54
-
#14 és jó a Chick Habit zene is :) -
sgbo #13 Nem értem a fanyalgókat. Szerintem Tarantino legjobbjai közé tartozik. Lehet piszkálódni, de a film hangulata abszút magával ragadó (még az üresnek tűnő fecsegések, sem untatnak, nem tudom hogy bírja ezt Tarantino eltalálni).
Maguk az autók pedig megmelegítik a szívemet (benzinvérű lennék amúgy - ja és a Vanishing Point az egyik kedvenc filmem volt, így dupla öröm)
Ez lenne a gyenge középszer??? Utóbbi időből nem tudok még egy ilyen színvonalas mondani. -
KoS #12 Igazad lehet, csak nekem valahogy nem illik a film tobbi reszehez a vege... -
#11 Ilyen szar filmet már régen láttam... mondom ezt úgy, hogy Tarantino összes filmje megvan eredetiben DVD-n. Na ez a hulladék nem lesz, az biztos.
Miért?
1.Mert egy filmben egy idő után elkezdesz valamelyik karakter mellé állni és neki "szurkolsz". Végig Kurt Russelnek szurkoltam, így a vége egyenesen sokkoló volt számomra.
2. Utálom, ha pozitív főhősnek próbálnak beállítani szarrászipuzott, szétqrt hülye libákat, hogy a paraszt ausztrál luvnyát már ne is említsem aki egy kölcsönkért sportkocsit a végére szarrátör a többi libával együtt.
Olyan ellenszenves "nőket" vállogattak be, hogy az valami förtelem... főleg a 2. csapat, igaz a sárga megérne egy patront, de ez kevés a mennyhez.
Mondok még valamit... ha egyszer meglátom, hogy az országúton egy ilyen beszívott vadbarom kiköti magát és vitorlázik, én is lefogom szorítani az útról, kiszállok, felképelem + fel is jelentem.
Az alapötlet nem lenne rossz! DE! Ez elején jó 20 percig, totál érdektelen locsifecsi megy, amolyan hülye 3.14-csás stílusban. Nájsz... már akinek, nekem nem.
A Reservoir Dogs dumái jók, a Ponyvaregényé szintén, a Négy szoba dialógusai is remekbeszabottra sikerültek... tényleg valószerűvé teszik az eseményeket és szórakoztatóak. A Grindhouse legtöbb párbeszéde, érdektelen, unalmas, nem is érted miért tolja le a mester a torkodon.
Mintha csak arra menne ki a játék, hogy van egy alapötlete, de képtelen volt normális sztorit kreálni hozzá és ezért van ennyi töltelék az egészben.
Egyébként az OKOT tudja valaki dear brothers and sisters, hogy mi a rákért írtotta a beszívott libákat a kaszkadőr? Mert ez azért nem egy lényegtelen kérdés. Persze, rá lehet fogni, mert Mike-nak nem jut friss hús, de akkor már az a verzió jobban tetszik, hogy egyszerűen az agyára mentek ez ilyen elcseszett nők.
Sokkoló volt, remélem a Terrorbolygóban nem csalódok ekkorát. -
Sance231 #10 Hát, mivel poén is, csakúgy, mint az egész film. Chick Habit c. számra szétrúgni vkinek a fejét, mi lehet ennél nagyobb poén:D? -
Real13 #9 Ja,igen,ez lemaradt:) -
#8 és akiről kiderül, hogy nem is olyan "keménylegény" valójában :) -
KoS #7 Egyetertek, a vege nekem sem tetszett. Kicsit olyan erzesem van, mintha tobb lehetseges befejezes korul a rosszat valasztottak volna. Probaltam poennak felfogni, hogy konnyebben megemesszem ;) -
Real13 #6 Opeca:Akit előtte már meglőttek,kapott egy kis sokkot az ütközéstől,holt véres..szerintem..:) -
opeca #5 Jó kis film volt, bár Tarantino nem a filmjei mélyértelműségeiről híres.
Kell ilyen film is, bár egyetlen kifogásom mégiscsak akad.
A vége, hát az valami übergagyi volt, ahogy a 3 52 kilós csaj kiveri a sz@rt is egy 100 kilós kaszkadőrből:)
-
TommyGun #4 bevallom nekem is bejött, egyéni a stílus a filmnek sok mondanivalója nincs szimplán szórakoztatott, az autós jelenetek iszonyú jók, a film télleg közepes de nagyon egyedi ettől olyan jó :) -
#3 viszont a sárgás pom-pom lány megérne egy-két misét -
#2 nemtudom,megnéztem. tényleg van benne egyediség és olyan tarantinósbetegség de akkor is csak gyenge középszer. Cikk 5*. -
Real13 #1 Milyen gyenge középszer??? Még ha csak azt nézzük,hogy unalmas (egyeseknek,nekem 5*i nézésre is kurvára tetszik),a többi elem akkor is több,mint nagyon profi.A Gyenge középszer az a Kaptár3.Pl.