49
  • atomkrumpli
    340$ az most 60k Huf azért a 150k picit feljebb van, nem ?
  • Dany007
    Hát azért ár/teljesítmény arányban nagyon nem korrekt a cucc :)
  • Robi000001
    Azért utazáskor nagyon nem mindegy, hogy a laptop 1 kiló vagy 3-4. Főleg, ha az ember még egynapos városnézésre is meg :D
    Szóval én örülök neki, hogy végre van igazán hordozható gép értelmes áron. Sőt, kifejezetten jó áron, ha belegondolsz, hogy ennyiért normál laptopot nem lehet kapni, csak kétszeres áron. Sőt, PDA-t, vagy okos telefont se nagyon, pedig azok se tudnak többet.
    Már csak az kéne, hogy ebben a szegmensben is legyen egy kicsit komolyabb verseny.
  • pedrohsi
    XP-nek 500 mega kell ha nem használod a dllcache-t, igaz .net 3-mal ez 1 giga. de még így is van hely rakás programnak
  • brueni
    ha előveszik, leporolják és egy kicsit felturbózzák a Jornada Projektet, mindenki jobban járna.
  • Dany007
    Jaja, érzem hogy ez az egy előnye, hogy nagyon pici... De sz.tem egy laptop táska se hűde nagy. Szal én azzal is szaladgálnék :)
    Mind1 tény, hogy egyetlen előnye a mérete :)
  • Petko
    más ismerősöm is hasonlóan vélekedett, de azt az apró tényt senki se felejtse el hogy ilyen méretű és súlyú subnotebook egyedül a sony vaio tx van, és az 600k
    a normál laptopok 4x ekkorák és a súlyuk is sokszorosa, és aki tényleg mobilan táskában akarja vinni annak igencsak kín keserv
  • Dany007
    Hát hát hát...
    Kiváncsi vagyok másoknak mi a véleménye erről.
    Személy szerint én nem adnék 340$-t egy ilyen teljesítményü gépre.
    Oké oké nem játékra szánják :) nem is videó-képszerkesztésre...
    De ha már kiadok majdnem 100 ezer Ft.-ot érte, akkor egy kicsisel többért már C2D-s stb normál laptopot kapok...
    Hát nem? Most kb 150ért már C2d, 1Gb ram meg 160GB-s rendes laptopot lehet kapni.(kb...most nem néztem utánna konkrétan)
    Ahhoz meg hogy csak netezzek meg szöveget szerkesszek meg mondjuk zenét hallgassak képeket nézzek tároljak, kicsit drága :)
    Meg mondjuk a 4GB-os vinyóval se kezdenénk már sokat. Főleg ha Xp megy rá az leszív 1,5Gb-ot mondjuk swappal együtt...Szal marad kemény 2,5Gb :)
    De tény, hogy linuxxal netezni zenét hallgatni, szöveg szerk. ilyesmikre tökéletes, ehhez viszont drága.
  • valamit
    "Legalább ilyen fontos, hogy az olcsó masinákon Windows XP is elérhető lesz, legalábbis semmi nem akadályozza majd meg az operációs rendszer telepítését." - Leszámítva, hogy az a 2 illetve 4 Gb háttértár kicsit szűkös lenne neki.