20
Battlestar Galactica
-
#20 Gyerekek én ezt ajánlom, eszméletlen jól sikerült galactica játék, a freelancer játékhoz készitettek egy modot és ezzel lehet nyomulni online:
http://www.bsg-galactica.com -
FICEK9 #19 kicsit csúsztak ugyan, de az utóbbi két rész után felrakták nemrég a 8-as résznek is a feliratát a "feliratos" oldalra -
#18 Az már megvan, és nincs benne új pálya, szóval maga a játék nem lesz több, csak kijavítottak néhány dolgot, attól még ugyanaz a 3 pálya... -
#17 Beyond the red line demohoz már van update... -
#16 Amúgy nem tudjátok, mikor lesz kész a teljes Beyond The Red Line? A demót már jópárszor végigvittem, de már valami újjat akarok csinálni... -
#15 Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy hol lehet ehhez a részhez magyar feliratot találni?
Battlestar Galactica - 4x08 - Sine Qua Non
Segítségeteket előre is köszönöm!! -
crossy104 #14 Talán tedd fel a legújabb ati drivert, és szedd le a kb. 60MB-s direct x frissitést ami novemberi. -
RaKmaTakaTa #13 Sziasztok!
Vkine ötlete az alábbi hibára?
LOGFILE for Battlestar Galactica (FINAL), at Wed Oct 31 19:13:33 2007
. module path = l:\program files\sierra online\battlestar galactica\
. Adding base path zip file 'L:\Program Files\Sierra Online\Battlestar Galactica\Data\Data01.zip'
. Max FPS set to: 500
. Joystick found (device index: 0) product: 'CYBORG 3D USB' instance: 'CYBORG 3D USB'
. No Joystick found (device index: 1)
. Failed to initialize 3D device
. Failed RenderDeviceD3D9::Init()
. WARNING: gtRenderContextManager::DeleteAllRenderContexts() No render device.
. ERROR BOX: Failed to load game. Game will now exit.
A videókari egy ATI X1650pro /256 MB/ és 7.6-os catalyst.
A proci: amd xp3200+, de ez szerintem jelen esetben lényegtelen.
-
#12 Jah, megnéztem valóban az :) De akkor hol van és milyen néven a demó?! -
#11 x-wing vagy wing commanderben hol van a szimuláció?
Még newtoni fizikát sem tudtak beléjük tenni... -
#10 A beyond the red line egy Freespace 2 mod ha jól tudom. -
#9 Tény , hogy nem szimulátor lesz, de az meg hogy farol stb...láttál te a BSG-ből 1 db olyan jelenetet amiben az űrben megy a harc? A sorozatban van ilyen fogadd el :P
Kisgyerkőcök jól el lesznek rajta , ennyi. -
haxoror #8 Megnéztem a videokat, hát... :/ -
#7 A demó "Beyond the Red Line Demo" néven fut? Mert akkor eddig azért nem vettem észre ;) -
#6 Nagyon kira jatek! -
#5 hát a gameplay videót nézve farol csuszik az űrben a gép.. ez még az arcadenál is rosszabbnak tünik.
De tény amig nem probáltuk addig tökéletes véleményt nem lehet formázni róla. -
#4 honnét veszed hogy kétdimenziós arcade gém? kipróbáltam a demóját és ennél háromdimenziósabb nem is lehetne, ráadásul eléggé hasonlít az X-Wing Alliance-hez... -
Lysandus #3 Elsőre nekem ez csalódás. Azt hittem valami X-wing vagy Wing Commander szerűség lesz. Tehát szimulátor. Nem ilyen kétdimenziós arcade gém. -
#2 Bocsesz elírtam :( Szal október 23-án jelenik meg (kedden)
Hardwired CIKK
VIDEO 1
VIDEO 2 -
#1 2007. november 23-án jelenik meg kedvenc sci-fi sorozatomból készült játék :D
Típus: Sci-Fi Shooter
SP: 1 játékos :)
MP: 16 játékos
INFÓ