2430
-
#470 Osszhogyha legyön a képrül és megvér? -
#469 -
#468 Az iskola egyik termének fali plakátjára a gyerekek több furcsaságot is rajzoltak. :P
-
#467 megijedtem:O -
#466 Ilyen grafikával játszani
Amúgy sokaknál látni képeken hogy az egekbe tolják a gammát, pedig pont a sötétség a létalpa a játéknak :(
Pár kép tőlem mivel már másik topicba felraktam így csak link:
Part1
Part2
+ még négy :)
-
#465 Na én ezóta nem utazok metrón.
Egyébként nem 100%-osan szellem, mert Alma teste a Vaultba van zárva és ott mesterséges kómában tartják 8 éves kora óta.
Szal nem halt meg. Viszont a pszichés-paranormális képességei miatt így is tud xórakozni velünk.
Ja és nem megeszi az áldozatait, hanem szétrobbantja és csontra lecsupaszítja őket, ahogy ez már az 1. részből kiderült. De hogy fosni kell az stimmel. -
#464 Lelövöm a kecit' työjjön'... -
#463 vhoáááááá fosssatok jön a szellem MEGESZ !!!
-
#462 ez még az én százéves gépemen is jól megy=)
-
#461 Az biztos...:))) -
Hellsing47 #460 hát ez valami kurva hangulatosra sikeredett -
#459 GT - Exclusive Launch Trailer HD :O -
#458 Képek és intorol HD video -
#457 hát nemtom én már ebben a demoban összefostam magam párszor, várom a megjelenését szerintem ütni fog :) -
Anteris #456 előbányásztam az alapgémet és hát veri ezt az a szomorú igazság. Úgy kellett erőszakkal abbahagynom. -
#455 Demó már megjelent. -
#454 Értem hát akkor nemsokára félhetünk:D köszi a választ -
#453 Release Date: 2/10/2009 -
#452 jah bannerba mehetne ki a megjelenési dátum... -
#451 nem -
#450 Sziasztok.Nem vagyok képben előre elnézést kérek megjelent már a játék? -
#449 -
#448 Háááát, ha ezt a mentés miatti, vagy tököm tudja miért fellépő akadozás is benne marad, az baromira rontani fog a játékon :((( -
#447 Február 13-án visszatér... és rondább mint valaha
-
Anteris #446 igen?? Akkor nem sok változás lesza demohoz képest : / majd a peccss... -
#445 méé mi az az aranylemez?
most gyorsan írjátok be más forumba hogy én ezt írtam gyorsan gyorsan!!! -
#444 Wazze ne hülyíccs már... Ezt ő nem gondolta komolyan. Ha megfigyeled a kommentet ott van a szmájli a végén. Sztem ilyen hülye ember a világon nincs. -
#443 Ja, Rá is emléxem.
De egy biztos, hogy a megalkotója, vagy akit mintázott, az Linux-os arc volt, mert arra is emléxem, hogy mi volt a nadrágszíjának a csatjára írva: RTFM -> Read The Fucking Manual
-
marco2 #442 -
#441 n00b -
#440 ilyen nincs...
Gamestar hír :
Aranylemezre került a Fear 2
Gamestar fórumból egy komment :
Én csak BluRayDisc-ról, HdDVD-ről, Sima DVD-ről meg CD-ről hallottam eddig! Nemtom milyen az az aranylemez! Milyen lejátszó kell annak? Hányszorosan lehet írni? Nem tennétek fel képet róla?
-
#439 Nagyjából azon a részen van az egyik irodában az a dagadt programozó...
ez a fickó, na én őtőle jobban megijedtem, mint ennél a belinkelt résznél. Mekkora hordó az ürge ráadásul állandóan csipszet rágcsált, aszittem engem is benyel. -
#438 elég sz@r -
#437 Erre emlékeztem :)
Szerintem a gyerek sírásos részek, azok keggyetlen geci jók!
Én meg azt remélem, hogy lesznek benne különféle automata telepíthető fegyverek... ;)
Azokat a részeket is keggyetlen szerettem, mert a baszott fürge szellemeket keggyetlen jól gyilkolták ;)
Amíg szét nem barmolták az ágyúkat :( -
#436 remélem lesznek benne hasonlók mint EZ -
#435 Ezt a nőt én ismerem... nem tévébemondó volt? -
#434 Ja, kb. veled lehet egy szinten. -
#433 de értelmes videó,kúrvafaszom:o -
#432 Alma táncos kedvében: katt -
#431 Basszus, de ocsmány... én meg pont somlói galuskát eszek, kössz....