonban, ez a DEMO(!) nemhogy nem hasonlít, közelébe sem ér annak a látványnak, amit a Crysis és FC2 feldobott.

OK! Legyen. Szarjak be a játékon a játékélmény miatt és akkor valóban leszarom a grafot. De itt a bibi. Ennek a játéknak már "csak" ebben van reménye, hogy hangulatban, játékélményben hoz olyat, ami ki küszöböli a grafikus hiányosságait.

Komolyan mondom!
    Bízom benne, hogy ÍGY lesz!!
    Legyen így!!!!
    Ámen
  • Bence94
    azt nem értem nem tökmindegy milyen motor van alatta ? attól mert régi meglehet tuningolni mai grafikára.úgy tudom már az alap fearnél is tuningolt volt.
  • Bence94
    nem ! a fear 1-nél is jupiter ex-nek hívták a motort.
  • Nathan66
    Az, amikor egy 80éves nőt 20évesnek állítanak be és Te meg beveszed, hogy annyi és kúrsz vele egy jót.. aztán csk közben jössz rá, hogy nem is oly fiatal...
  • Dante73
    Játszottam R6 Vegassal. Kijött a 2, játszottam vele, mondom, ez ugyanaz. Közvetlen utána visszapakoltam az 1-et. Hát abszolúte nem ugyanaz volt a kettő. (Motor stb fogalmam sincs, ugyan az-e)
    ez a játék, (mármint a FEAR PO) nem néz ki roszzul, nekem a demó alapján bejön. A hangulata kiváló, és ez az, ami számít. Grafikától elég, ha elégséges. Nem kell crysis látványt várni mindentől.
  • vérpocok
    Nem tudod mi a ráncfelvarrás? Tulajdonképpen lehet, hogy a Fear2 nem közelít a Crysishoz, de a Crysis motorja is valójában egy ráncfelvart Far Cry motor, csak nem Cryengine-nek hívják, hanem Cryengine 2-nek. Semmi több mint a Cryengine továbbfejlesztett motorja.
    Mi a gánynak, egy teljesen új motort csinálni, ha a meglévőt is lehet fejleszteni? mindenki ezt csinálja. Van továbbfejlesztett Source motor, Doom motor, és még hasonlók.
    A Fear 1 óta 4 év telt el, szóval bizonyos értelemben nem ugyanaz a motor, mert a Project Origin a Jupiter EX-et használja, ami fel van turbózva, és nem a sima Jupiter engine-t.
    Ezzel akkor mi a baj? Az hogy ugyanaz a neve, és ez nem tetszik?
  • Skyline
    Nemtom a sok fikázónak mi a baja,ha tudja hozni az első rész hangulatát,játékmenetét,azt vagy esetleg jobb MI-t akkor teljesen jó játék,leszarva a grafikát ami egyébként szerintem azért nem ronda 1920*1200 minden maxon...:)
    Az egyedüli dolog ami nekem sem tetszik az a HUD...
    A demó alapján szerintem abszolúte nemrossz,a nagy Far Cry 2nél ha grafikailag nemis minden másban ígéretesebbnek tűnik (Fc2 egy hamar dögunalomfosba fulladó,2percenként ellenfélujratermelődő fos)
    Frontlines egy fos.Nem a grafika miatt,alapból az egész játékmenet,játékélmény egy fos.
    Ezt szeretem,most megy az ilyenfos olyanfos hőbörgés,aztán kijön a játék és ellepik a topikot a crack kéregetők,serial kunyerálók,warezmiatt hibaüzenetesek,jórészüket kiteszik a fikázók..:)
  • kirol
    A GTA 4 szerintem nem kaki. Igaz nem fut 100 FPS-el, csak mondjuk 25-60 között random ingadozik az optimalizálatlan grafnak, effekteknek köszönhetően, de amúgy nekem tetszik.
  • KranaZoli #396
    Szerintem a Front Lines az nem volt fos.
    A GTA4 az minden szinten kaki.

Utolsó "horror" stílusú játék Nekem a Dead Space volt. Annak jó volt a grafikája, voltak benne új dolgok, nehéz is volt, stb...
    Az már megint más napra tartozik, hogy annak az irányítása volt kaki és a TPS karakter a képernyő 2/3-át foglalta el...

Szóval, akkor a többség szerint ez elég 2009-ben?!
    Érdekes
  • bertino
    így is van, inkább jött volna akkora gépigénnyel, mint a gta4.
    és akkor nem lenne semmi gond, de legalább uj az engine, nem ?
    nem számít, hogy alig van gép, amin játszhatóan fut.

no offense.
  • grebber
    Hangulat kárpótol mindenért!
    FrontLine Fuel of Warst ne emlegesd egy szinten a FEAR-el csak megalázod azt a fost!
  • KranaZoli #393
    Crysis-al és Far Cry 2-vel nem szeretném összehasonlítani.
    Csak szerettem volna, ha közelít hozzájuk....
    Dead Space TPS (és TPS-ben kúrva szar, szerintem) de a grafika Nekem nagyon tetszett.
    Front Line Fuel of Wars. Emlékeim szerint annak is jobb volt a grafikája...

Mind1, ezen lépjünk túl! Az már 1értelmű, hogy ennek nem a grafikában lesz az erőssége. Ezért bízom abban, hogy majd másban behozza.
  • grebber
    Ej baszki mindenki azzal a kurva grafikával van elfoglalva.
    Mondjál már mostanság megjelenő FPS-t ami ennél szebb légyszíves!!
    Egyedül a Crysis és a Crysis Warhead van kb.
  • KranaZoli #391
    "
    Az új részek alapszabálya minden játék esetében az hogy több, szebb, és jobb legyen.
    ennek nagyjából megfelel a Fear 2, lehet a te elvárásaidnak nem, mert túl magasra tetted neki a lécet, és mikor szegény át akarta ugorni, le
    "

Igen, sajnos ez lehet.
    Na mind1, ez már ilyen lesz, ezen változtatni nem lehet
    Ezt kell szeressük.

Azért remélem a FUCK el fog párszor hangzani benne, amikor Slow Motion-ban vkit/vmit homlokon lő az ember.
    Aaaaz Nekem naggyon bejött :)
    Még mindig hallom, ezt a Fuck-ot Slow Motion-ban és nélküle, az vmi kib*aszott jó volt