34
NBA 2K8 360-ra
-
#34 valaki nem tud dobni 1 linket hozzá?ahonnét gyorsan lejön?xbox 360-ra kéne!Torrent link is jó vagy más is... -
Xflax #33 Rátapadni a játékosra úgy tudsz, hogyha kétszer egymásután megnyomod az LT-t.
a bebasszolás elkapása, helyezkedés és mázli kérdése. Steal gombbal lehet -
lolcsiter #32 Lemaradt: PS3-as a játék. -
lolcsiter #31 Eladó NBA live 08!!
BONTATLAN, EREDETI.
Írj és megegyezünk!
CSAK e-mail:
[email protected] -
isclit #30 Aki Xbox-on szokott játszani,az hogy szokott védekezni?Volt,amikor végigpróbáltam az összeset,de megállás nélkül szórta a gép a kosarakat.A legnagyobb gondokat nekem a bepasszolás kivédekezése okozza.Beteszi az irányító és,és egyből bedobja a másik,akárhányan állnak előtte,hioába nyomom a stealt,bármit csinálok,megkapja a labdát és bedobja.A tizedik ilyen már idegesítő tud lenni.Ezt tudja valaki,hogy kell kivédekezni? -
#29 kösz, kipróbálom -
#28 X360-on LB+B, PS3-on gondolom L2 + a passz gomb. Legegyszerűbb ha csinálsz egy pick&roll-t és a palánk felé befutó játékosnak passzolod LB nyomvatartása mellett a labdát. Az se baj, ha a turbo is be van nyomva közben. -
#27 vki fel tudna homályosítani hogyan lehet ebben alley oop-ot adni? -
isclit #26 Én hall of fame erősségen szoktam nyomni,de idén át kellett mennem superstarra,mert rohadt nehéz. De marha szép lett a játék,nincs benne hiba. -
#25 én az 576konzolban (árkád-örs vezértér) vettem...
sztem még lehet kapni.
nézd meg a weboldalukat és hívd fel őket hogy van é még! -
#24 a legjobb kosaras gamma ever -
Shaq14 #23 Csá mindenkinek. Nem találtam nba 2k7-t topikot ezért ide irok. Mennyiben különbözik a játék ps2-ön és x-boxon??? Nekem ps2-re van meg és nem tok sok zsákolást megcsinálni. Vagy nincs is annyi mint mondjuk boxon??? Ha igen akkor egy kettőt mondjatok már lécci -
isclit #22 Nyomja valaki 360-on a 2K8-at?Vélemény? -
#21 Asszem az nincs még csak ntsc. -
Homaly #20 Sziasztok!
Beruháztam egy X360-ra (kb 2 hónapja), és megvettem (használtan) az NBA 2K7-et. Most már ugyebár kijött a Live 08 és a 2K8 is, hát megvettem a Live-ot, mert nem tudom, hogy hol lehetne megkapni a 2K8-at. Valaki írta, hogy Neki PS3-on már megvan! Aztán az előző hozzászólásban az látszik, hogy a neten is fent van. Nekem eredetiben kéne, csak nem tudom, hogy hol lehet megvenni. Nem láttam még egyik konzolokkal foglalkozó boltok honlapján sem.
Kérlek, adjatok nekem egy címet Budapesten, ahol megkaphatom. Please!!!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv. -
isclit #19 Na,lejött a játék,és azt kell mondjam,gyönyörű lett,marha hangulatos,de...Miért kellett kivenni az eddigi dobógombot???Ráadásul be sem lehet állítani,hogy ugyanaz legyen...Ez az egyetlen negatívum a játékról,egyébként tökéletes! -
isclit #18 Az hogy lehetséges,hogy az NHL 2k8 PAL verzióját már lehet tölteni,az NBA 2k8-at pedig még nem...?Elvileg egyszerre jelenik meg mindkettő. -
#17 :D nem fogom -
#16 ha kimered cserélni a logod , a fejed f*som le -
#15 Hát lefosom a bokám :D -
#14 m1 hagyuK! -
#13 #2 -
#12 az kI? -
SlickAdam #11 Nekem megvan play3-ra, de sztem XBOX-ra is kiadták már. -
#10 nézd meg trogerzsiger logoját... -
#9 mi ez akanapé?? sok helyen láttam már:D:D -
#8 -
#7 gratulálok az értelmiszintedhez ;)
#4 :( :( :( :( -
gerx #6 trogerzsiger
-
#5 [fehér kanapé] -
#4 nem sajnos -
#3 nem jelenik meg PC-re ? o.O -
#2 Jó lenne ez a cuccos pcén is -
isclit #1 Nem tudja valaki,mikor jelenik meg nálunk?Egész neten csak az NTSC-s verzió van fent...pedig már nagyon jó lenne,mert a Live szokás szerint egy nagy rakás kaka...Az EA jól kicseszett magával a tavalyi év miatt,a 2K játék már mérföldekkel előtte jár...A csúcs az volt tavaly,amikor nem cserélt a gép.