2430
-
#2430 Üdv! Nem bírok el a zsilipbe, vagy fertőtlenítőbe szorult, dühöngő manussal. A bal gomb és jobb gomb többféle variációjának is az a vége, hogy lelő. -
#2429 A játék menüjében találod, talán a new game. Nem emlékszem pontosan,de "Reborn"-t keress, ott van az. -
goodspeed #2428 Helló!
Mivel FEAR Complete Pack (ROW) magában foglalja a F.E.A.R 2 DLC-jét is, a kérdésem az lenne, hogy miután végigjátszottam az alap F.E.A.R 2-t, a Reborn DLC -t hogyan tudom elindítani? Gondolom nem missziónként kell tolni, hanem rendes kampánya van. -
abel0317 #2427 nembaj! :) -
#2426 PC-sként én már csak PC-ben tudok gondolkozni. :S -
abel0317 #2425 köszi! :) -
#2424 Tessék -
abel0317 #2423 ja és dobozos vezióban kellene nekem nem pedig digitálisan. -
abel0317 #2422 nekem a steam nem nagyon jön be. meg nekem xbox-ra kéne
egyébkánt pc-re nem LV-s kiadás volt hanem Gyémánt kiadás azt hiszem :) -
#2421 Hát talán lesz LV kiadásban, ha nem marad a Steam, de ott csak akcióba éri meg. -
abel0317 #2420 Üdv! lehet még valahol F.E.A.R. 2-őt venni? mert CD Galaxis, 576kbyte....
sehol sincs már. nagyon kéne -
daneeca #2419 Hali!
Most tettem fel a FEAR 2-t win7 64bit ultimate-re és mikor el akarom indítani, azt írja, hogy hiányzik a binkw32.dll a gépről. Letöltöttem ezt a fájlt és betettem a system32 mappába, de ugyanazt írja. Próbáltam már mindenféle crack-et használni de nem vált be. Tud valaki segíteni? -
#2418 Üdv.
Ki lehet iktatni ezt a borzalmas hud-ot valahogy? -
#2417 Steames játékot soha nem vegyél használtan. Az se értem, hogy árulhatják pl. Vaterán. Max csak ha ez az egy játéka van a tulajnak, akkor oda adhatja az accountot. -
#2416 És olyat nem lehet, hogy az illető törli valahogy a Steam-ről én meg regelek? Ha esetleg nem akarná adni a Steam accounját. -
Anonymusx #2415 Ha az eredeti enne akkor se lenne magyar, amúgy dolgozom a magyarításán valakivel, nincs benne sok szöveg, de egy ideig eltart majd mire kész lesz. -
#2414 Hát megszívtad, el kellett volna kérni a Steam account adatait, amelyre regelve van a játék... -
#2413 Üdv!
MI van akkor, ha megvan eredetiben a játék, de telepítéskor nem fogadja el a kulcsot, mert szt írja, hogy már egyszer regelve van? Ez igaz is, mert nem én vagyok az első tulajdonosa a játéknak.
Akkor most megszívtam emberesen? -
wolf8911 #2412 A F.E.A.R 2 Rebornhoz vki tud magyarosítást ajánlani (nekem sajnos nem az eredeti van meg még), léci -
#2411 Viszont normálon is egy csomó lőszer kellett beléjük. Ez kimondottan tetszett... a fegyvereknek kicsit hülye hangjuk volt :D -
#2410 Kihagytam a katonák külalakját...az első sorból. -
#2409 Az a leggázabb a 2. részben, hogy az ellenséges katonák hangja is megváltozott, meg butultak is, a harc már nem volt olyan élvezetes, hangulatos, szinte egyedi érzést nyújtó, mint az 1-ben.
De sok más téren is egyszerűen nagyon üres/lapos lett a 2. rész...szerintem.
A Perseust én is kedvelem, jobban mint az azt megelőző kieget.Nem sokan gondolják így, de úgy látszik ebben egyezik a véleményünk. :) -
#2408 De a grafika sokkal jobb. Színesebb, életszerűbb, a design és a pályatervezés. Én karácsonykor vettem meg az egész szériát 9 euróért. Szerintem a Perseus Mandate után ez a legjobb rész. A klisés ijesztegetések és a zavaros történet (a 3. játék ugyanazon a helyen, ugyanabban az időben) ellenére. Meg persze a meztelen Alma is sokat dob rajta.
Ki szúrta ki, hogy a csaj kommandós hangja Jen Taylor és kinézetre szinte dettó Zoey a L4D-ből?! :) -
#2407 Az elsőben a harcrendszer azért sokkal jobb.A 2. részben szinte tucatszerű... -
#2406 Hát ahogy a videókat néztem, nem nagyon jött be. Szerintem hülyeség ez a szellemes dolog... -
#2405 egyet értek.nem vagyok annyira félős,rám inkább az ijesztegetés hat.A harcrendszer viszont pazar a játékban.
Remélem a 3-at nem basszák el mert ahány rész annyi fejlesztőcsapat. -
#2404 Sziasztok!
Pár napja vettem új gamer egeret és gondoltam keresek valami FPSt, amin kipróbálhatom. Erre esett a választás. Nos meg kell hogy mondjam, hogy leszámítva a paráztatást (gyenge a szívem + fosok) és a lassítást (nooboknak való, konzolosoknak)... ez egy kibaxott jó játék. Remek játékmenet, remek engine, remek fizika. Nagyon tetszik a harcrendszer. Na csak ezt akartam leírni. -
#2403 Ez inkább tipikus single player játék, multi alig van... egyszerűen nem az a stílus. Kb. mint a Doom 3. -
zotyoxy #2402 sajnos nemtudom kinyirni vaneket pedig ugy csináltam ahogy itt le van írva segitséget kérnék -
#2401 nincsenek állandó serverek
jobb a fear combat, azzal biztos több magyar játszik mint a 2vel -
Munszu #2400 Sziasztok, a felől érdeklődnék, hogy valaki multizik vele innen?
És ha igen, milyen a multija?
Van-e magyar szerver ,és hogy milyen?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Anonymusx #2399 A fear reborn hoz van valamilyen patch? Valaki készítene magyarítást a Reborn-hoz, de nem ereeti verzióhoz, szóval a steamen keresztül nem lehet frissiteni.
Nem tudom hogy a frissitéstől meg-e változnak a szövegek.
Steamon keresztül meg esélytelen hogy vegyek bármit is. -
#2398 hm.. pedig jo lett volna hozza magyarositas, magyarul meg nincs sehol feltoltve :P -
#2397 magyarúl jött ki ha jól emlékszem....
igen mindenkinél akad,, így van megcsinálva -
#2396 Hi, van magyarositas a jatekohz? Tudtok egy linket adni? aztan egy kerdes: amikor elmenti a jatekot nektek is akad a jatek ? vagy a gepem keves hozza? -
#2395 Akció csak 2330FT! (Ebben benne van a házhoz szállítás is) -
#2394 Szar ügy, warez kérdésben nem segítünk -
SNIPER0018 #2393 heló srácok, nekem 1 olyan aprócska problémám van h ugye én leszedtem a feart csak h steamen kéri a cd keyt és h esetleg vki nem tudná megmondani h hogyan tudom ezt kikerülni illetve vmi más fear telepítőnek a linkjét megadni? :P:D előre is köszi :) -
#2392 A Reborn DLC-t, a Steam mutatja külön játékként? Azért kérdem, mert még nem láttam senki játéklistájában... -
Laci82 #2391 Talált süllyedt