9
-
asztosz #9 Ugyis addig csinálják amég van rá kereslet és nyereséget termel. Egy esetleges 7. részt el tudom képzelni h. már csak dvdre fogják csinálni. -
#8 Hogy én mennyire unom ezt a frencsájzt. Gusztustalan, öncélú és már nélkülöz mindenféle stílusosságot és frappáns ötleteket ami az első részt jellemezte.
Le vele. -
Wittgen #7 Igen, eddig kb volt realisztikusság, de ez a feltámad halottaiból dolog már gáz. -
#6 De utálom azokat a horrorfilmeket ahol mindig feltámad a gyilkos... -
peterx #5 Ezek a filmek arra jók, hogy a barátnőd szörnyülködve az öledbe ugorjon egy keményebb jelenet után :) -
LowEnd #4 Ez a fűrész sorozat engem a nyilvános kivégzések lényegére emlékeztet.
Az emberek megnézik, mert:
- jobbnak érezhetik magukat az áldozatnál,
- büntetlenül szórakozva kiélhetik aljas ösztöneiket.
(Mondom ezt úgy, hogy az eddigi részeket megnéztem.)
Mi másról szól a Saw sorozat szerintetek? -
opeca #3 Mikor jön a 128. rész? -
#2 Kit érdekel?! Szórakoztató. Egyszer elmész a moziba veszel kukoricát és jókat ámuldozol a digitális borzalomkeltés fantáziadús változatain. A lényeg, hogy add meg a módját. Nem kell belemagyarázni semmit. -
Prof William #1 "főszereplő Jigsaw-t Tobin Bellnek még további három részre szóló szerződése van."
Ezek szerint majd átmegy a cucc olyan Jasonféle mindig felkel és nem lehet megölni cuccba? :)
"Olyan egy hetünk van megírni a vázlatot" - kezdte Hackl. "A forgatókönyvet a hónap végére kell befejeznünk. Elég gyorsan haladunk, jobbnál jobb ötletek jutnak az eszünkbe.
Ez nem valami bizalomgerjesztő...
- Hmm hmm... Akkor tépje szét a csajt egy nagy kampó! - Ok. A Következő jelentben meg kelljen élvebonvolni magát a csákónak ha élni akar.... Aztán egy fűrész szép lassan vágjon ketté egy ,ásik csaj...
A SAW filmek kb erről szólnak. Nézzük hogy egy csapat szerencsétlen iszonyatos kínok között emberi méltóságát elvesztve kiszenved. Ez a JÁTÉK meg BECSÜLD Az életed csak körítés. Persze a neten már évek óta vannak fizetős GORE honlapook ahol pénzért tölthetsz le jó kis klippeet amiben (persze nem igaziból) emberek kínzódnak halálrra...
Szóval nem tudom mi a különbség...